resultat.

..lite försenat , men vad gör det ?
körkortsteorin gick skitbra när jag tidigare idag tränade på datorn . Jag fick bara 3 ynka fel . Inte nog med det , dom jag väl hade fel på hade jag "slarvat" på . Så det känns riktigt nära nu ..
Dock har jag inte vågat bokat teorin ännu eftersom att jag är RÄDD för att misslyckas , jag är rädd att jag ska gå dit , knäppa kort , sätta mig vid en dator & göra dåligt ifrån mig !
-Jag tänker inte misslyckas ! för då kommer jag troligtvis aldrig gå dit igen , vilket resulterar att jag aldrig kommer att ta mitt efterlängtade körkort.

Nåväl , jag ska skärpa till mig och ta tummen ur röven för att tillsut sätta mig ner och ringa till vägverket , för nån gång måste det ju bli gjort . Sen behöver man ju inte ta första bästa tiden , man kan ju liksom vänta ett par veckor så att man har mer tid att träna på allt man ska kunna - även om jag kan det mesta redan nu !

Nog om körkortet ..

Jag kom nyss in , har vart hemma hos Venna och myst med henne och Max . Först tog vi en promenad upp till plantagen där hon hade sin bil stående , jag kan lova att vi fröös !
Väl framme var bilen fylld med snö , så det tog en stund innan vi kom iväg , men det var riktigt skönt att sätta sig i en bil som tillslut blev lite varm.

Nu ska jag sätta mig ner , göra mitt prov en gång till och sedan ta och läsa lite i boken . Därefter blir det nog till att somna för att sedan sova en jädra bra tag !

Sov så gott mina fina ! Puss

Kommentarer
Postat av: Plutten

Snart får du verkligen ditt körkort! Då kommer jag ha två privata chaufförer, du och Robin ^^, <3

2009-12-16 @ 14:07:39
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0