kära blogg.

Eftersom att jag lovade att göra en förklaring i text och bilder på hur isättningen med MICRORINGAR  går till så har jag nu bestämt mig för att göra det .
Jag har tagit bild och text ifrån en hemsida som jag personligen tyckte var lätt att förstå mig på , så jag hoppas att du/ni som undrade hur man gjorde också tycker det . Annars får ni säga till !

STEG FÖR STEG-i bilder



Micro Ring extensions, använd stick hair eller bulk hair. Svårighetsgrad C.
(jag använder Stickhair från Rapunzel´s hemsida)

Kort info:
Välj mellan
stickhair, bulkhair eller klipp av slingor från en träns.
Tas bort med hjälp av en tång där du klämmer sönder microringen. Håller ca 1-2 månader vid rätt skötsel.
Du behöver ca 80-120 slingor för en helförlängning, microringar, specialtång samt hårkrok.

Steg 1: Sektionera håret, dra en rak och fin bena börja ca 2-3cm från hårfästet i nacken.

Steg 2: Trä in kroken i en microring och fiska sedan upp en slinga av det egna håret och lås fast kroken, dra sedan håret genom microringen. Placera sedan en stickhair slinga i microringen och kläm åt med specialtången. För att öppna microringen och ta bort slingan, klämmer du åt andra hållet.

Steg 3: Placera slingorna längs hela raden, tänk på att aldrig fästa slingor vid hårfästet, för att undvika att dina extensions syns. 1-2 cm innanför hårfästet är lagom.

Steg 4: När hela raden är gjord, tar du en ny sektion ca 2 cm ovanför föregående och gör på samma vis som innan. Antal rader beror på hårets tjocklek, ju tjockare desto fler slingor och fler rader, 2-3 rader är lagom för tunt till normalt hår, 4 rader då håret är tjockt.

Obs! Var försiktig när du borstar håret med microring extensions, tänk på att hålla emot vid fästet så du inte rycker eller sliter av slingorna. Följ skötselråden noga.

· själv är jag supernöjd med microringar , men nästa steg för min del är att prova på KERATINVAX då man värmer fast hårslingorna med hjälp av en värmetång. Beroende på om mitt hår slits utav vaxet så återgår jag till microringarna som otroligt nog inte sliter ett dugg på mitt hår :)


puss

Kommentarer
Postat av: Mathilda

Frida! om du trivs bra med microringarna så prova inte keratinvax slingor, jag varnar dig! ditt hår slits och du tappar massor med hår :o

2009-08-18 @ 18:50:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0