kära blogg.

någon "Lina" frågade om max föräldrar inte är tillsammans och jag kan med säkert svar säga att JO dom är tillsammans , men som jag skrev i tidigare inlägg så jobbar hans pappa hela dagarna och kan därför inte ha Max på dagarna , därför är jag barnvakt åt honom eftersom att Venna frågade mig och jag mer än jättegärna tar hand om honom så länge jag får , jag älskar barn. :) nog om det nu. hoppas ni förstår hur det ligger till , har fått en massa konstiga kommentarer om det där , och det är vell inte så konstigt att man kan behöva tid för sig själv någongång också , tycker det är elakt att vissa lägger dumma kommentarer utan att veta hur det egentligen är  ( syftar inte på din kommentar , rent allmänt bara )
Venna förtjänar mer än någon att få komma bort från allting .



jag och thias har haft en underbar dag med sol och "bad" , ingen ville bada för vattnet var iskallt , men endå ..
Vi har vart nere på stan och på vägen dit råkade cykelstyret på våran cykel gå av så vi fick parkera den utanför en lägenhet efter vägen ner mot stan , sen hämtade vi den på hemvägen ..
På staden träffade vi ett par kompisar som vi gick och käkade med , Hanna och Elin , det var supermysigt och jag åt min världsgoda sallad som bestod av; pasta,sallad,gurka,tomat,fetaost och kräftor . Mums !

Efter vi hade käkat bestämde vi oss för att åka hem , men på vägen kom vi på att vi kanske kunde hyra film och på samma gång fråga ifall om Elin och Hanna vela följa med hem , och så blev det . Vi hyrde 3 filmer och kollade på 1 innan dom behövde gå hemåt pga jobb imorgon .
Nu ska jag och thias kika på en utav dom 2 återstående filmerna, Wallander .. nån ny !

imorgon ska vi till valbo för att träffa Thias pappa som ska komma hem på besök över förmiddagen , sedan ska vi hem till Venna för att barnvakta hennes son .

-Imorgon kommer mitt efterlängtade hår !



Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0