En tävling



Imorse gick jag och fredrik upp typ 8 för att hinna fixa Fiddyn o så tills tävlingen . sen åkte vi till skutskär och så .. Ganska jävla skitkallt var det ute även fast jag hade mössa vantar och halsduk ..Först kom fredrik 4a , sen kom "tävlingsarrangören" på att hon ville avbryta tävlingen på grund av all Lera .. hon såg tydligen inte nummerplåtarna .. By the way , dålig stil tycker jag !!
Jaja , nu sitter jag i Fredriks Rum medans han är i garaget , så jäkla trött så jag skulle kunna somna på direkten . men jag måste hålla mig lite .. bussen går kl 21.00 härifrån ... Men jag vill verkligen inte åka hem , men jag tackade "ja" till att jobba  i morgoon , så jag måste :/ vill inte åka ifrån fredrik , han är så underbar :)

- även fast du kanske inte insér just nu , så kommer du en dag att tacka mig för att jag fick dig att hamna där du är idag . Jag älskar dig , och jag gör allt som står i min makt för att du ska må bra !

weeeeeeeeeeeei :D Pontus ringde mig nyss , ååååååh :') har inte hört hans röst på en hel jävla VECKA ! fyfan vad underbart glad jag blev ,älskar honom utav hela mitt hjärtaaaa!! <3


Älskade Fredrik ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0