"Blodiga golv är en vana .."

ja , när man har en hundvalp som löper är blodiga golv en vana .
Svea är oftast duktig på att ta reda på efter sig när det gäller löpningen , men ibland struntar hon i att slicka bort blodet från golvet och bara går förbi , blodet hinner då torka och blodiga golv blir en vanesak även om man skurar varje dag .
Hon blöder inte bara , hon hårar även väldigt mycket just nu , det måste nog ha med att hon börjar bli större och tappar sitt mjuka bebispäls , för håret är verkligen överallt & det spelar ingen roll om man damsuger 1 gång eller 10 gånger per dag .
Såhär såg vårat golv ut innan jag skurade i morse


Imorse vaknade jag utav att Idun väckte mig
klockan 8 ungefär , hon satt o killade mig i ansiktet med hennes små händer och viskade. Så himla söt !
Direkt när vi hade vaknat så satte sig Idun vid teven och åt frukost medans jag började skura och damsuga alla golv i lägenheten eftersom att dom är så blodiga utav sveas löp . Det blev jätterent och jag hoppas verkligen att det kan få vara så rent ett tag nu , men det är vell lika blodigt imorgon igen antar jag .

-" För när man har en hund som löper så är blodiga golv en vana.."

Nu sitter vi och kollar på tweenis på SvtB och snart ska jag fortsätta med städningen så jag slipper det ikväll när thias är hemma . Istället ska jag och thias troligtvis ta en tripp till Valbo och handla lite , kanske en ikeasväng plus att vi måste kolla på en ny platt Tv som vi ska ha i vardagsrummet så man slipper den här klumpiga och fula teven.


Här är hon förresten , en helt underbar kusin..


puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0