rackarns.


igår hade vi häämskt kul i garaget , jag emil thomas och Fredrik :')
Började med att vi skull skruva lite med thomas fiddy . så skulle thomas Borra större hål i svingen , så stog han där med borrmaskinen i högsta hugg .. sen kom han helt plötsligt på :

- fan vad kul det skulle vara att borra i fridas tröja  !
( hade min grå stickade långa tröja med stor krage på mig )

Sen skulle han göra en luring och borre framför mig , och DÅ :o  så råkade tröjan fastna i borren , så thomas borrade sönder min tröja :D Alla höll på att dö av skratt !    då satt jag fast i den där rackarns borrjäveln . så thomas fick slå på "backen " så jag kunde komma loss :') sen åkte vi hem till fredrik och sov .. så nu tvingar thomas mig att följa med ner på stan och köpa en ny tröja ,. men jag vägrar för de är sånt som händer :D

nu har jag iaf kollat på prisonbreak , skitspännande . så fruktansvärt jävla bra !!!  väntar på att marina ska komma hit så vi kan kolla på det igen , och sen driva runt på köpis :)  Marina den jäveln har fått pengar .  själv får man inte förns nästa vecka . men då får man ju iaf LÖN också :) underbart .
Och i helgen blir det JOBBA på både lördagen och söndagen , så ja kommer inte hinna leka så mycket med fredrik . så han ska komma hit o mysa med mig ikväll och imorgon istället :)

Tjingeling , nu ska ja duscha mitt risiga hår :D

fredrikolsson , mitt allra bästa ! ♥


Jag älskar Motocross :)

image17

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0