Min nyårsafton.


Jag fick en förfrågan i natt via kommentarer om hur jag skulle fira min nyår .
Jag har ju berättat litegranna om det tidigare , men tänkte berätta lite snabbt igen här och nu .

Eftersom att det är nyår på torsdag
, så tänkte jag och min underbara pojkvän åka upp till min stuga i dalarna på onsdag (som det ser ut just nu). Anledningen till att vi åker på just onsdag är för att vi faktiskt inte kan åka på torsdagen , det tar nämligen ca 24 timmar att värma upp hela våran stuga eftersom att vi inte har någon el & inte heller vatten.
Vi kommer att behöva starta med att värma upp stugan direkt när vi kommer dit , så det är bäst att man tar mycket kläder på sig och att man är berädd på att sitta närma varandra dom kommande timmarna - men det brukar ju inte vara några problem när det gäller oss ! Vi kommer förmodligen äta middag på vägen upp , kanske stanna till på en pizzeria eller så , för ingen utav oss har nog sån stor lust att göra middag i den där kylan .

Väl på nyårsafton kommer det nog också bli lugnt , vi tar med oss lite dricka , snacks och kanske lite kött med potatisgratäng som då blir lätt att laga iordning på gasolspisen. På tolvslaget kommer jag , T och Svea säkerligen stå ute på sjön och kolla på raketer , eller så står vi på våran jättestora balkong och kikar ut över vattnet och upp på alla raketer.

Stugan ligger på en höjd som gör det där "lilla extra" , man har bra utsikt osv.

Jag vet dock inte om jag kommer att kunna ha med mig datorn eftersom att vi inte har någon el , jag har faktiskt inte kommit på någon lösning ännu , men kanske att jag skulle kunna låna lite el utav grannen , men då måste ju dom vara där också , det vet man ju inte om dom är .

Det visar sig , som vanligt !



Nu ska jag invänta att mamma ringer , hon skulle beställa en besiktningstid så att vi kan pka och besikta dragkroken på bilen .



Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0