internetbesvär.

Jo tack , jag har ett väldans besvär med mitt mobila bredband.
Eftersom att glocalnet drog ner på min hastighet som redan var allderles för segt så kan jag nu inte lägga ut några bilder , jag kommer heller inte in på Bilddagboken eller andra sajter . Det tar mig massa tid att ens komma in på bloggen.
Trots att jag inte kan lägga ut bilder så ska jag försöka skriva så mycket som jag kan , då internetet låter mig komma in på bloggen . Tidigare idag klickade jag på "logga in" & gick sedan ut på promenad med svea, men inte ens när jag hade kommit in igen så hade jag loggats in , helt dumt ..

Iallafall så duschade jag och gjorde mig klar
i morse , sedan tog jag en promenad till staden för att sola , Brunos på söder fick det bli eftersom att jag inte ville lämna Svea ensam hemma alltför länge . Jag solade 20 minuter eftersom att det kostade multum att sola där , 40:-/20min , det är inte värt det för fem öre. Jag blev besviken på resultatet som knappt syntes , därför ska jag välja det gamla vanliga stället nere på staden nästa gång ..
Efter solningen så promenerade jag till Ica för att köpa en Smoothie som jag sedan drack när jag kom hem . Därefter kom min kusin Idun´s mamma Emma hit för att hämta mig så vi kunde hämta Idun på dagis . Vi hämtade henne i sätra på dagis och sedan gick vi hem till dom , som också bor i sätra , för att packa lite kläder och sådant inför dansen.
Vi åkte hem till oss här på söder och jag bytta om och åt en yoghur innan vi sedan lämnade Idun här hemma med thias medans vi tog bilen ner på stan för att gå på ackes dansskola .
Vi kom in i danslokalen och jag kände direkt att ; " vad i helsike har jag gett mig in på ?" , men jag provade men gick ut lika snabbt , 15 minuter kunde jag hålla mig för skratt innan jag nästan skrattade så ja höll på att kissa på mig , så jag gick ut i rummet utanför danslokalen och satte mig ner och väntade på Emma som prångt skulle fortsätta att dansa klart .
men som sagt , dans är ingenting för mig ...

Imorgon ska jag upp i tid
och göra mig klar innan jag sedan ska ta bussen till sätra för att hämta min fina kusin på dagis för att sedan återigen ta bussen upp till DollarStore , där ska jag köpa en massa skålar och muggar med olika texter på , ni vet ex ; "kaffe,The,Chips,Godis,Sallad...." osv . Det fanns både i svart och vit så jag funderar på att köpa lite blandat så man har . Här ser ni förhoppningsvis en bild nedan på muggarna osv


klockan 16 så slutar Emma sitt pluggande , så då ska vi vell hitta på någonting skoj resterande tid utav dagen.

Nu ska jag krypa ner i sängen och ställa klockan på 09.00 , sedan ska jag sova !

puss

Kommentarer
Postat av: ♥ Desirée - shoppingbegär & inredningstankar ♥

Jag har allt i vitt - förutom salt och peppar skålar (eftersom jag inte har kryddor i skålar) haha :P Men de är riktigt fina faktiskt - för det priset !

2009-08-25 @ 01:07:07
URL: http://desireej.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0