leksaker för oss.

ja , då var vi återigen hemma efter en hel eftermiddag i valbo och Toys"R"us .
Emma kom och hämtade oss vid halv fyra tiden och vi åkte sedan till dagiset för att hämta en trotsig treåring vid namn Idun. Efter mycket bråk och envishet från Iduns sida så kom vi slutligen fram till bilen och kunde styra våran kos mot valbo och Toys"R"us.
Väl där så mötte vi upp Venna och hennes som Max , som också skulle in och kolla på saker inne på Toys"R"us , dock fanns det varken någon hoppgunga eller skötväska konstigt nog . Dom åkte vidare till BarnensHus medans vi stannade kvar och kollade för fullt efter present till T´s syster som fyller 9 på torsdag . Vi hittade en present tillslut , någonting som jag inte tänker skriva här med tanke på att Moa är just 9 år och en riktig hejare på att läsa , speciellt bloggar ..Haha.

Emma hittade hur mycket saker som helst , hon var så smart att hon började köpa julklappar redan nu för att slippa göra det i all jäkla julstress som komma skall . Vi hittade därimot bara presenten till Moa.

Efter Toys"R"us åkte vi ner till köpis
och ställde bilen där och sedan gick jag och Emma till skohuset medans Idun prångt skulle ha pizza inne på Ikea och T var också hungrig så dom gick tillsammans dit medans . Dock ändrade hon sig lika fort och skulle ha korv istället , tur att ikea har sånt bra utbud på mat , haha .

Vi gick en sväng inne på köpis också , men vi hittade ingenting .. otroligt nog så hittade vi inte ett skit rent ut sagt .

Justja , innan vi blev hämtade här hemma så hann vi ju ner på stan en sväng jag och T . Där hittade jag faktiskt ett par nya skor och ett par byxor , allt på REA förstås !
Jag älskar att fynda , speciellt när grejerna är så himla VÄRT varenda öre.


Nu ska vi slå på en film och sedan blir det nog till att sova , T är faktiskt ledig hela veckan lika så jag , så vi ska bara umgås hela veckan eftersom att jag jobbar hela helgen och kommer därför inte kunna spendera så mycket tid med T i helgen. Jobbar ju kväll Fredag,lördag & söndag , så det blir tungt ! 
Men det är ju toppen med pengar .

Kan förövrigt berätta att jag har gått och fått Magkatarr vilket inte är särskilt skönt ..
Ringde rådgivningen igår och berättade om mina problem och dom berättade att det med 99% säkerhet är magkatarr och att jag därför skulle prova receptfri medicin från apoteket i 1 vecka för att sedan återkomma om besvären fortsätter. Isåfall blir det remiss till sjukhuset .
SUCK, varför just jag ?

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0