tomma ord



Mitt liv är verkligen ingenting att sukta efter , förrutom min underbara Fredrik och min bästa Vensana , är jag inte ett jävla skit .
Saker händer mig hela tiden , och jag börjar smidigt se ett mönster nu ... finns det någonting som styr över allt som händer just mig ?

Mötet på domstolarna i Torsdags var en stor jävla lögn , en lögn som min lille bror stog för , du ljög mig rakt upp i ansiktet , öga mot öga .
Jag kände verkligen att ja bara ville skrika att du ljög , att du bara LJÖG hela jävla tiden . Du sa att du inte var beroende längre , och att du verkligen insett vilken skit du hamnat i , du skulle aldrig mer ta en drog i hela ditt liv . du sa även att du var berädd på alla konsekvenser efter allt du gått i genom , att du accepterade din vård .
Jag satt där och bara såg hur dina ord bara rasade ut ur dig som om allt kom från en annan person ,  för dom där orden var för snälla för att låta trovärdigt Pontus .
Men, efter mötet , kände jag även en slags lätttnad , en lättnad om att du kanske förstått endå . att du kanske IALLAFALL börjat inse vad som är rätt och fel .
-Men ack så fel jag hade !
Natten till lördagen ringde det , och du hade tagit Extacy igen , var det verkligen sant?
vi fick det även bekräftat yttligare genom Urin Prov ...

Jag är verkligen så jävla besviken , jag trodde verkligen du gjorde det här för din egen skull och även för våran skull . vi kämpar varje jävla minut för att du ska bli frisk , och nu när du väl får hjälp är vi totalt meningslösa för dig !

Jag önskar att du en dag kommer ta imot den hjälp du får ! men jag tänker inte lådssas längre Pontus.








Och till min underbara Fredrik :

För dig gör jag verkligen allting , du är det finaste jag har !
Jag älskar dig över hela mitt hjärta , underbara du .



Kommentarer
Postat av: venna

jag finns här för dig, alltid

2007-11-19 @ 00:22:19
Postat av: Hanna

även om du inte tror det, så finns jag alltid här för dig. Oavsett vad som händer dig eeller din familj, fö jag kände er utan och innan .

2007-11-19 @ 22:30:16
URL: http://hannaekelund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0