LUCIA !

Godmorgon ! Efter en lång och faktiskt rätt jobbig natt , så har jag nu vaknat till liv igen . Vi kom inte hem förns klockan 07 imorse, men sov endå bara tills nu (?)..

Första och andra filmerna vi såg var iallafall komedier , jag gillade ingen utav dom . Kan bero på att jag inte alls gillar komedier .
Mellan varje film blev det en kort rast och det kom också in en jobbande och pratade om allt och ingenting. Det blev också en utlottning utav olika priser & tro på fan att jag "råkade" vinna också -så jäkla pinsamt . Så jag klev fram där för flera hundra människor och tog imot ett pris som bestod utav godis och en anteckningsbok ? Man hade ju rötan att vinna det sämsta priset , dom andra 2-3 eller hur många dom nu var , vann biobiljetter ..
-Men in´t ä ja bitter in´t !

Mellan första och andra filmen (om jag inte minns fel) kom det in ett luciatåg och sjöng om massa konstiga saker, dom tyckte verkligen att dom var skitroliga .

Ja , det var vell min natt i stora drag .

JO , förresten , vi fick dom "bästa" platserna i hela bion, RAD 7 med extra "komfort" och större plats för benen. Helt okej faktiskt.





Hoppas ni får en underbar Lucia , själv blir jag nog bara hemma .
Ska kila och äta lite frukost nu , lite skorpor och juice kanske . Muuuuums !

Puss

Kommentarer
Postat av: Plutten

hehe, dalmål Frajs, bra där, man blir som man umgås;)

2009-12-13 @ 20:43:13
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0