prioritering.

Har bara suttit här i soffan och funderat och gjort ingenting sedan min bror och hans vän gick .
Har bland annat suttit och funderar på prioritering , om hur vi ska prioritera våra inredningstankar och våra olika typer av inköp av diverse saker och ting . Jag vet bara inte riktigt i vilken ordning man ska göra allting , för det är ju så mycket att göra. Jag kanske ska skriva en lista och därefter bocka av det vi gjort och inte gjort här hemma . Eller så ska man kanske bara gå på det man känner för . Fast då kanske det blir fel iallafall ..
Jag vet inte ja , ordet prioritering skrämmer mig .

Det är som sagt en hel del grejer som ska köpas och göras
här hemma innan det kan kännas acceptabelt , för nu är golvet brunt (!!) med medaljonger typ & skåpluckorna är blåa , mörkblåa (!!) med guldiga knoppar , vilket ser förjäkligt ut.

Inte nog med det, vi ska även boka en thailandsresa som nog inte kommer att vara särskilt billig . Men den kommer vi att åka på i vilket fall så den är nog prio 1 just nu ,och det är ju trots allt ett bra tag tills Mars , så det är nog inge problem.

Nej , nu måste jag sätta fart och duscha och försöka fixa lite här hemma , sen ringa och fråga om T vill ha mat när han kommer hem , isåfall måste jag laga mat också ...

Puss

En liten att-göra-lista ;

  • Saker som ska inhandlas
    vardagsrumssoffa
    golv
    tvättmaskin
    diskmaskin
    tvbänk

    saker som ska göras
    Lägga golv i kök,hall & vardagsrum
    Boka thailandsresa
    Göra om gästrummet
    Måla om skåpluckor, sätta dit nya handtag




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0