Akademiska sjukhuset.

Imorse ställde vi klockan på ...eller nej , vi ställde aldrig någon klocka, jag vaknade självmant klockan 10 .
Eftersom att vi skulle till sjukhuset så måste jag utav en ren reflex vaknat i tid pga allt vi skulle hinna med . Jag väckte T vid klockan 10 och sa att vi lära skynda oss om vi skulle hinna med alla sysslor , så vi klädde på oss och tog en promenad till Willys för att inhandla mat som vi sedan skulle göra matlådor på . Matlådor som vi också köpte på Willys, folielådor ..

Det blev kycklinggryta , dvs vi stekte först kyckling och hade sedan i en sweet&sour-sås med ananaser i .. Till det kokade vi ris och la sedan i lådorna som vi tog med oss till sjukhuset . Men innan vi kom iväg var det ett väldans krångel , först strejkade spisplattan , den blev aldrig varm. Jag satt på vattnet till riset och medans så tänkte jag att ;
"jamen jag hinner nog med en snabbdusch medans det kokar upp .."
Och sagt och gjort , jag hann ... och jag skulle hunnit duschat flera timmar till för spisplattan vägrade bli varm. Efter många av- och påstängningar av spisen så började den tillslut att funka och vattnet kokade upp .
-Vilken lättnad det var alltså ..

Matlådorna gjorde vi för att vi skulle slippa äta på resturang på sjukhuset , så vi fick laga 5 lådor med mat , vilket blev 10 portioner ris . Mycket mat alltså , men det blev nå fruktansvärt gott ..

Samtidigt som vi höll på med maten försökte båda hinna göra sig klara med dusch,hår & smink och allt var det var . Men vi kom iväg tillslut .
T´s mamma kom och hämtade oss och vi åkte ut till valbo för att hämta ut ett halsband som vi beställt till T´s pappa Peter för drygt en vecka sedan . På halsbandet fanns texten " carpe diem " som ni säkert vet betyder " fånga dagen " . Jag har alltid vart så fruktansvärt skeptisk till just det ordspråket eftersom att det har blivit en typ av trend inom både tatueringar , smycken osv som jag verkligen inte gillat . Men just nu , känns dom orden bara så rätt....

väl på sjukhuset fick T´s pappa halsbandet och blev förstås väldigt glad och rörd , vilket var väldigt roligt att se . Tänk att en så liten sak kan få en sån stor uppskattan . Det värmer i både mitt och T´s hjärta.
Vi hade det supermysigt och har fått träffa nya folk med samma problem och det känns skönt att det förhoppningsvis inte är så lång sjukhusvistelse kvar för T´s pappas del . Både för T´s pappas egen skull men också för hans familjs skull.

Tack hela familjen "G" för en underbar dag !

från sjukhuset;



Nu har vi just kommit hem och har även hunnit med att vara ute med svea en sväng . Hon är så himla duktig , vi släppte lös henne idag och hon gick så fint bredvid oss och det bara lös om henne där hon gick , hon såg så himla stolt ut ;
" kolla  , här går jag .. fint va ? " , ungefär så såg det ut .

nu ska vi spela lite kort och sedan kika på en film ..

sov gott allesammans.
puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0