Kära blogg.

som jag sa i tidigare inlägg ..
Aurore
mina vänner , det är en av dom mest gripande , känslomässiga och mest hemskaste filmen jag någonsin sett . Den får mig att verkligen känna hur underbar barndom dom allra flesta har det ! Även om vissa inte haft den bästa barndomen så fick den här filmen att känna vilken barndom som helst att vara helt underbar !
Flickan som spelar aurore borde ha pris för sitt utmärkta skådespeleri , man fick sån himla inlevelse i hur hon verkligen kände sig .
Filmen handlar om en flicka , som skulle kunna vara vilken fin liten flicka som helst, hon bor till en början med sin mamma och pappa och ett antal syskon . Medans mamman är sjuk och tas in på sjukhus för att dö , skaffar pappan en annan fru med x antal barn , som också är hans kusin. Dom gifter sig och flyttar ihop .
Styvmamman börjar så småningom att avsky Aurore,  eftersom hon blev tillverkad på ett "fult" sätt .. mamman och pappan drack alkohol när dom gjorde henne , vilket inte alls ansågs särskild lämpligt på den tiden .
Styvmamman börjar i smyg slå och låsa in auror på övervåningen , vilket pappan tvingas börja med så småning om .. De säger sen att det är en hudsjukdom , och auror tvingas ljuga för alla ! förrutom hennes syster , som vet om allt !
Auror försöker ta livet av sig men misslyckas , vilket får konsekvenser när hon kommer hem .
Tillslut befrias hon från allt , dock inte på det bästa sättet , men hon befriades , hon slapp bli blodslagen varje kväll, hon slapp gråta , frysa och ljuga !
Aurore Dog .
Vila i frid , du vackra, starka flicka !

Filmen rekomenderar jag till alla , oavsett kön/ålder/filmfavorit ... den här filmen är verkligen otroligt gripande, bland dom bästa filmerna jag sett , den är baserad på en verklig händelse. Men fängelse tycker jag inte pappan och styvmamman är värd , plåga är det enda rätta för föräldrar som slår sina barn !





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0