HighTecmoppe


-så sägs det om min moppe ...

Men ,
grejen är den att ja vet inte riktigt om jag håller med där alla gånger ..  Iförrgår var jag på väg till trödje med moppen för att kolla cross med mina favoriter , innan ja åkte dit var det meningen att ja skulle till hille och hämta sandra..
Kom ungefär till hagaström, innan moppe la av och tackade för sig ....lärade ställa mig på sidanom vägen och börja skruva , plus att ja lära ringa mamma och be henne köpa Olja , hon var inte skitsnabb , så hon kom ungefär efter en Halvtimme med oljan , så vi fyllde på ihopp om att den skulle fungera bättre . men inte då . Nu är det nåt annat tjaffs också , skitdrygt ... plus att batteriet tog slut när mamma skulle leka BosseBildoktor och försöka startaden 511 gånger på Rad , dumma jävel .
Så vi lära ställa den hos mina kusiners pappa , tills vi har ett släp... måste nog in på lagning också . fan fan fan.
Hade lånat ut mitt busskort också så ja kom aldrig till Trödje . men som tur var så hade inte thomas och fredrik åkt dit än så sandra fick åka med dom . annars skulle jag fått dåligt samvete :)
Så nu står moppen där i sin ensamhet .  så ja åkte buss till skolan igår .. första gången för i år TYP . uch . missade bussen också så jag kom för sent . jävla flyt man har !
Lekte med Fredrik efter skolan igår , skruvade i garaget i nån timme på fiddyn , plus att Fredrik Sprayade Svingen så man kände sig nerdrogad... fy vad den stank den sprayen alltså . sen tog de 3 timmar innan vi kunde spraya igen så vi gick in o kolla på film o drack te så länge. sen somna vi typ vid 12 tiden, fredrik gick upp typ 5 medans ja sov till halv 10 , för ja började halv 11 idag . så ja gick från andersberg till skolan , de va faktiskt jobbigt . :) haha.
Så nu sitter jag här efter en lång o jobbig dag på 2 lektioner , och inte gör någonting . har nyss gjort klart mitt arbete om väktarjobbet . FINE !    ikväll blir de nog lugnt .. kanske ta en promenad i det sköna vädret , så man får lite tankeutrymme här i livet...
Skönt med fredag imorgon förresten , inte för att ja har en ARNING om vad jag ska göra , men endå :D

TJOLAHOPP  . nu ska ja se på en Movie :D
image14
Motocross ♥


FredrikOlsson:)<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0