när klockan passerar hemgång.

äntligen är kvällern över , ett helt kvällspass på jobbet är avklarart , ett tag började jag undra om det någonsin skulle ta slut .
vi var lite småsega på att städa och kolla på klockan , så vi jobbade över ca 20 minuter ,vilket gör en helt slut i hela kroppen när man först tror att "åh nu ska ja gå hem snart" sen kollar man hur mycket disk som står framför näsan och helt plötsligt måste man  tänka om ; "oj då , jag ska nog inte sluta nu ..." fastän klockan har passerat hemgång .
då blir man trött , nu är jag trött ..

Vi har som vanligt spelat lite kort där jag i vanlig ordning (host) vann , sedan har vi även ätit lite innan vi gick till sängen , och där sitter jag nu , medans thias försöker sova ..
han somnar nog vilken sekund som helst för han va tydligen jättetrött , men det kan man ju förstå så "jobbigt" han har haft det idag medans jag vart och jobbat , haha . Nej jag tycker faktiskt lite synd om honom som börjar jobba i morgon , men endå är det ju jättebra också så det är bäst att peppa han lite så han inte blir så nerstämd.

Imorgon får vi se om jag åker och simmar , jag har iallafall lovat mig själv att åka ner på staden för att sola , det är verkligen ett måste nu så som jag ser ut , jag känner mig så fruktansvärt äcklig , mår dåligt av mig själv !

sov gott nu allesammans.
Imorgon lovar jag er att lägga ut massor med bilder trots att mitt internet har sänkts i hastigheten då jag laddade hem en film . Men ni ska få massor med bilder imorn endå , det lovar jag som sagt ..
Tar med mig kameran vart jag än går

puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0