in love

Yes ...   I know with you I will be in love forever;


Min älskade Fredrik ♥


Älskade älskade lillbror , jag saknar dig mer än någon annan kan sakna någon .
Jag längtar så otroligt mycket att bara få hålla om dig och berätta hur mycket jag älskar dig ! En bror som dig , borde alla ha . Jag saknar att ha någon att prata med , någon som verkligen förstår hur jag känner :/
Det är bara DU som vet , bara DU Pontus :'/   !!!!

Om du endå vore här ! ♥

Staden

hej .
Idag blev det bara en tur på staden med min marina , vi köpte lite småprylar sådär .
Jag köpte en skitläcker klocka som jag har velat haft hur länge som helst , en med Marilyn på . FIN FIN FIN.
Sen solade vi också , fast de syns ingen skillnad på nån utav oss . Men det är skönt att sola :)

Ikväll vet jag inte vad som händer ännu .

Fredrik olsson <3

jobb

jaa , nu var det ett tag sedan man skrev här ..

I Torsdags , så packade vi färdigt allt här hemma så då gick jag inte i skolan , sen på eftermiddagen åkte jag och cecilia till Lager 157 och handlade .
Det blev : 1 ljusblå WE/JL tshirt ,1 Brun WE/JL tshirt , 1 mörkgrön långärmad WE/jl tshirt , 1 Huvtröja we/jl , ett par svarta skor ,2 par Frank Dandy trosor ..... rätt nöjd ! Mycket grejer till ett bra pris tycker jag ! Sen kom Fredrik hem till mig på kvällern och sov .

I Fredags : vaknade vi rätt tidigt , sen åkte jag och jobbade och Fredrik Cyklade hem , sen jobbade jag på sibylla till klockan 5 . sen åkte jag hem igen och umgicks med Fredrik , sen sov han här . ,mysfredrik! sen åkte jag och jobbade i går morse igen , på estraden på BRYNÄÄSFESTEN, skitkul :D   Ellie och jag sprang runt o yra hela kvällern , . Sen slutade vi klockan 12 , så vi jobbade alltså i fjorton timmar !!!! bra där frida.

Igår jobbade jag som sagt ,, sen vaknade jag nu för en stund sen och ska snart åka och jobba igen .. sibylla herre i coome ! uch .


Idag ska jag leka med fredrik again, längtar så himla mycket efter han , han är världens bästa ! <3


Fredrik Olsson, min föralltid ♥

WEIHOOO !

ÄNTLIGEN FLYTTAT , nu ska jag till falun och handla . hejpa !



Fredrik Olsson <3

stressflyttning



Hejhej , det här kommer verkligen bli stressigt . mor ´kommer hem ikväll någongång och vi ska flytta imorgon , alla grejer lär vi plocka ihop i kartonger idag ( vilket vi knappt inte har börjat med ) . Sen på fredag Lördag söndag så kommer jag att jobba och då lär mamma flytta alla grejer ensam..
Hoppas verkligen på att vi får iväg alla grejorna tills imorgon så vi kan sova där istället för i den hära röran :/ hoppas hoppas hoppas .
Har faktiskt lagt ´ner det mesta av mina kläder idag , i IKEA påsar .. sånna där blå . dom är rätt så smidiga tycker jag ! Men men , det blir ju kalas bra de här . Bo närma fredrik framför allt .. 

Idag blir de inte så mycket av .. kanske åker hem till Fredrik o Grejar lite med Skotern . :)  annars blir ja bara hemma & packar .I morgon blir det flytt hela dagen så då blir det antagligen ingen skola för min del . lika så Fredag , för då ska jag jobba på sibylla . Lördag blir det servering på estraden åt brynäs spelarna , sen på söndag blir det Sibylla igen .. Behöver verkligen pengar nu känner jag !
Förresten så kom ja på att jag ska till Lager 157 imorgon runt halv 4 med Cecilia. värsta mys ! hopppas man hinner få lönen också !! klar fördel ..

nej men ha en bra dag ,

Fredrik♥

magkänsla



Allt är försent . Försent att förlåta .                        OneRepublic - Apologize  



förlåt för allt .




min dag har somvanligt gått åt till att tänka på han , han han han ..
varför  finns han inte här med mig ?
Varför ska tiden gå så långsamt ?
VARFÖR VARFÖR VARFÖR  ?

Jag har bilden i huvudet , dag för dag .. då du kommer fram till mig med ditt söta leénde och säger :
- Min älskade Syster !
Jag blir så glad när jag tänker på hur söt du alltid har varit . Jag vill verkligen inget hellre än att du ska få komma hem , frisk och kry !  ser framför mig hur ledssen du var när vi kom och hälsade på dig , såg verkligen vilken smärta du bar på , och jag förstår dig .
Jag vill inte , vill inte , vill inte ,,,,

jag älskar dig , kanske väntan kan gå lite fortare om vi längtar tillsammans, du och jag bror <3

om 1 år , får du förhoppningsvs komma hem igen  !

Jag släpper dig aldrig !!!



Du vet att jag försöker , jag försöker dag för dag . Med din hjälp blir allt så mycket lättare .
Jag älskar att du finns för mig ,
Jag älskar allt du gör för mig ,
Jag älskar att du lyssnar,
Jag älskar att du älskar mig ,
Jag älskar dig för evigt  <3
(`v´)
.`v´

Fredrik Olsson !

om ni endå visste.


Om ni endå visste hur mycket jag älskar er .

Pontus Höglund , jag kommer aldrig kunna bevisa hur mycket jag älskar dig ! man tror verkligen inte att man kan sakna någon lika mycket som jag saknar dig just nu . Du är verkligen det bästa jag har .. jag har alltid kunnat prata med dig , om allt !  Jag var aldrig rädd att berätta någonting för dig , och du berättade om hela ditt liv för mig . Jag förstår dig lika bra som om jag själv vore du .
Vi har mestadels samma känslor efter allt som hänt , men vi tog ut det på olika sätt ... fast endå inte !
Jag tog ut det genom att frysa in mig själv i mitt rum , utan att prata med någon och bara må allmänt dåligt och vara elak mot mig själv .        
Medans .
Du tog ut det genom allt skit som gör att du sitter där du sitter , men jag förstår dig ! Jag förstår dig verkligen .  Jag vill inget hellre än att du ska få komma hem igen , och vara här hos mig . som förrut ! skulle skyddat dig , så som jag alltid gjort .

Kämpa bror , jag älskar dig ♥

Fredrik Olsson , jag trodde aldrig det skulle bli såhär bra ! Jag har verkligen ALDRIG vart såhär kär i någon förrut ! allt är så underbart bra tillsammans med dig . Du är verkligen en människa som alla borde ha . Och att just JAG fick dig , är helt obegripligt !
Oändlig kärlek till dig min underbara Fredrik .

Jag älskar dig , 10/8-07♥



I mina ögon finns det inga finare än er två !image26


Vi saknar & älskar dig , det vet du :'/ ♥

image25


4 Dagar kvar

.. tills vi flyttar :)

Ja , nu är de inte långt kvar ! bara 4 dagar , på torsdag alltså .. fy vad skönt .
Jag har inte ens packat en pryl . man vet liksom inte vad man INTE använder .. Så jag kmmer nog packa allt på Onsdagkväll .. för jag ska endå vara ledig på både torsdag och Fredag . så jag hinner nog . På Fredag blir det jobb istället för skolan , helt underbart att tjäna pengar istället för att plågas i skolan :) ja-a , det ska bli prima !

Min helg förresten , den har varit jättemysig som vanligt . har umgåtts med Fredrik Hela helgen . jag är verkligen jättekär i honom.
Vi kom hem typ 11 i fredags . sen sov vi hos fredrik och åkte till SKutskär på lördagen för att danne o fredrik skulle åka hoj .. men INTE då . dom hade stängt :/ typiskt som fan .. så vi åkte hem igen .. sen tog vi bussen till IKEA och handlade Hyllor o sånt .. Sen blev det hem till mig och käka lite o mysa .
Sen idag ... då gick jag upp klockan 7 ungefär och åkte och jobbade , fredrik den jäveln fick ligga kvar här i sängen och sova ! Sen var han här tills jag kom hem , vilken snällis va? 
Jag älskar honom mest i världen !

Vill Tillbaka


Varje jävla sekund , vill jag vara med dig :)
Äntligen fick jag träffa dig , det var så underbart att få komma till dig och bara hålla om dig Pontus ! Jag längtar redan tills jag får komma till dig igen !
Bilresan dit och hem gick rätt så fort :) Vi kollade på film på både dit och hemresan .. Synd att batterierna tog slut så fort i datorn ..
Lider verkligen med dig som får sitta där .. det är verkligen hemskt ! såg verkligen hur rastlös och ledsen du var !  Men det står inte på förns du får komma hem igen .. HÅLL UT :)
Jag älskar dig !

Nu sitter jag och Fredrik vid varsin dator och luffar .. Fredrik tyckte vi skulle spela ett spel så vi ska göra det snart ! SÅ mysigt SÅ :D
Imorgon ska jag jobba från 8-15 .. skitjobbigt .. men de säger man inte när man får lönen inte . !


Jag älskar dig Fredrik . du är det bästa som någonsin hänt mig ! verkligen !

en längtan.


Nu är det inte långt kvar , imorgon får jag äntligen träffa pontus , folk som läser det här kanske tror/tycker att jag är dum i huvetsom saknar min lillbror så mycket . men uppriktigt sagt så skiter jag fullständigt i det .
2 veckor har nu gått sedan jag såg dig sist , så himla jobbigt att tänka på den stunden . Hoppas allt löser sig imorgon.
Vi ska ta med Ett xbox och massa spel och en teve till dig gubben , sen kanske en överraskning?
Jag älskar dig Pontus , vi ses imorgon :) (L)
Att beropå längtan , nu är det bara 1 vecka kvar tills vi flyttar , Gud så kul det ska bli att få komma bort från de här jävla valbo .. så himla less nu efter 3 år .
Jag har redan börja packa i kartonger .. typ lite kläder som jag inte använder .. Högtalarna ligger också nerpackade i kartongen , har inte ens hunnit koppla i dom ;)
ska nog göra det idag en snabbis , kolla om det är nå bra ljud !
Idag går jag inte i skolan förresten , av giltiga själ . nåväl..
I morse hände en sak jag aldrig kommer glömma , men det är ingenting jag skriver här .. Orkade allafall inte gå till skolan , blev så jävla paff . trodde verkligen att det skulle bli bra såhär.'
Nåja , fredrik kommer hem typ vid 6 tiden så då ska vi mysa . för vi ska sova här så ska pappa hämta oss i morgon .  han är så underbaaar !

Fredrik Olsson , Jag älskar dig <3

FREDAG FREDAG FREDAG



Jag längtar så jag håller på att sprícka ,   min älskade lillebror <3


Fredrik åkte hem nyss, känns så himla tomt :/  hatar att vara ensam .. mamma åkte idag så nu kommer jag att vara ensam igen .. minst tills på måndag !
Så tråkigt att somna ensam och vakna ensam .. tur att jag får sova med Fredrik I morgon . På Fredag åker vi , jag längtar . Vi ska ta med datorn o kolla på nån film när vi sitter i bilen , skit mysigt :)

Sov gott , Sverige jävla pajaser , komigen nu fotbollsSverige !  <3

Fredrik Olsson , om du bara visste <3

Min underbara DU

mina BLOGGAR  blir rätt tråkiga nu om dagarna . kan bero på att mina dagar är lite halvjobbiga och jag finner ingen lust till någonting längre :(  känner varken ork eller lust till skolan , har blivit helt störd .. bryr mig aldrig om prov eller någonting efter att de här har hänt . det enda jag gör om dagarna är att tar "ansvar" , 
tar ansvar för någonting som inte längre finns här hemma hos mig , min bror !!
Kroppen verkar ha ställt in sig på "oro" ... att hur jag än vrider och vänder på mig så ska "oron" finnas . . det är nog mest en känsla jag har . Jag tror innerst inne att jag är rädd .. rädd för att någon annan ska göra honom illa , rädd för att jag inte ska få ta mitt ansvar längre .. trots att jag inte heller ens VILL !
Det är konstigt det här med känslor .. det säger så mycket på utsidan , hur man mår .
Skolan försöker ÄN att övertala mig , men jag tänker fan inte ge mig !
På fredag får jag träffa honom , min älskade bästa bror . jag Längtar :)

POntus Höglund . - Mer än BÄSTA vän , trots broder !

Fredrik Olsson , tack för att du finns älskling ! <3


Ny Bärbar dator


Idag gick jag i skolan till typ halv1 bara , sen blev jag tvungen att åka pga en sak :) hemlis ! Jag åkte ner på stan och var där en stund , sen kom Fredrik ner med bussen och mötte mig, vi åkte med ettan till valbo och kollade på datorer . hade skitsvårt att hitta en att fastna för .. men tillslut , så hittade jag en som jag tyckte var läcker . men den fanns inte på lagret :O så då skulle jag igentligen ta den som dom hade som Visning i butiken .. men tillslut kom en gubbe som jobbade där och berättade att det fanns EN ENDA kvar på lagret som någon hade "lagt undan" men inte köpt .
Helt klockrent alltså .. det blev en orginell dator typ . men Windows Vista . rätt skapligt faktiskt ..
Köpte även : Dataväska, Högtalare (6st), Rauter & mus . :) allt sammans blev bara 8tusen , så jag gjorde ett JÄVLA KAP !!
När vi hade köpt alltihop så åkte vi ner på köpis och åt mat på sibylla jag mamma och Fredrik .. fick tvinga fredrik att äta för att han inte ville HA pengar av mig till mat .. Men då fick jag muta honom och säga . :
- Men fredrik , du får det här i födelsedagspresent ! haha
så han gick med på det .. men givetvis så får han många många fler paket än ett Sibylla mål :D haha ..
Sen gick vi in på H&M och köpte smink :) . köpte 3 maskaror , en puder , örhängen , halsduk & Brunkräm . 450 spänn! Billigt värre . Så nu har jag inte så mycket pengar kvar på kontot .. kanske bara några hundra :'/  hemskt  !
Sen åkte vi hem och packade upp datorn , jag och Fredrik är så jävla tekniska så vi kunde inte fixa internet för alla jävla manualer vad ju typ kinesiska för oss .. förstod ju ingenting .. Så vi kunde inte fixa det . Så nu lär jag fråga moster om hon kan komma hit o fixa dehär snart ..
Sen myste vi och kollade på "kallestropp och grodanboll" . det var skitmysigt . den är så bra!
Nu längtar jag bara tills jag får träffa min älskade fredrik igen .. saknar honom hela tiden för han är så góoooo!
Jag är så lycklig när jag är med honom ,han får mig att bli världens lyckligaste ♥


Pontus , förevigt är du mitt allt ! jag saknar dig :'/ <3

Fredrik olsson , ♥

Skolan


Gjorde precis klart mitt bebis-prov.. känns tungt att jag inte klarade det . men det är smällar man får ta . Kände inte någon lust alls för att plugga igår .
Idag ska jag till Um typ klockan 1 , sen så ska jag möta marina på staden typ vid 3 , så jag får vell sola eller nåt för att fördröja tiden.
Sen ska vi gå omkring där o kolla lite , kanske köpa nåt nytt smink eller så . Behövs !  Klockan 4 slutar Fredrik , så då ska han komma ner på stan och möta mig och marina :) sen åker vi bussen till Köpis och så . Ska köpa en Ny bärbar dator , så jag ska välja ut en bra idag sen så köper jag den imorgon , känns verkligen som att jag behöver en dator nu när vi ska flytta . orkar inte ha den där jävla stationära i mitt rum.. Mamma får ha den i sitt rum i stället :)
Inte så bra på datorer jag faktiskt.. så jag måste vell ringa nån HighteC när jag är där , plus att ja kommer fråga sönder ;)
Igårkväll ringde min finaste bror igen , han ville bara prata lite .. känns så underbart att höra hans fina röst igen ! Jag & Fredrik ska hälsa på honom på Fredag, jag längtar så jag håller på att spricka .. Kommer inte ens få träffa honom på hans födelsedag om jag inte åker dit förståss .. Han får inte ens komma hem på julafton :' /

Och Fredrik Olsson :
You´re the one and only . jag älskar dig ♥

jobba


Nu sitter man här . mitt på morgonkvisten och väntar på att åka till jobbet som börjar kl 8.00 , gud så härligt , eller inte! idag var det en sån här dag då man verkligen inte vill stiga upp ur sängen , men man lär vell tänka på lönen . får ju trots allt 560 kronor / 6 timmar . så det är ju inte Fyskamm :)
Jobbar till klockan 3 idag , orkar verkligen inte ... :/ blä .  tur att marina också jobbar så man har nån att smygprata med , får igentligen inte prata med varandra, men det skiter man i . hur ska man orka vara tyst i 6 timmar , det går vell inte? inte för min del allafall ...
Längtar tills man får komma hem och ta sig ett varmt bad och plugga till provet - Måste verkligen klara det där "bäbis-provet" till imorgon , även om det är det svåraste på HÄÄMSKT länge .

nej , nu är det jobbdax . Tjingeling

Motocross♥
image24

MIN UNDERBARA ÄLSKADE♥
FREDRIK OLSSON FREDRIK OLSSON FREDRIK OLSSON FREDRIK OLSSON FREDRIK OLSSON FREDRIK OLS

En tävling



Imorse gick jag och fredrik upp typ 8 för att hinna fixa Fiddyn o så tills tävlingen . sen åkte vi till skutskär och så .. Ganska jävla skitkallt var det ute även fast jag hade mössa vantar och halsduk ..Först kom fredrik 4a , sen kom "tävlingsarrangören" på att hon ville avbryta tävlingen på grund av all Lera .. hon såg tydligen inte nummerplåtarna .. By the way , dålig stil tycker jag !!
Jaja , nu sitter jag i Fredriks Rum medans han är i garaget , så jäkla trött så jag skulle kunna somna på direkten . men jag måste hålla mig lite .. bussen går kl 21.00 härifrån ... Men jag vill verkligen inte åka hem , men jag tackade "ja" till att jobba  i morgoon , så jag måste :/ vill inte åka ifrån fredrik , han är så underbar :)

- även fast du kanske inte insér just nu , så kommer du en dag att tacka mig för att jag fick dig att hamna där du är idag . Jag älskar dig , och jag gör allt som står i min makt för att du ska må bra !

weeeeeeeeeeeei :D Pontus ringde mig nyss , ååååååh :') har inte hört hans röst på en hel jävla VECKA ! fyfan vad underbart glad jag blev ,älskar honom utav hela mitt hjärtaaaa!! <3


Älskade Fredrik ♥

fredagsmys



'Hihi fredagsmys var det .. fredrik är i garaget och jag sitter och kollar på " fredag hela veckan"  och äter Godis :')
Himla mys tycker jag :D  fast jag tycker Fredrik ska komma in nu så jag får pussa på honom för han är så underbar !
Imorgon är det tävling , därför fredrik är så läääänge i garaget :O pillar o fixar med Fiddyn .. Jag var faktisk så duktig så jag ritade siffor till hans nummerskylt idag :D Bra va?
Men nu ska jag springa upp o tvinga han att komma ner o umgås ! :) skriver mera imorgon när jag kommer hem ..
 Och på Sööndag ska ja JOBBA , fyfan vad jobbigt ...

Vinddrager 6c - 20 oktober ,  Den här gången blev det 3e gången gillt !! FAN VAD UNDERBART ! ♥

PS.   även om det är häämskt mycket  "mörker" på just vinddraget . men vi ska bara bo där tillfälligt !!! DS


Tack Och Hej . Jag älskar Fredrik !

En Fredag


Undra om det blir snö idag med ?

jag tycker att det likagärna kan bli vinter nu , jag gillar inte höst , uch ... Mycket mysigare med vår och sommar.
Idag tog jag på mig varma kläder ifall de blir lika kallt som igår . ska tillochmed ha mössa och vantar. ;) Ska bara gå till klockan 2 idag trorjag . kan inte vara i skolan längre än så just nu , och som tur är så har jag Dispans för att få gå tidigare , så det är bra ! mina lärare är snällisar (a)
Efter skolan så ska jag möta Fredrik på Bruno , så ska vi sola ett tag , sen ska vi hem till han och mysa hela kvällen bara . PLus att vi måste kolla så att allt med crossen funkar tills imorgon .. ska vara där rätt tidigt imorgon så det kommer säkert vara Svinkallt ute . Bäst att förbereda sig med kläder
Hoppas det går bra för lillfjant på tävlingen , men det tror jag nog , bortsätt från att han gjorde illa sig igår när han träningen. SKIT .!

Håller på att kika på lite resor också . vi kommer nog att åka i vinter , i januari ungefär :) KUL KUL !

jag saknar dig älskade bror , vi ses snart , Jag älskar dig ♥

FredrikOlsson♥ han , bara haaaaan !

åt helvete med allt :'(


Jag förstår verkligen inte , varför allt händer just Oss? Vad är det som händer igentligen ?....

Vi har nu blivit Nekad för ANDRA JÄVLA GÅNGEN utav GavleGårdarna . jag HATAR verkligen dom , verkligen HATAR .
Imorse skulle mamma skriva Kontrakt för den nya lägenheten i andersberg , den underbara 3an på regnbågen .. men TRO FAAAAAAAAAAAN att dom jävlarna säger att dom inte kan godkänna att våran nuvarande hyra har vart försenad 2 gånger under 3 års tid pga att mamma bott i Kalmar så hon har betalat in dom 1 dag försent .. men det räckte .. det räckte för att GavleGårdarna skulle neka vårat kontrakt ... SÅ ÄR DET !
Och nu blir jag bara så jävla upprörd av att skriva om det här och allt annat , undrar någon så är det bara att fråga.

så nu lär vi leta nytt , IGEN . jag pallar inte det här längre . allt måste ordna sig inom HÖGST 20 dagar . :(

Och , jag saknar min Älskade Pontus ♥


 Nåväl , jag längtar jättemycket efter Fredrik , han är verkligen den enda som får mig på bra humör !! ALLTID.


FredrikOlsson♥

Datakunskap


Ja ni , nu har man datakunskap igen . Gud vad dom här lektionerna är roliga. Kommer hit , sitter och gör INGENTING . helt värdelöst .. Men det är skönt att dom upptar tid från dagen så den förhoppningsvis går liiite fortare ialllafall.. 

Imorse orkade jag bara inte ta 08.50 bussen , så jag tänkte ta den som gick 10 över istället , men då träffade jag Karro och Xander på vägen till bussen och dom skulle åka bil , så då åkte jag med dom istället . SÅ då kom jag i tid iallafall , vilket kanske är bra .. men den här lektionen är så seg så 10 minuter försenad skadar inte .
Idag så ska mamma hämta mig klockan 1 på skolan , så ska vi åka och göra en hemlis ( som jag inte kan skriva här för då kommer en viss person förstå hela grejen ) :D vilket jag inte vill !
Får se om jag kanske hinner träffa älsklingen en stund senare . ,men det tror ja inte :/  vi får nog leka imorgon istället !  Då ska jag sova där .,för vi ska upp super tidigt på Lördagmorgon och åka till skutskär . Fredrik ska tävla :) hoppas det går jättebra för honom . jag håller alla tummar jag kan ..


Fick reda på lite info igår från Nyköping , Pontus trivs bra (syntes) , fast han sover jätteoroligt om nätterna, STACKARS MIN ÄLSKADE BROR :'(     . Han hade tydligen fått shoppat hur mycket han vela igår på eftermiddagen , Fusknisse !! :D han hade köpt nya tröjor och en jacka ... dom får inte använda mobiltelefoner heller :( så mina sms var ju inte mycket till nytta ! . Varje samtal dom ringer måste avlyssnas hela tiden , och så fort det verkar som om dom har någonting på tok så läggs samtalet ner .
Dom får diska,tvätta, städa & fixa  Själva :o
jag förstår inte att min lillebror :o när han kommer hem så kan han förmodligen TVÄTTA :o  Det är inte möjligt i mina ögon . Pontus som alltid har vart så Fruktansvärt LAAAAT
Dom får även sporta hur mycket dom vill , typ ... hockey,fotboll,innebandy,dans,fiske m.m
Han kommer förmodligen inte få permision förns om ett halvår , vilket betyder att vi inte kommer få träffa honom förns vi själva åker dit och hälsar på ! .
hoppas allafall att han får komma en snabbis till Julafton allafall :'(  annars tänker jag åka dit !!
Jag älskar dig Póntus , Var stark nu . var min BÄSTA lillebror som du alltid har vart ! ♥




Jag älskar min Fredrik ;)♥♥♥

Lilliz


Lilla vän , fick sånna återblickar när jag fick låten utav hannii idag .. stackars liten :/ varför just du ?
Vila i Frid älskade Du . ♥


 



2 månader ♥



Fredrik Olsson


Idag är det två månader sedan vi blev tillsammans , det känns så mycket längre än bara två månader , allt känns
så himla rätt, hela tiden! Jag vill alltid vara med dig , du får mig att må så himla bra , bara du Fredrik Olsson. Önskar jag kunde förklara hur mycket du betyder för mig , men det går inte .. helt obeskrivligt!
 Du är så mysig när du kollar på mig och berättar hur mycket du älskar mig . det betyder så himla mycket.
10/8  -o7 är helt oförglömligt!

JAG ÄLSKAR DIG !♥



alltid du & jag

En ilska


I går gick jag och lag mig i tid för en gångs skull . nog för att jag glömde att träna på provet vi ska ha idag , men det är en världslig sak . i mitt perspektiv så är sömnen en av dom viktigare uppgifterna..
Dom här senaste dagarna har ja upplevt ilska som jag aldrig haft förut .. jag trodde allt skulle bli som att sväva på moln nu när jag slipper undra om min bror är vid liv .. men inte då !
Jag pratar knappt längre . . och om någon frågar mig någonting så blir jag bara arg och helt tyst .. jag märker att folk i min närhet drar sig undan , jag känner mig inte levande längre .. det är någonting som inte är rätt längre .
MEN VAD ?
Jag vill verkligen inte må såhärr , men vad ska man göra?  man kan ju inte muta sig själv med att vara trevlig när det kokar innuti en ..
jag vet verkligen ingenting , bara att allt inte är som det ska ...
sitter i skolan nu , ska precis ha lunch , skriver mer på datakunskapen senare ....


Fredrik<3

Jag saknar dig,


varje dag ,varje timme , varje minut , varje sekund ...
Det är dom stunderna jag tänker på dig , ständigt finns du i mina tankar .. Trots att jag vet , att du inte älskar mig lika mycket som du alltid har gjort , trots att jag vet att jag för dig , är som ett svart rum . ingenting .. trots allt , så saknar jag dig så fruktansvärt mycket ..
jag har nu inte träffat dig sedan i fredags , det känns förjävligt .. varje jävla dag.
Det sista jag sa till dig innan du flyttade :
-Pontus , jag älskar dig ! förstår du inte det?
Du kollade på mig som om du tyckte att jag var dum i huvet ... du bara fnös och sa :
-mm . dra !
Önskar att du åtminstonne uppskattar i framtiden , att jag hjälp dig hit ! att du nu får en chans att visa att du inte är någon pundare ! att du är våran fina son & lillebror . VISA OSS .
Jag sitter här nu och kollar på armbanden jag har på armen , duvet .. dom där svart vita som jag köpte när jag var i bulgarien .. dom där 2 som vi alltid skulle ha på armen för att visa att vi har den finaste syskonkärleken som finns ,
Har du dom på dig än ?
Det är sånt jag iblan tänker på .. småsaker som säger så mycket .
Jag hoppas du får komma hem till julen allafall , så vi får fira den som vanligt.. med våran älskade Pontus.
Jag vill på ett sätt att du ska bo här hemma med mig , nu när vi ska flytta och allt .. vi ska flytta till andersberg nu. allt är klart , vi får nyrustat också :) jättemysigt ..  Nåväl . jag ska vell knalla tillbaka till Äckelskolan .

Jag tänker på dig , oändlig kärlek till dig min fina bror .. Jag älskar dig , lycka till i Nyköping :/ (L)


FREDRIK , tack för att du finns , jag älskar dig så fruktansvärt mycket ! <3

Du,bara du .



Jag har världens bästa pojkvän , han heter Fredrik Olsson och jag kommer alltid att älska honom. Går bara inte att bråka med honom , vilket känns helt underbaart !   Tack för allt du gör för mig , det betyder så fruktansvärt mycket att du  finns här för mig . Tillsammans med dig är jag så mycket starkare, och tillsammans med dig så kommer jag ta mig igenom det här.
Jag äälskar dig för tid och evighet , och snart blir du en STOR Fredrik :)

Ihelgen så blev det till att umgås med Fredrik ... heeeela helgen ! vi hade det supermysigt , vi åkte till Uppsala också . träffade hans syster för första gången , riktigt trevligt .  och Isac var en av dom söötaste plutten jag har sett !
På BILTEMA var vi också , nån timme ... sen MAX också :) haha . 
Har allafall kommit på lite paket att köpa till honom , super bra ! 



OCH NU RINGDE MAMMA :D vi ska flytta till andersberg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YEEEEEEEEEEEEES !!!!!!!! HEJDÅ nu ska jag åka o kolla på lägenheten .. !!! :D

Fredrik är mitt allt !  ♥

MARDRÖÖÖÖM !



Allt är en sån sjuk jävla mardröm .. fattar ni det ? så jävla äckligt sjukt ..

Gick verkligen till skolan imorse , även fast jag kände på mig att det här inte alls skulle bli en fredag som dom andra fredagarna .
och det värsta är ...
- jag hade rätt ..
var skit deppig i skolan idag , blev tvungen att berätta för alla mina lärare om mina problem , verkligen allt berättade jag . dom förstog mig , konstigt nog .. endå tror jag inte att man kan förstå .  dom tyckte det var starkt att berätta , en blev till och med tårögd.. så dom kanske förstog lite endå ... 
Jag trodde jag skulle kunna klara hela skoldagen med flaggan i topp .. men inte :(
En halvtimme innans vi slutade , förändrades allt ... klockan 3
pappa skrev ett meddelande , ett meddelande jag inte kunde hålla mina tårar ifrån ... min bror var efterlyst . igen .. Men den här gången inte för något brott , utan för att flytta , FLYTTA ifrån oss , flytta ifrån MIG !
Även om det alltid har känns så självklart att han ska få chansen att komma ifrån allt , och hjälpa sig själv , så kändes allt så jävla Svart , någonting förjävligt i mina ögon .. ingen skulle ju någonsin få ta min bror ifrån mig..
men nu , sitter han förmodligen i en polisbil . påväg till Nyköping till sitt nya hem , tillsammans med pappa ..innan dom åkte så lovade dom att komma hit och hämta alla hans saker . vilket dom inte har gjort ännu . hoppas verkligen att dom kommer snart .
Kan inte förklara allt , orken finns inte längre , hur kan man tappa lusten att andas

INTE NOG MED DET !!!!!!!

Fick även reda på av min mamma , att vi inte FÅR flytta till Kungsgatan längre , även fast vi har skrivit kontrakt och allt ... Gavlegårdarna tycker inte att det finns någon anledning för dom som bor där nu , att hyra ut i "andrahand" .
Så nu är jag så fruktansvärt äckligt ledssen så jag skulle kunna Strypa mig själv !  SAD BUT TRUE !!!!!!!!!



VÄRLDENS JÄVLA KUKCPHOR-FREDAG   :@


SKJUT MIG !!!!





image21

en fredag.


. skönt att det äntligen är Fredag , efter allt som hänt den här veckan så ska det bli skönt med en helg ,
Iförrgår rasade allt ihop , allt bara svartnade .. jag fick höra saker jag inte vågade höra . allt kommer bli ett helvete , ... IGEN .
För de som inte vet någonting  om min bror, kommer heller inte förstå det här.
Den 16 november , fyller min lillebror 15 år , vilket innebär  att efter 3 års drogmissbruk och brottslighet, så kommer min lillebror förmodligen att hamna på ett hem .. ett hem som betyder att jag inte får bo med honom mer . ett hem där han ska försöka bli "normal" ...
Allt jag gjort för dig , alla stunder jag lådsas som att jag inte visste någonting om alla dina droger
, alla jävla stunder jag har skyddat dig för att inte  åka fast , betyder inte ett jävla skit för dig längre . .   Jag är ledssen att jag inte kan hjälpa dig längre Pontus , men nu orkar jag inte lådsas längre.. du ÄR en knarkare , och det måste vi alla insé .. 
-även jag ..
att du bad min dra åt helvete , att du sa att jag alltid var så jävla falsk så fort jag sa att jag älskade dig , att du sa att du aldrig någonsin skulle förlåta mig efter det här .. det tog hårt .  Men jag kan inte göra mer nu , jag har försökt . men det är värdelöst att försöka hjälpa någon som inte tar imot .. :/ Men jag älskar dig , och vad som än händer så lämnar jag dig aldrig älskade bror  ! <3

idag , så ska jag umgås med Fredrik .
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men de dyker säkert upp nåt spännande ... imorgon ska vi allafall åka till uppsala klockan 10 till fredriks syster som fyller år .. det ska bli spännande !
På sändag hade jag hoppats på att få jobba , men tyvärr så blev det inte så ... det var ju lite synd eftersom jag hade behövt pengarna ganska Jättemycket .. men men ..
Nu ska jag kolla lite på tv innan ja går tillbaka till skolan från malin ...


Fredrikolsson , tack för att du finns <3

Datakunskap


Precajsly . nu sitter jag och har det fruktansvärt tråkigt på datan ... klar med typ hela häftet och så .
Så nu får jag göra vad jag vill , fast det får jag ju jämt endåså så de gjorde ju inte mycket skillnad :) igår skulle jag och fredrik ha åkt till speedstore men dom hade inte fått in nå nya plast så vi sket i det. .. åkte hem till mig istället och kollade på prisonbreak . fyfan vad spännande det var !!! fruktansvärt jäävla skitspännande :D vi sprayade också håret så vi såg ut som två monster . . JAG tycker inte att fredrik ska bli frisör (a) inte han heller. ..
Vi lagade mat också , Spagetti och Köttfärsssås . det blev skitgott !  sen så var mitt hår så äckligt så jag lärade duscha på direkten när han hade åkt hem ...

Idag ska vi lekas också , kanske åka till speedstore o kolla om dom fått in nåt kult ! hoppas ..
Slutar klockan ett idag så det ska bli skönt att åka hem o vila en stund innans jag åker tillbaka till staden igen .. 
Nej nu är de nog dax att gå till nästa lektion . Blä för Barn och Fritid .. vill BYYYTA !! :'/

FredrikOlsson , Helt underbar ! ♥

en vän som dig

Wiktoria Ahlin , tänk om alla vore som henne .

Jag längtar tills jag flyttar , då ska jag leka med Wiktoria mer . vi ska aldrig förlora våran vänskap ! :)


Jag är så lycklig att jag har er , alla som gör mig till den jag är .



Jag har nyss haft dataprov , gick på 2 min .. jag är värdelös :/    Och jag hatar Barn och Fritid så nu ska jag åka till SPEEDSTORE med Fredrik istället :) tack och hej .

ÖDET är lustigt , hanna och jag kommer aldrig ifrån varandra på något sätt .. ska förklara mer sen ikväll ! ♥


FredrikOlsson ♥

My New Look


image20
 
Tänk vad en Liten Färgning, klippning och hårförlängning kan göra !

Trivs faktiskt rätt bra i de här , fastän dom flesta säger att ja gått och blivit  " pojkaktig" . men vet ni va ?
Jag skiter verkligen i vad andra tycker om mig :) och förresten så har jag vart pojkaktig i hela mitt liv . THAT´S IT !
Idag har jag bara tagit det lugnt . . sov över i morse eftersom vi hade Partaj i går . men det var VÄRT varenda Sekund så att alla vet !
Vi hade riktigt trevligt , och ja och Fredrik har nog aldrig skrattat så mycket som igårkväll .
Bajs att man inte kommer in på Gf . jag saknar det verkligen :') jag är lite smålöjlig sådär . men jag tycker om Gavlefesten.se :)

Ikväll så ska jag bara sitta i väntans tider på att PrisonBreak ska komma ut med SVENSK text , dom flesta som känner mig vet att jag ÄLSKAR prison break och att jag är beroende :)

Plus att jag ska ta en "doping-tablett" och kanske ut o träna :') haha . 
Ps. det är ingen dopingtablett , men jag säger inte vad den heter heller .hemlis .     Ds  .


MotoCross ,

FredrikOlsson , mitt hjärta ♥


RSS 2.0