Kära blogg.


decemberdagarna rullar på med en hejdundrande fart vill jag lova ..

Idag har jag och mitt hjärta vart nere på staden och lämna in ett guldsmycke i en guldaffär . fick mer pengar än trott , vilket är så jävla bra inför resan .. nu är jag klar med mina flygpengar , det känns så underbart , nu måste jag bara tänka på fickpengarna ..
Får vell minst 3500 i januari iallafall efter allt ja jobbat :) så det känns rätt tryggt ... sen så får vi hoppas på mycket julklapps pengar förövrigt.
resterande pengar som fattas (om de fattas) blir till att låna utav mamma , ifall hon inte går med på att ge mig en 18årspresent i förskott vill säga..jag fyller ju som sagt 18 när jag är i thailand med mitt fina hjärta..

Efter jul så ska jag och thias börja övningsköra , så vi kan ta körkort när  vi kommer hem från thailand ... måste fan ha körkort innan sommaren (: ååååh ... åka till stugan o mysa i sommar . leksandsommarland och allt .. gud va mysigt vi ska ha .

Jag älskar min thias - mer än allt ..

 nu har thias kommit ut från toan , så ... ja hann ju skriva litegrann medans han va där iaf ..
Jag ska försöka lägga ner mer tid på bloggen i fortsättningen , skriv gärna en kommentar om vilka ni är som läser min blogg =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0