Projekt uppdatering.

jo , lugn (!!) , jag håller på för fulla muggar i sovrummet , det blev bara lite fel.

Efter att ha vart och köpt 5 liter färg så åkte vi hem för att måla , vi målade och målade ända fram tills färgen tog slut, då kom vi på att färgen inte alls skulle komma att räcka för att ge rummet den heltäckta vita färg som vi önskat. Vi fick ringa mamma , som förtillfället hade behövt åka till sjukan med gammelmorfar (95år) och kunde därmed inte köpa någon färg . Så istället åkte jag och Venna till rusta och skulle köpa färg , men när vi är precis utanför så ringer mamma och säger att hon visst hade hunnit svänga förbi och köpt färg - så bra tänkte vi och åkte hem igen.

Väl hemma så börjades det måla ännumera och nu återstår det inte många timmar innan det mesta fallit på plats vad det gäller färgen . Sedan kommer ju allt det "andra" , så som inredning och hylluppsättning.

Så länge kan ni ju njuta av FÖRE-BILDEN & kanske även lägga en liten kommentar om hur ni tror att det kommer att bli osv , det vore vell skoj ? Så kan vi se vem som trott "rättast" .. OK?



Dåligt stökigt rum alltså , ni ska få se skillnaden , wohoo !

Antagligen kommer resultatbilden imorgon eftersom att vi måste hinna få upp lite på väggarna och även sätta tillbaka gardinen osv , men håll ut , så länge kan ni ju alltid lägga en kommentar här nedan och tycka och tänka vad ni vill :) Right ?
Ni älskar projektdagar , ellerhur ?

Puss så länge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0