"oddsen på att möta en australenare?".

Jobbet igår gick bra , men sakta ..
Tillslut slutade jag och Thias stod utanför för att möta mig . Vi gick till busshållplatsen för att vänta på bussen eftersom vi precis missade den förra.
Nästa buss skulle gå 00.06 och medans vi stod där frågade en tjej som stod där med en kille , när nästa buss gick och vi förklarade förstås att den gick 00.06 och att den stannade på stan , dit dom skulle . Dom var inte från stan utan hon var från sthlm och han var från Australien (!!) så han kunde inte svenska och hon pratade hellre engelska än svenska som det lät , hon hade tydligen bott i australien.

Så , efter en stunds väntan bestämde vi oss för att promenera
ner på staden för att dom ville hellre gå ner än att stå och vänta 10 minuter . Så vi gick , väl framme på staden ville dom gå till heartbreak och undrade därför om vi skulle med , men jag hade jobbarkläder och var trött som sjutton och vi gick därför hem .
Men egentligen , hur stora är oddsen att man ska träffa en kille från australien , i gävle & som vill gå på krogen?
Han hada iallafall vart i hela världen och pluggat i varenda land ungefär .. Nog om det !

Jobbet gick som sagt bra igår och vi såg en skitbra film innan vi somnade "While she was out" . Den var spännande faktiskt även om den inte var den bästa jag sett så var den helt okej.

Jag vaknade rätt tidigt idag, men inte T , han sov till typ 11:20 , jättesegt ! Så jag låg och försökte väcka honom vilket var helt omöjligt men nu är vi uppe bådatvå.
Nu ska ja äta frukost och sedan ska vi faktiskt fortsätta greja här i lägenheten , bland annat så ska vi sätta upp en hylla och en lampa i sovrummet ,sedan ska vi även städa en massa och skura golv .

I eftermiddag så ska vi åka hem till min kusin och hennes mamma
Emma för att hjälpa till i hennes källare , vi ska spackla och kanske även måla , om vi hinner det , annars får vi spackla idag och måla en annan dag . Vi ska även laga tacos och ha filmmys , därför måste jag gå till willys och köpa godis .
Shit , ja kom på att jag måste köpa hundmat också .. & toapapper !

Det är nog bästa att jag äter lite frulle nu så jag hinner med dagen !

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0