en tanke åt er.

Godmorgon ! nu har både jag och T gjort oss fina och klara inför dagen. Det fick bli en slarverfrisyr idag eftersom att jag inte hade ork att fixa det i evigheternas evighet , tänk att det tog 2 timmar att göra sig klar , helt hopplöst. Vi gick upp klockan 7 imorse och somnade klockan 03:30 inatt då vi blev tvugna att parkera om våran lånade bil eftersom att det är datumparkering . Inte nog med att vi behövde gå ut mitt i natten , bilen funkar inte så vi blev tvugna att rulla den till en annan parkering , haha.

Nu är det snart dags att åka till T´s mormor,farmor och därefter till valbo där hans föräldrar bor - senare ikväll blir det till att umgås med min släkt hemma hos en utav mina tre mostrar där hela släkten kommer att befinna sig .

-skönt att man kan dela upp det så att man hinner med att träffa bådas släkter , det känns ju lite dumt annars att bara träffa en släkt eller att man firar "vartannat år" , då är det mysigare att stressa lite och hinna med att träffa bådas släkter , ellerhur (?)- för man vet ju faktiskt aldrig , det kan ju vara sista gången.
..och fasen vad jag skulle ha ångrat mig då . Tycker verkligen fruktansvärt synd om min mormor som nu har mist sin andra partner i sitt liv. Sen kommer det nog kännas konstigt att inte "morfar" är med denna julafton. Men han har det säkert bra där han är nu , utan smärta och med mera ork . Vila i frid , vi tänker på dig !

Vill även ägna en tanke åt min underbara gammelmorfar som dessvärre fick åka in på sjukhuset i förrgår efter att ha blivit dålig. Vi tänker på dig också och vet att du kommer att komma hem igen ! Du är en kämpe och jag (..och förmodligen alla andra i vår släkt) ser upp till dig , verkligen. ♥



Tills vi hörs så får ni ta hand om varandra och ha en så bra jul som ni bara kan .

God Jul , puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0