"magiskt ren".

godmorgon /förmiddag.
Det blev som planerat en riktig sovorgon imorse ,först vaknade jag klockan halv tio , men då tyckte jag att
- nu ska jag sova så länge jag bara orkar ! och så sov jag vidare till klockan halv tolv .

När jag hade stigit upp så hoppade jag direkt in i duschen och rakade mig och gjorde mig fräsch, så nu sitter jag i soffan inlindad i en handduk och känner mig sådär "magiskt ren" som man bara kan känna sig efter en lång och härlig dusch . Dock fick jag stressa litegranna för mamma stod och bankade på dörren och ville hinna med att duscha av håret innan hon åkte iväg till valbo , men det hann hon inte så hon fick ta handfatet , haha - vilket jag inte märkte förns dess att jag hade stressat mig ut ur duschen , dyblöt och utan handduk.

Idag är det ingenting planerat mer än att det är Robinson ikväll. Det måste man bara se !
Ska höra med min fina Ronja om hon inte vill komma hit och kolla på det ,eller ja , hon och hennes pojkvän rättare sagt.
Skulle även vilja bara pepparkakor och dricka glögg , så jag ska kika vad en pepparkaksdeg kan kosta . För några pepparkaksformar behöver man ju inte , det blir ju mera känsla om man gör dom på fri hand..
Vi pratade häromdagen på att om vi skulle baka ett pepparkakshus som mamma hade köpt . Men nu slog det mig att det kanske inte är sån bra idé eftersom att det finns en glupsk liten buse här i huset som älskar pepparkakor .

jaja , vi får se ..
Tänkte iallafall att jag skulle lägga upp lite kort idag , men nu kom jag på att kameran ligger i mammas bil och hon har dratt till valbo. Så ska jag lägga ut kort så får det bli mobilkort (tråkigt nog).
Bättre än ingenting kanske ?
puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0