kära blogg.

Nu kom jag och Thias hem från "sommaryran" här i Gävle , vilket skulle ´vara´ som cityfesten som i alla år har vart här i Gävle men som sjöng på sin sista refräng förra året . Det var inte alls detsamma ,knappt några karuseller alls , jättelite folk och ännumindre stånd , ingen stämning alls vill säga ..
Tar man bort en , som har vart för alla gävlebor(!) , en tradition , så ska man inte försöka ersätta den på något vis . En tradition går inte att ersätta.
Tänk er att man skulle bestämma att " nej nu ska alla sluta fira julafton för det finns inte längre " säger vi .. Sedan kommer någon och försöker ersätta själva julafton liksom ,det går ju inte ..
-äh , går inte så bra att förklara , men ni förstår säkert . Jag är missnöjd på SommarYran Gävle 2009. BORT! 

iallafall så är vi hemma nu efter en underbar dag . Svea har vart ensam mest heladagen idag .. Först när vi var i engeltofta för att bada och sedan nu ikväll när vi åkte ner på yran en sväng .
Men hon är så nöjd att hon får vara inne nu när det vart så varmt ute idag , hon protesterade till och med när vi gick ut med henne , hon verkligen vägrade att gå ut för det var så varmt , hon ville hellre ligga i våran svala lägenhet och sova .
Söt fia


Vi åkte ju som sagt lite båt till Limön tidigare idag med en kompis och hans mamma m. sambo . Här kommer ett par bilder från båtturen , som kanske inte är så intressanta men jag tyckte dom var så mysiga endå .




puss

Kommentarer
Postat av: emelie

håller helt med dig om ''sommaryran'' det var inte roligt alls..!



fin blogg du har =)

2009-08-10 @ 11:26:19
URL: http://emwachenfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0