kära blogg.

Imorse vaknade vi kl 9 utav väckarklockan som idag inte var en klocka, utan våran kompis Ken...
Vi gick ju hem från kräftskivan igår jag , thias och hans lillasyster eftersom jag mådde dåligt .Ken därimot , han stannade för att sova över hos thias farbror.Men imorse plingade han på dörren och ville komma in strax innan 9 . Jättebra .

Vi vaknade till lite i sängen innan vi sedan gick upp för att ta vara på dagen , vi gick ut och solade lite på gården här nedanför vårat höghus , sedan åkte Ken och Thias lillasyster och köpte mat på Buddys , det blev kebab för allas del. Dock fick ja inte i mig så särskilt mycket eftersom magen säger emot , därav blir jag hungrig på kvällarna istället men då äter man inte för att thias inte vill äta ..knepigt

Efter en stund ute på gården åkte Ken iväg för att hälsa på sin bror och jag , thias och thias syster åkte till RUSTA för att kolla på tapeter , det blev en svart lite randig tapet som vi ska ha i köket . Även lim köpte vi .
Då vi stod i kassan för att betala träffade vi på min moster , hon var på väg upp till sjukhuset för att hälsa på min älskade älskade gammelmorfar på sjukhuset , som för övrigt fyller 95 år i december . Vi bestämde oss för att samåka med henne då jag så himla gärna vela träffa min gammelmorfar och även Peter , vilket thias och hans syster också vela .
Väl på sjukhuset gick Thias och han syster upp till 5e våningen och jag och min moster till 12e , hiss förstås . Det var verkligen jättekul att träffa gammelmorfar , dock jädrans jobbigt och jag blev hemskt kluven att se honom sådär .
Hoppas utav hela mitt hjärta att du får komma hem snart , älskade gammelmorfar...

Efter jag besökt min gammelmorfar givck jag upp till 12e jag med för att hälsa på Peter då Thias också var där , det var hemskt trevligt men vi satt bara där en stund eftersom vi lärade hem till Svea .
Iallafall så började vi riva dom gamla tapeterna i köket då vi kom hem , det var verkligen AP JOBBIGT !
Nu ser köket ut som ett helvete och inte nog med det , jag blev så less på att riva tapeter så jag påbörjade ett nytt projekt , MÅLA EN KRYDDHYLLA , blä.........

Bilder kommer givetvis imorgon , men nu tjatar thias som en tok så jag måste tyvärr sluta här .
Vi ska tapetsera imorn , så resultatet kommer snarast möjligt .


godnatt på er !

Puss

Kommentarer
Postat av: Anonym

tycker du det är viktigt att ha sex ofta?,

klart man gör det när man känner före men ,

känneru att du måste åtminstonde 1 gång i veckan?

2009-08-10 @ 01:58:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0