Skolan


Gjorde precis klart mitt bebis-prov.. känns tungt att jag inte klarade det . men det är smällar man får ta . Kände inte någon lust alls för att plugga igår .
Idag ska jag till Um typ klockan 1 , sen så ska jag möta marina på staden typ vid 3 , så jag får vell sola eller nåt för att fördröja tiden.
Sen ska vi gå omkring där o kolla lite , kanske köpa nåt nytt smink eller så . Behövs !  Klockan 4 slutar Fredrik , så då ska han komma ner på stan och möta mig och marina :) sen åker vi bussen till Köpis och så . Ska köpa en Ny bärbar dator , så jag ska välja ut en bra idag sen så köper jag den imorgon , känns verkligen som att jag behöver en dator nu när vi ska flytta . orkar inte ha den där jävla stationära i mitt rum.. Mamma får ha den i sitt rum i stället :)
Inte så bra på datorer jag faktiskt.. så jag måste vell ringa nån HighteC när jag är där , plus att ja kommer fråga sönder ;)
Igårkväll ringde min finaste bror igen , han ville bara prata lite .. känns så underbart att höra hans fina röst igen ! Jag & Fredrik ska hälsa på honom på Fredag, jag längtar så jag håller på att spricka .. Kommer inte ens få träffa honom på hans födelsedag om jag inte åker dit förståss .. Han får inte ens komma hem på julafton :' /

Och Fredrik Olsson :
You´re the one and only . jag älskar dig ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0