kära blogg.

nu har våra inneboende Jacob och Daniel begett sig av till tågstationen för att åka hemåt , thias gick med dom dit eftersom han sedan skulle till sjukhuset och därefter till valbo och hälsa på sin lillasyster som idag fyller 16 år .
själv kan jag som sagt inte följa med eftersom att jag börjar jobba om 55 minuter .

Just nu går ja fortfarande kring i mjukisar & måste därför sluta här om jag ska hinna byta om till arbetskläder och sedan cykla ner till jobbet .
längtar så fruktansvärt efter söndagkväll då jag kan ta en riktigt låååång dusch med inpackningar och oljor utan att känna mig äcklig dagen efter , för det är så det blir när man jobbar i snabbmatsbranchen , man blir jätteflottig i ansiktet och håret luktar hamburgare haha .
Nej nu måste jag verkligen skynda mig ..

Hörs ikväll igen :)


Puss

kära blogg.

godmorgon , nu har jag vaknat efter en hektisk kväll..
våra inneboende Jacob och Daniel , som idag förövrigt åker hem , började bråka lite igår , det blev någe tjaffs med nå utlänningar och så . Därför blev jag och Thias tvungen att ca 2 inatt ta cykeln ner till polhemsskolan för att möta dom och se till att det inte hände någonting . Tillslut kom alla hem tygga och oskadda !

Nu sitter jag på sängkanten och väntar på att killarna ska bestämma vad vi ska äta för lunch idag  , sedan ska jag vell bara invänta jobbet som är ikväll klockan 17-23:30. sen , sen ska jag fanimej hem och städa , det ser inte vackert ut här efter att det bott 3 stora grabbar här & som dessutom har druckit massa öl och inte vart nykter mer än någon timme per dag .

jaja , nog om det ....
Nu ska jag laga mat .

vad skönt att det bara är lördag och söndag kvar nu , sen är man ledig igen ! då ska jag och thias göra massor med roliga saker , kanske leksandsommarland grönalund lisseberg eller så?


Puss

kära blogg.

återigen en jobbdag avklarad , det är så underbart när man kommit hem och lagt sig i sängen och tänka så...
Imorgon är det ju jobb igen . sen även lördag och söndag , men sen förstår ni , sen ska jag svara på alla era spännande frågor som ni har ställt , ska bli riktigt kul ..
Känner nästan att jag skulle vilja börja svara på dom redan nu , men som sagt , söndagkväll efter jobbet.

Nu ska jag krypa ner i sängen med Thias , våra inneboende gäster Jacob och Daniel är nere på stan och dricker öl . Thias kände att han ville komma och möta mig på jobbet , så vi åkte direkt hem och nu är även Daniel och Jacob påväg hit .
Imorgon åker dom dock hem , har vart riktigt kul så det känns tråkigt att dom bara ska åka hem .. Känns som att dom kom igår fastän dom kom hit i tisdags . Vi får ta och ses igen helt enkelt !

Nu får ni sova så gott .

Jag älskar dig Thias ,
du är det absolut finaste jag har och det absolut bästa som har hänt i mitt liv .
Du och jag älskling .Förevigt ...♥


puss

kära blogg.

godmorgon !
jag vaknade för sisådär en kvart sedan utav att thias gick iväg för att kissa svea .
Strax ska jag vell äta lite frukost och fördröja tiden innan jag återigen ska iväg för att jobba , börjar faktiskt komma in i de här nu , skulle kunna jobba en vecka till . Hellre nu än om några veckor liksom eftersom man är så inne i rutinerna nu .

Klockan 16 är det ju som sagt jobb, dock inte med samma personer som tidigare dagar , utan nu är det med Alva & Theresia.  I helgen därimot är det Hanna och Linda igen .

Nu vill jag bara boka våran förbannade thailandsresa så man får någonting att vänta på , känns så meningslöst att bara leva utan att ha något att längta efter , därför ska jag pusha på Thias så vi kommer ner i augusti för att boka ..
Frågan är bara om och hur det blir med ledighet för Thias, hoppas han får ta ledigt utan att använda sina semesterdagar  , skulle ju vara helt perfekt , men om det skulle bli så att han behöver använda semesterdagarna så är vell inte det helavärlden heller.

Jag hatar verkligen sommaren i sverige , inte en varm dag på över en månad , helt sjukt.....

en rastlös dag för 1 år sedan sminkade jag min kära pojkvän

Puss

kära blogg.



-tack för dom hittills ställda frågor i " FRÅGA FRIDA" ,
fortsätt mer än gärna att fråga massor med saker . Jag kommer att  besvara alla frågorna nu på söndagkväll efter klockan
23:00 då jag har jobbat mitt sista pass för denna vecka .



..så länge kan jag ju skriva lite snabbt hur min dag har sett ut .
Imorse var ju som sagt Thias och våra gäster Daniel och Jacob till willys en sväng för att handla lite mat och frukost , vi käkade först en macka till frukost ute på balkongen , sedan vid 14 tiden så satte vi igång engångsgrillen för att grilla supergott kött på.
Vi satt ute på balkongen och käkade och sedan spelade vi lite yatzy .
Klockan 15:30 cyklade jag till jobbet för att jobba kvällspass 16-23 , och nu sitter jag här hemma i sängen och har nyss duschat.
Killarna sitter i soffan och äter och väntar på att jag ska skriva klart för då ska vi kika på en skräckfilm innan vi tillsist ska sova .

Hoppas ni har överseende med att jag är lite frånvarande nu i mitt bloggande när jag jobbar och så . Nästavecka blir det nog som vanligt igen med bloggandet , mycket bilder och ännumer text , kanske till och med "dagens outfit " börjas då ?

Sov gott !
puss

kära blogg.

nu har äntligen 2 dagar av jobbveckan gått och det återstår 5 kvällspass till innan jag äntligen får min lediga vecka med thias.
Igårkväll efter jobbet så mötte Thias mig vid polhem med hans två kompisar från Jönköping , det är hans vänner sedan typ 4 år tillbaka från den tiden då dom spelade spel genom datorn tillsammans , dock slutade alla för typ 2 år sedan då flickvännerna kom in i bilden .
Vi hade skitkul igårkväll med lite öl och prat , riktigt härlig kväll .
Imorse gick dom upp klockan 10 för att gå till willys och handla , dom köpte kött och massa massa mat hit , så nu har vi mat för typ 1 månad vilket känns himla behövligt . Själv väcktes jag utav Thias när dom kom hem igen .

Nu har vi ställt ut en engångsgrill på balkongen där vi grillar en stor köttbit som vi ska äta klyftpotatis och sallad till . Sedan ska jag bege mig ner till jobbet för att jobba igen .




fortsätt ställa frågor så jag har något att klura på .

Nu måste jag kika till köttet och potatisen ,

puss

FRÅGA FRIDA.

eftersom att jag nu jobbar så pass mycket så har bloggandet kommit lite i kläm ..
Därför passar jag på att ha en "FRÅGA FRIDA STUND" nu fram tills på söndag då jag jobbar mitt sista pass på ett tag framöver.

-hoppas ni har ännuflera & ännu roligare frågor denna gång!

Vad vill ni veta ?
alla frågor är bra frågor .


Puss

kära blogg.

äntligen hemma igen , nu är det bara 6 dagar kvar tills jag får "långledigt" på hela 10 dagar, det passar ju perfekt då det också är thias sista semestervecka .

just nu sitter thias vid sin dator och spelar spel som vanligt . Själv sitter jag på min dagliga bloggläsning , men alla har börjar blitt så dåliga på att uppdatera sina bloggar så nu är jag lite butter .
Imorgon är det jobb igen , så jag ska vell försöka dra en lååååång sovmorgon så jag slipper vara så trött på jobbet för det hatar jag , tiden går verkligen jättesakta när man är trött .

Jag har (som ni kanske märkt ? ) lite brist på bilder i min blogg nu för tiden , anledningen är  vell som så att jag inte haft tid att fota eftersom jag inte har någonting att fota på , lägenheten är ful och jag går jämt runt i myskläder , så någon dagens outfit blir ju tråkigt i längden om man bara har tråkiga myskläder på sig varje dag .
-Men jag lovar , jag ska skärpa mig ;)


Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha av mig så jag slipper lukta hamburgare .

Puss

kära blogg.

Thias har icke kommit hem ännu och det verkar inte som att han hinner hem innan jag åker , det här är det värsta med att jobba kväll , för att såfort thias kommer hem så ska jag åka ,
suck ...


Iallafall så tänkte jag cykla till jobbet snart , hemma strax innan tolv . Jag skriver säkert litegranna då innan jag går och lägger mig !

Seriöst så känner jag mig som en robot när jag tänker efter , jag somnar på kvällern  , kliver upp på förmiddagen , sen åker jag och jobbar , haha .
-Den här veckan kommer bli måttligt jobbig ...
Men augustilönen blir nog rätt bra & då ska jag bjuda med thias på någonting riktigt roligt , ge förslag?


Puss

kära blogg.

Någon anonym frågade ;
Du har ett fint halsband ! vart kommer det ifrån ? vart kan man köpa sig sånt ?

svar ; tack så mycket ! , jag köpte halsbandet på stranden av en försäljare då vi var i thailand i Mars 2oo9.
Han gjorde alla sina smycken själv och sålde dom otroligt billigt .
Jag vet inte vart & om man ens kan få tag i sånna här i sverige , inte äkta iallafall , vilket mitt halsband är .


Godmorgon/förmiddag .
jag och thias vaknade utav att thias telefon ringde , det var hans arbetskamrat som ringde eftersom dom skulle bort och göra ett jobb . Thias klev upp och blev hämtad utav hans arbetskamrat medans jag låg kvar i sängen och halvsov .

Nu sitter jag bara och väntar på att thias ska komma hem så jag ska hinna träffa honom innan jag åker och jobbar , annars kommer jag verkligen sakna ihjäl mig .
Jag ska jobba varje dag hela veckan , det känns inte så bra eftersom att Thias har semester . Hans näst sista vecka !

Puss

kära blogg.

yes , thias ville spela yatzy så det fick bli så .
Jag vann hela tiden , sen tyckte thias att vi skulle byta spel och istället blev de chicago (stavning?) . -där vann dock thias med 1 ynka poäng , skitunge!!!

n
u ska vi lägga oss i sängen och kika på teve och bara ha lite kvalitetstid , det är inte ofta man tänker att "nu är nu" liksom , imorgon kan vad som helst hända.
Jag älskar min T så otroligt mycket , och jag är så glad att jag befinner mig just här ,  just med Thias & Svea , just nu ..allt är så fruktansvärt underbart och det ska bli så kul att få leva mitt liv med dom två jag älskar mest i hela världen -er !



Godnatt på er
jag har jordens magont så jag sitter med en värmekudden på magen nu , men ingenting hjälper så jag håller på att få spader på mig själv . Vad är det för fel ? jag måste nog skärpa mig med maten

Du är mitt allt , jag älskar dig ♥∞( dehär kortet ska förresten ramas in )


puss

kära blogg.

Jag och thias åt nyss världens godaste pastasallad och kikade på världens bästa film , "seven pounds" (stavning?)
Det blev en sen frukost/lunch/middag eftersom pastasalladen var de enda vi åt idag , sorgligt men sant , kanske bra också? iallafalll för min del ...

just nu sitter Thias och spelar spel på datorn och jag passade på att skriva några rader här , dock vet jag inte riktigt vad jag ska skriva då jag knappt har gjort någonting idag förrutom att vänta på att thias skulle komma hem .



Imorgon blir det jobb från 16-23 , jobbigt men också väldigt behövligt .. Hel min vecka kommer att bestå av jobb jobb och jobb.Jag ska nämligen jobba fram tills på söndag . Kvällar hela veckan , vilket är bra men också tråkigt med tanke på att jag kommer hem så pass sent och hinner inte göra mera än att lägga mig och tagga inför nästa kväll då det är jobb igen .
-men man ska vell inte klaga , pengar behövs ju och så är det bara .

-några tips om spännande bloggar att läsa ?

själv läser jag bara ett fåtal bloggar , jag gillar inte dom som finns på "mest aktiva och mest besökta" , jag gillar mer dom som vill få ut någonting av det som skrivs .
Mammamelissa är en utav dom , jag älskar hennes blogg och det hon gör för sina änglatvillingar i himlen .

LÄS HENNES UNDERBARA BLOGG HÄR !



Nu ska vi leta på en till film att glo på , eller förresten .. jag tror jag ska fråga om thias vill spela ett spel . Typ YATZY , hur kul är inte det egentligen ? Jag älskar det!

puss

kära blogg.

ålandsresan var helt underbar och ungefär så här såg de ut ;

thias i bilen på väg till Grisslehamn vid 07 på morgonen.


Thias & Marcus på väg in i båten.


Thias i taxfreen


Jag & Thias på ett café


efterrättsbufé, jag åt daimtårta och bär.


kallrättersbuffén


Thias taggade inför slutspurten på taxfreen innan vi skulle hem


vi köpte även lite öl,snus & godis . Det blev 3 stockar snus och 2 lådor öl .





nu ska jag invänta thias som just nu är på sjukhuset , därefter ska vi laga mat tillsammans .
-Pastasallad blir det idag ! :D

Puss

kära blogg.

godmorgon , gud vilken bra morgon , jag är inte ett dugg bakis ..
kvällen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss igår , jag skrev ju i tidigare inlägg att min moster fyllde 30 och att vi skulle dit , men att vi struntade i det för att vi inte fick tag i dom och istället skulle åka hem till Thias farbror Örjan .
-så blev det ..
Jag , Svea ,Thias och våran kompis Marcus tog en promenad upp till brynäs där örjan bor. På vägen blev vi så hungriga att vi lärade stanna och köpa kebab , jag och Thias delade dock då vi inte var vrålhungriga. Vi fortsatte gå med kebaben nerbäddad i folié i en påse tills vi kom hem till örjan , där började vi käka och dricka lite öl . Runt 10tiden ringer min moster förjäves och undrar vart vi är någonstans . Vi bestämde oss för att åka dit alla fyra , men först lära vi hem för att lämna Svea då hon inte kunde följa med Pga, allergiker .
Örjan envis som han var ,beställde en taxi från brynäs till söder för att vi skulle kunna lämna Svea på vägen , inte nog med det , dom stannade kvar i taxin medans jag sprang upp och böt om och lämnade Svea , sen fortsatte vi åka taxi till stigslund där min nyfyllda moster bor .

Väl hemma hos moster så gick vi in och hälsade och hon fick öppna vårat paket & örjans vinflaska .
Jag och Thias hade köpt en tavla med jätte fina ord om "En speciell person", vilket uppskattades .Kvällern fortsatte med massa massa massa drickande och mycket prat om allt möjligt . Det är så roligt att träffa nya folk ibland ..
Även kul var det att träffa ett homosexuellt par som jag inte har träffat på ca 5 år , kill-par . Dom är nog världens snällaste bådatvå , så himla söta !

Iallafall så kom Christian , thias andra farbror dit runt 1 tiden , men lagomt till då så blev det för mycket för Örjan så vi fick ta en taxi ner på staden precis när han nyss kommit dit . Vi käkade på donken en sväng sedan tog jag och Thias en promenad hem till oss där svea väntade ivrigt på oss vid dörren .

..och nu sitter vi här


Thias ska troligtvis åka till sjukhuset nu snart , medans ska jag nog passa på att sortera lite bilder på datorn , dom ligger verkligen huller om buller just nu . Det blir så då jag lägger in bilder från systemkameran och inte vet vart jag ska lägga dom riktigt .
-kaos helt enkelt !


justja , ålandsbilderna ..
Dom kommer jag att slänga in i ett enskildt inlägg strax , jag ska bara pallra mig till vardagsrummet för att hämta kameran och sladden .

Jag älskar dig alltid thias , du och jag för all framtid


Puss

kära blogg.

ja , imorse åkte vi till Grisslehamn klockan 07.00 .
Marcus kom förbi för att hämta oss strax innan sju , vi åkte till grisslehamn och ställde oss i världens biljettkö eftersom det inte var säkert att vi skulle kunna få åka med på första båten då den var "fullbokad" , men vi kom med ..
Dom släppte med säkert 100 personer , så det måste ha vart många som bokat men som inte kommit .
Vi stog i kö i 1 timme innan vi fick komma in och betala för biljetterna , därefter fick vi kliva på båten . Det första vi gjorde när vi klev på var att kasta oss in (lik som alla andra gjorde) i taxfreen för att köpa Öl , det blev 2 plattor för oss och 3 plattor för Marcus , som även köpte lite annan dricka..

Efter vi hittat drickan vi skulle ha så gick vi till snuskylen för att kolla vad det kostade , och herre min skapare vad mycket billigare det är med snus på båten alltså , helt sjukt .
Dock fanns inte min snus , inte Thias snus heller , så Thias köpte en annan sorts snus och jag sket i det eftersom att dom sa att dom "inte hade" våran snus .
Grejen var bara den att när vi frågade  en annan kille 10 minuter senare så sa han ;
-självklart har vi General , bara det att det ligger inne på lagret , vänta ska jag hämta ..
Han kom ut från lagret efter bara någon minut med en stock GeneralWhite , gud sån tur att det fanns ..

Efter shoppandet utav öl och snus så begav vi oss ut på en rundtur på båten , både ute och inne . Sedan tog vi även en liten speltripp , vi spelade bort alla våra småpengar utan att vinna ett öre . Marcus därimot , han vann hela tiden men han spelade upp det endå . Tillslut blev jag tvungen att säga till han att ;
- Nej Marcus nu har du fan vunnit 50 kronor , ta ut dom nu !
först var han tveksam , men gav med sig efter en stund ..

När vi kom fram till Åland släppte dom bara av och på lite folk sen vände båten & det blev dax för oss att gå till övre våningen för att sätta oss och äta buffén som vi hade bokat bord på , vi fick dom SISTA 3 platserna , sån tur !
Det fanns en massa mat , men ingenting i min smak .. så jag åt 4 potatisar med gräddfil och rom . Haha.

Vi kom även på att vi ville köpa lite godis , så det gjorde vi också . Plus att thias köpte sin snus (som inte fanns först) , men som sedan fanns i kylen på något konstigt vis, fattar inte hur han som står vid kylen kan säga att det är slut när dom har 10 lådor på lagret , dumfan !


Nu ska vi kanske åka till min moster som fyller 30 , men ingen av dom svarar så jag vettesjutton hur det blir . Annars åker vi nog hem till Örjan (thias farbror) och spelar spel och dricker öl.

Uppdaterar snart med bilder
.

puss

kära blogg.

 guuuud vilken härlig dag ..
Jag Thias och våran kompis Ken , gick bakfulla som vi var ner på stan när vi hade vaknat och dessutom hunnit vart på OK för att köpa oss en macka till frukost .
Vi hamnade först och främst på banken där vi fick god tid på oss att sitta ner då nummret bara var på 210 och vi hade nummer 240. Vi höll ut tills thias äntligen fick komma in och ta ut pengar då hans kort är spårlöst försvunnet här hemma i lägenheten , hela hans plånbok dessutom ..

Vi köpte den svarta "bädden" till Svea som jag pratat om i tidigare inlägg . vi hittade även lite underkläder och en present till Thias pappa .
Förrutom det så åt vi även på Mingel&Bar , jag tog en sallad med fetaost/sallad/tomat/gurka/kräftor ...MUMS
Thias slog mer på stort och åt en fläskfilé liknande sak med rödvinssås , helskum mat , de såg verkligen inte ut som fläskfilé och såsen smakade heller inte som rödvinssås , inte alls bra . Dock slår ju salladen allt , den var jättegod !



Nu ska jag fortsätta städa lite innan jag hoppar in i duschen .

IMORGON ÅKER VI TILL ÅLAND ! klockan 07.00 åker vi hemifrån och gör en chansning att vi får komma med på båten som går klockan 10.00 . Annars fick vi vänta till 15.00 vilket inte är hela världen .


förresten (!) vi var nyss på BIO - harrypotter  , inte alls så bra som jag trodde . Men men ..
ÄLSKAR DIG THIAS , DU ÄR MITT ALLT


Puss

kära blogg.



förresten , imorgon ska vi till åland !

Jag,Marcus och Thias - dricka öl ,äta god mat och shoppa massa kul ...



mer om det senare

kära blogg.

-Shit vilken DAG/KVÄLL vi hade igår !

gårdagen blev så himla lyckad , efter att vi hade vart i valbo för att fira Thias på hans dag så åkte vi hem . Ken och Marcus åkte med oss hem dom med . När vi kom hem så började vi med att dricka lite öl , eller ja alla utom jag drack öl eftersom jag prångt skulle vara nykter igår .
-trodde jag ja
När kvällskvisten kom så bestämde vi oss för att käka donken , Pontus (thias kompis) kom hit sen åkte Thias med honom till mcdonalds och köpte mat eftersom att bara 1 fick gå i trappan då dom hållde på att lägga nåt lager i trapporna så att stenarna inte skulle gå sönder . vi käkade sen satt vi och kikade på tv tills min telefon ringde . Det var Jessica (!) , jag hade inte pratat med henne på skitlänge . Hon undrade om vi inte skulle komma ner på stan och gå på krogen med dom , klockan var då runt 12tiden och dom stängde klockan 2 , men vi bestämde oss endå för att gå ner , vilket vi inte ångrar en sekund . Fan va kul vi hade !

Tack mina fina för en underbar dag och hoppas du hade en lika fin dag Thias .


Nu ska jag och thias ner på stan och handla lite , bland annat en "bädd" till svea så ho slipper ligga i sängen helatiden , hon börjar bli stor och VARM !

bilder kommer när jag kommer hem från stan :)

Puss

kära blogg.


nu är vi hemma från firandet på sjukhuset igen.
ja som sagt så firade vi thias födelsedag på sjukhuset nu på förmiddag , vilket var trevligt för att vara på ett sjukhus . Oftast brukar jag ha hemskt svårt för att vistas på sjukhus i allmänhet men just idag gick det bättre än väntat.
Thias fick paket och vi fikade tillsammans , precis som om det vore hemma .

efter sjukhusvistelsen så bestämde vi oss för att äta någonstans , vi valde mellan att köpa hem någonting eller sitta på någon resturang , det slutade med att vi satte oss på "terass" , en thailänsk /kinesisk (?) resturang med otroligt god mat .
Jag beställde in "friterad kyckling på hongkong vis m. sötsur sås med vitlökssmak" , Så fruktansvärt gott ! Thias beställde något kött med samma sås , verkade också rätt gott , vågade inte smaka .

Här är två bilder från resturangbesöket ;



När vi ätit klart så bestämde vi oss för att ta en lite speciell väg hem , vilket blev vägen genom gamla stan . Där finns världens mysigaste hus och vägarna består av kullerstenar.
-där skulle jag vilja bo !



Nu ska vi strax bli upphämtade utav Thias mamma för att åka ut till valbo där några utav Thias släktingar kommer för att fira honom på hans dag.
Efter vi vart där så ska vi troligtvis åka hem och dricka öl på balkongen med någrea kompisar , annars går vi kanske på "HarryPotter" haha .

Puss

kära blogg.


äntligen hemma från "världens längsta" pass på jobbet. Jag är helt slut i hela kroppen , endå jobbade jag bara 6½ timme.

Thias kom och mötte mig på vägen hem så jag inte behövde cykla ensam hela vägen hem , han och svea lära endå gå ut en sväng .
iallafall så hade thias köpt pizza tidigare under dagen och det hade blivit en bit över som jag direkt bestämde mig för att smaka på , det var en pizza från american takeaway , som jag vanligtvis inte gillar , men den här såg god ut .
-Fyfan , det var den starkaste pizza jag någonsin ätit , uch !
rent ut sagt SKIT STARK.

Nu ska jag strax hoppa in i duschen så jag slipper det imorgon bitti , vi lär nämligen gå upp i tid om vi ska hinna till sjukhuset innan 12 för att fira Thias födelsedag där med Peter.( thias pappa ) .

Nu måste jag som sagt rappa på , måste bara passa på att gratta min älskade prins som idag just nu fyller 19 år.
Jag älskar dig för all framtid , jag skulle aldrig förlova mig & tatuera in ditt nam om det inte var på riktigt .
Du & Jag för alltid

Här är jag nytatuerad i thailand med initialerna
"PMG" , PeterMattiasGyllenskepp .


Här är jag , men även Thias , nytatuerad i thailand med varandras initialer.
"FCH"-
FridaCarolineHöglund




Godnatt på er allihopa.
Puss

kära blogg.


då var man ensam , igen ..
thias åkte precis iväg med Robban (en arbetskamrat ) till sjukhuset för att hälsa på Thias pappa . Själv sitter vid köksbordet med datorn i högsta hugg och äter brunch  . Det blev lite rester från igår , kyckling med fetaost/vitlöksfyllning på en rostad macka , kanske hur gott som helst .

förhoppningsvis hinner jag och Thias ses innan jag åker och jobbar , annars ses vi vid halv tolv ikväll då han kommer ner för att möta mig . Hoppas vi hinner ses innan , annars kommer jag sakna ihjäl mig ..

en sak är vell ganska typisk , att när man är ledig så är det pissregn jämt , sen när man väl jobbar så är det strålande sol och inte en droppa regn , hur fasen kan det gå till ? det är som om det vore planerat.
Imorgon skulle det iallafall inte bli regn , och det är ju bra eftersom att det är thias dag just då . Hoppas det är så pass fint väder så att man kan bada =D

Puss

kära blogg.

Jag vaknade lite över en timme innan thias , dock låg jag och kikade på honom när han sov , han är så himla söt när han sover.
vi hade glömt att vika ner persiennerna så det blir mörkt , kanske var det därför jag vaknader innan thias .

Klockan 2 ska Thias till sjukhuset , då önskar jag att jag bara kunde åka iväg och bada , tyvärr har man inte skaffat sitt körkort ännu så det blir nog ingenting av med den saken  . Istället blir jag vell hemma för att invänta 5tiden vilket betyder jobb.
17-23:30 jobbar jag ikväll , sen kommer thias och möter mig nere på jobbet när jag slutar så jag slipper gå ensam hem .


Imorgon är det en speciell dag , nämligen Thias födelsedag . Han blir 19 år imorgon , 19 år !
Sist han fyllde så stog vi utanför hans hus tills tolvslaget då han fick en jättepuss av mig ,vi blev tillsammans 2 dagar innan hans 18årsdag .
Födelsedagen ska vi spendera först och främtst hemma då vi ska vakna tillsammans , sedan ska vi fixa oss och åka upp på sjukhuset så thias pappa får gratta honom också eftersom han inte har möjligheten att få gratta honom hemma . Vi kommer vell troligtvis fika tillsammans och ha allmänt "mysigt" , eller ja
-så mysigt som det går på ett sjukhus !
Efter sjukhuset lutar de åt att vi åker ut till valbo där hans släkt kommer att gratta honom , sedan på kvällern vet vi inte ännu , vi åker troligtvis bara hem eftersom att vi på fredagen ska umgås med ett annat par .

grattis i förskott hjärtat .



Nu ska jag äta ltie "brunch"  .

puss

kära blogg.


Trots att vi inte gjorde någonting speciellt idag så blev dagen endå superbra, jag älskar när man går och lägger sig och känner att " idag har det verkligen vart en bra dag .." , jag brukar ligga och tänka varje kväll på saker som har vart bra , för att sedan memorera dom någonstans i mitt huvud för att vid senare och kanske sämre tillfällen ta upp dom bra sakerna och kanske bli glad igen .
Idag kommer jag nog somna gladare än gladast eftersom att det har vart våran dag hela dagen .
Jag älskar dig thias.

Nu ska vi krypa ner i sängen för att se någon dramafilm som thias har tjatat förjäves om i ett par dagar nu , dock brukar vi aldrig kolla på dramafilmer så det kanske är på tiden att vi offrar lite tid just idag .. (?)

-Tack återigen för en underbar dag älskling


Imorgon ska thias till sjukhuset och jag blir hemma med Svea fram tills jag ska åka och jobba kväll 17-23:30
mer har jag inte planerat ännu .

Sov så gott allihopa.


Thias & Svea , jag älskar er mina vackra .


puss

kära blogg.

jag och thias bestämde ju oss som sagt för att äta hemma då det inte blev någe stockholm idag.
vi tog cykeln till Willys när Thias kom hem , där köpte vi kycklingfiléer , fetaost & tzatsiki. Vi ville göra någon annolunda mat idag då det är våran 1 årsdag så vi bestämde oss för att göra Kycklingfilé med fetaost/vitlöks-fyllning & pommes till det . Det blev hur gott som helst ! tur att vi inte gjorde nån vanlig mat utan tog oss i kragen att göra någonting vi aldrig gjort förrut ..
Nu väntar vi på att mysa ner oss i soffan till en komedifilm som heter "störtkär" ska börja på 3an , sen ska vi vell bara mysa hela kvällern.

Imorgon blir det jobb på kvällskvisten , på dagen har vi inte bestämt oss vad som händer än . Thias ska förmodligen upp med en jobbarkompis till sjukhuset . Men jag och Svea hittar vell säkert på någonting vi också , det brukar vi ju göra annars.

Tack min älskade Thias för att du finns .
Du gör mig så lycklig varje sekund , tänk att det redan har gått 1 år .
Jag har aldrig någonsin vart såhär kär .
Älskar dig hjärtat mitt , du är mitt allt .



Puss

kära blogg.

thias åkte nyss till sjukhuset och jag bestämde mig för att skita i att åka ner på stan och istället stanna hemma och fixa lite . Ska även hinna till affärn för att inhandla lite mat tills ikväll , eftersom det inte blev nå stockholm idag som vi ett tag planerade , men som blev ändrat pga lite händelser.  Istället bestämde vi oss för att äta hemma nu när de blev som det blev.
-Men det är ju faktiskt mysigt det också även om det hade vart mysigare att åka iväg nånstans ..

iallafall så ska jag strax ta en promenad till affären . Frågan är bara vad man ska äta . Vet inte alls vad thias är sugen .
funderar på att överraska honom tills han kommer hem , med massor med ljus och städat och fint , vet bara inte om ja hinner det på lite mera än 1 timme ..

en outfitbild har jag svårt att lägga ut idag eftersom jag fortfarande springer runt i pjamasliknande kläder . Men vem vet , kanske slänger upp en  bild eller två endå .

- nu måste jag skynda mig att göra fint (& även mig själv fin ) tills thias kommer hem .

Puss

kära blogg.


Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
1 underbart år tillsammans .
08.07.21.

förlovade
09.03.13
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



kära blogg.

2 kommenterare ville att jag skulle börja med dagens outfit , hmmmf ..
jag som har så tråkig outfit nu när det är så dåligt väder , jag går mest runt i myskläder .
-Men visst  kan jag lägga ut dagens outfit :)

jag och thias gick upp för ungefär en timme sedan då vi båda blev väckta utav att hans telefon ringde .
-Vi har ju som sagt 1årsdag idag !
dock ska thias till sjukhuset varpå det hade blivit ändrade planer ( suuuuck ) i våran planering , men vad gör det . Jag tänkte gå ner på staden och sola i min ensamhet . Kanske bara sätta mig och ta en fika , också i min ensamhet ?
Nej jag vet faktiskt inte hur jag gör än , det visar sig ..

I helgen iallafall , då tänkte vi ta en sväng till åland som det ser ut just nu . Köpa lite snus och annat smått o gått i taxfreen , vi tänkte även boka såndär buffé , den ska tydligen vara jättegod ..
Frågan är bara ifall det är åldersgräns på Ålandsbåten , men det är det vell inte ? ...eller ?

Nu ska jag försöka fixa till mig nogolunda innan jag ska ner på staden , trots att jag bara ska sola .


Dagens outfit lär vell få vänta tills jag klätt på mig .

pus


kära blogg.

jag har kommit på en sak , -"jag har brist på saker att fota .."
Varje dag funderar jag på "vad ska jag fota idag ?" "vad ska jag lägga ut för bilder för att göra bloggen intressantare och roligare att läsa ?"

har ni några förslag på bilder ni vill att jag lägger upp (?), säg mer än gärna till !


idag har vi tillbringat våran dag på sjukhuset , vi åkte dit klockan 3 ungefär , sen var vi där tills 7tiden någongång ..
På vägen hem därifrån så stannade vi på konsum för att köpa något att äta , helst något som gick fort eftersom att klockan var så mycket . Efter många om och men så blev det bara pasta i tomatsås och vitlöksbaguetter . Vi är så dåliga på att laga finmat nu för tiden .
-Men det känns som att orken och lusten tryter på den fronten just nu ...

Iallafall s
å var maten riktigt god och vi blev mätta och belåtna och det är ju huvudsaken !

Just nu sitter vi i vardagsrummet och väntar på att vädret och nyheterna ska sluta så att Beck kan börja igen . Även fast man har sett alla dom så är de alltid lika spännande att se .

nej nu ska jag ta och fortsätta kolla på Beck.

Trevlig kväll på er allihopa.


förresten , snart har jag och thias 1årsdag . Helt ofattbart !
08.07.21
Jag älskar dig förevigt thias..



Puss

kära blogg.

sara  kommenterade att hon ville se bilder från våran lägenhet & jag kan med ren ärlighet säga att det är ingenting att se för tillfället , det är superstökigt och ingen ordning alls på saker och ting , det enda som ser någolunda ut är vårat sovrum som heller inte är riktigt färdigt ännu .

Men när lägenheten är i bättre tillstånd så kommer jag att fota och slänga in här på bloggen.

vaknade runt 10.30 idag utav att svea skällde öronen av mig , hon låg nedanför sängen då hon råkade höra Johan (thias kompis som sov över) öppna sovrumsdörren för att bege sig hemmåt då han hade dansträning som började klockan 12 . Iallafall så blev hon tyst efter en stund då Thias tog med henne ut på kissprommis . skönt !
Vi klev upp när dom kom tillbaka utifrån . Duschade och fixade oss inför dagen ..
Nu sitter vi här och ska strax ta cykeln ner till sjukhuset , men först ska vi svänga förbi "söders zoo" för att leta efter en "bädd" till Svea eftersom hon för tillfället bara har en filt eller så smyger hon upp i sängen när vi har somnat  , vilket hon inte får göra nu när hon börjat lossa så mycket hår .

Ikväll har vi ingenaning om vad som händer ännu , men det lär vell visa sig .
Imorgon iallafall så har vi vart tillsammans i hela 1 år , den dagen lär vell bli speciell iallafall =D

för någon vecka sedan spelade Thias , jag & Daniel (thias farbror) "rockband" .




Puss

kära blogg.

vi hade det jättetrevligt hemma hos pappa , trots det dåliga vädret  ..
vi kom dit och inväntade min pappas sambo Eva´s två döttrar (18,20år), när dom kom så började vi att tända grillen och plocka fram allt kött och plock som skulle användas till grillspätten vi skulle grilla i utegrillen.
Maten blev supergod och till grillspätten så åt vi potatisklyftor och baguetter , riktig lyxmat !

tack pappa & eva för en underbar dag ..

Efter maten drack vi lite alkohol och pratade alltifrån tandläkare till gamla minnen , så himla mysigt att tänka tillbaka på allt roligt man har vart med om .
När klockan började närma sig 22 så begav vi oss hemåt . vi åkte med min syster och hennes sambo.  Vi hoppade av vid polhem där vi mötte Johan , en gammal klasskamrat till Thias. Riktigt trevlig kille !
Vi gick hem till oss och såg en skitkass film innan vi nu ligger i våran säng och kollar på gamla foton och pratar gamla minnen. tack för en trevlig kväll grabbar !


nu ska vell vi krypa ner i sängen och försöka sova . Johan ska sova över i rummet bredvis , stackarn . Han får sova bland alla flyttkartonger och överblivna saker , dock finns de ju en 140säng som är superskön =D

Puss

kära blogg.

fan va förbannad jag blir .. varje gång man ska ha ett speciellt klädesplagg så ligger det i smutsen !
vi ska på middag nu hos pappa och jag har bytt kläder hundraelvatusen gången , nu tillsist drog ja på mig mjukiskläder för ja blev så less......................



puss

kära blogg.

godmorgon solstrålar .
E
ftersom att det är brist på sådana ute så får man vell använda fantasin idag .. Själv har vi bestämt oss för att åka ut till min far som har bjudit över oss och resterade familj på grillfest . Dock vet jag inte hur mycket fest det blir eftersom vi kommer att behöva bosätta oss inne under en varm filt och käka grillspett, inte så somrigt kanske men mysigt .

Igår somnade vi rätt sent som vanligt , därav sen uppdatering idag .
Jag försöker fortfarande att lägga upp bilder hejvildt men internetet är inte så medlidande . Det lever sitt egna lilla liv ..


Här kommer dom bilder som (kanske) går att lägga upp ;

Jag och svea


Thias och Svea


Här bor vi , balkongen näst högst upp..


jag ror med åran som gick sönder då vi rodde till forsbacka .





puss

kära blogg.



INERNETBESVÄR !

mitt internet gör uppror och vägrar låta mig lägga upp bilder på bloggen , då kopplar den bara bort mig från internet.

Jag blir galen !
Jag som har så himla mycket roliga bilder att lägga upp , men de är vell typiskt min tur !
 
...dom kommer innom kort , hoppas jag



kära blogg.

den här dagen har gått fort , riktigt fort faktiskt ..
som jag skrev i tidigare inlägg så åkte vi ju ner på stan , eller åkte och åkte , vi cyklade .. Vi kikade runt på lite affärer och hittade lite kläder till thias . Det blev en t-shirt och en jacka . Helt sjukt va billigt de var på herr REAN på H&M .

PS , bilder gick inte at ladda upp för tillfället .

Efter vi hade vart på stan så cyklade vi upp till sjukhuset för att hälsa på Peter en sväng , det blev rätt länge som vi stannade kvar där , men de är så himla skönt att se han .
Vi åkte iallafall därifrån runt 7tiden kanske . På vägen hem så stannade vi till på ICA eftersom vi båda var rätt hungriga . Vi köpte chickenbits och pommes som vi sedan gjorde i ordning när vi kom hem . Glömde bort en sak , vi köpte faktiskt 2 dippar var på mitt jobb också , haha . Sibylla !
Maten blev super god och till maten så såg vi en skräckfilm , minns inte vad den hette men den var faktisk helt okej .

PS , bilder gick inte at ladda upp för tillfället .


Nu ligger svea och sover och thias sitter vid datorn , medans passade jag på att kolla runt lite på min dator , man vill ju ha lite koll på vad som händer här i världen , eller vad säger ni ?
Jag är verkligen beroende av internet och de är faktiskt riktigt jobbigt ibland .. Speciellt om man har en "T"tangent som knappt funkar , jag måste trycka för kung och fosterland för att den ska fungera . uch !

nu ska jag ta mig en persika och slå på teven ifall det är någonting bra .

Puss

kära blogg.

efter att ha vaknat i ovisshet om vad klockan verkligen var så låg vi kvar i sängen och bara undrade ifall klockan var mitt i natten eller tidigt på morgonen ..
Vi hade fel bådatvå ,
klockan var 11:40 och vi bestämde oss för att gå upp och inte slappa bort hela varma dagen.

Vi tog en promenad med svea till Willys här på söder för att inhandla hundmat och frukost , de blev korvbröd, mackor, dricka m.m , Vi kände att mackor var för sent att äta , så vi drog till med en "brunch" . Korv med bröd !
Mums vad gott de var . Vi satt ute på balkongen och åt innan vi bestämde oss för att ta med filten ut på gräset för att lägga oss där iställe och spela lie yatzy .
efter en stund värmde inte solen särskilt mycket och vi gick in istället , nu ska vi klä på oss och cykla ner på stan och kika lite. Sen ska vi till sjukhuset en sväng !



Fysjuttsingen vad trött man är idag , endå drack man knappt nånting igår ... knepigt !

Puss

kära blogg.

Vi kom nyss hem från en helkväll i Stackbo ( en håla mitt ute i ingenstans ) .
kvällen började med att vi åkte till stackbo runt halv 9 tiden , väl där så hälsade vi runt och hade allmänt tråkigt . Allt eftersom så kom det fler och fler folk , till slut var det riktigt riktigt många där .. säkert 30 stycken . Alla var 92-93-94or . Rätt så " små " eller vad man ska säga (?) .
Iallafall så såg dom ut att ha riktigt kul allihopa . För er som inte vet så har min sambos lillasyster och hennes kompis "sweet16-fest" idag och det var just där vi var ikväll . 
Iallafall , saken jag skulle säga var att hur sjuttsingen kan man skicka iväg sin dotter som är LÅNGT ifrån 18 , till en fest mitt ute i skogen med alkohol . Jag blir nästan upprörd !
En tjej deckade , hon var MYCKET yngre än 16 , - det tycker jag är sjukt !

Nog om det ...

Jag , Thias & Marcus hade iallafall en trevlig kväll tillsammans med alla där på festen .
När klockan närmade sig 1 tiden så bestämmde vi oss för att dra oss hemåt , vi hämtade svea i valbo först hos thias föräldrar, sen svängde vi förbi statoil och käkade en korv innan vi tillsist anlände hem till söder till våran lägenhet !


Imorgon blir det nog en riktig sovmorgon , vi ska lata oss så länge vi bara kan .Jag älskar verkligen sånna dagar !
dock är jag lite arg och ledsen just nu på thias, men orkar inte gå in närmare på det .

sov så gott allihopa.
Puss

kära blogg.

Hejsan .
Idag har vi klippt gräset och grejat här i valbo hela dagen .
sen drog vi till köpis en sväng med marcus och handlade lite energidryck inför ikväll , vi åkte även in till staden för att köpa mat .. Det blev kebabtallrik för alla tre´s del . Dock delade jag och thias eftersom jag inte var så hungrig ,

Nu ska vi 3 ta en tripp till skogen för att hålla koll på thias lillasyster Malin´s kompisar , dom har "sweet 16 " - fest ute i skogen med en annan kompis :) ska bli riktigt mysigt ..

Har fått två frågor som jag tänkt besvara på ;

1. Säg något offentligt ställe du har haft sex på , hihi ?

svar ; offentligt och offentligt , det konstigaste eller kanske ovanligaste stället jag har haft sex på är på ett flygplan . Allt för att bli medlem i 10 000-metersklubben .

2. När drog du din första fylla och berätta om den ?


svar; ska jag vara helt ärlig så minns jag inte min första fylla sådär direkt bra . Men jag minns att det var någongång i 6an . Jag och Natalie särnstedt ( en dåvarande klasskamrat ) var hemma hos henne för att sedan gå ner på stan då det var cityfest eller liknande . Det slutade iallafall med att hon blev dyngrak på kvällern och jag blev också rätt stupfull . Men kul hade vi och som tur var var vi hemma hos henne när vi blev som fullast och somnade där .

Tänkte ha en till frågafrida-stund innom kort , det var så kul att se alla frågorna.




Nu ska vi fixa oss litegranna innan vi åker ut till festen och styr .
Jag blir nog nykter .

Puss

kära blogg.

Hej , vaknade för en stund sen så nu har vi rätt brottomt .
T
hias mamma ska komma och hämta oss nu , vi ska klippa gräset hemma hos dom sen så ska vi till thias lillasyster malins 16 årsfest . eller "sweet 16 " som dom så fint kallar det ..

Grattis mina fina babes :)
Malin och Ida 16 år .

Skriver mer ikväll då jag är hemma igen , om inte tidigare :)

Puss

kära blogg.

Nu är vi hemma från sjukhuset igen !
På hemvägen blev vi så hungriga så vi cyklade förbi mc donalds för att köpa med oss mat hem , synd bara att regnet började ösa ner så fort vi kom utanförr mcdonaldsdörrarna . Vi hann inte mera än några hundra meter så var vi dyngblöt ..Så vi satte oss under nåt tak och käkade , lite tattigt men vad gör man inte . Hellre det än kall mat ;)


Ja , jag hade tänkt att besvara alla frågorna nu och kommer det fler så svarar jag givetvis på dom också !

Tänkte börja med att berätta att jag och thias var hos pappa igår och jag hade ingen dator med mig vilket resulterade till att jag inte har varit så aktiv här på bloggen .

Tänkte fortsätta berätta mer om gårdagen efter jag besvarat era frågor .

SVAR PÅ FRÅGOR
;

1. vart bor du och matte ?(ANONYM)

svar : jag ,thias och våran valp Svea bor i en 3a på söder här i Gävle där vi trivs som fisken i vattnet .

2. vill du leva resten av ditt liv med matte?(ANONYM)

svar: självklart (!) vill jag leva resten av mitt liv med Thias . Vi är som ni kanske vet redan förlovade och vill ingenting annat än att leva tillsammans resten av våra liv .

3. vart har du köpt ditt löshår och vad kosta de?(ANONYM)

svar: Jag har köpt mitt löshår via internet på en hemsida som heter RAPUNZEL.NU . Har ingen exaktsiffra på vad det kostade , men någonstans runt 300:- för ett paket med nailstickhair (20st/paket) . Läs mer på deras hemsida ! :)

4.en allmänn fråga bara ,
om du var kär i din barndomskompis oh du känner han väl,och han har varit kär i dej men till slut blev det för krångligt för han så han sluta tycka om dej ,
men du är fortfarande förälskad i han,
hur skulle du göra för att få han att bli kär i dej igen satt ni kan på börja en förhållande ? ..
(ANONYM)

svar: oj ... ja hur skulle jag göra ...
Till en början skulle jag nog försöka prata med honom om varför han slutade tycka om mig , jag förändras ju liksom inte för att situationen förändras . Om jag verkligen verkligen tyckte om honom fortfarande så skulle jag gått hem till honom en kväll och suttit och förklarat att jag älskar honom och att det verkligen kommer att funka för vi skulle klarat det tillsammans .
Kärleken övervinner allt !

5.va tycker du om analsex?(ANONYM)

Svar : Eftersom att jag lovat att svarat på allt så tänker jag inte slinka undan för någonting .
Angående analsex så tycker jag att det är konstigt ,men endå okej ..
vissa skulle inte ens kunna tänka tanken att ha sex på det viset , medans andra är tvärtom .. Jag är nog någonstans mitt emellan , ibland är det okej , ibland inte .
Så länge båda känner för det så är det ju okej . Dock skulle jag aldrig ha analsex om jag själv kände något obehag.

6. Hur träffades du och Thias ? och hur lärde ni känna varandra ? :) ( Theresia )

Svar: hmm , jag och Thias träffades förra sommaren i Juli . Vi hade smygkollat på varandras gavlefest utan att skrivit eller någonting . Sedan blev tiderna moderna och man började använda bilddagboken mer , vilket resulterade att vi hittade varandra där . Jag var inne på thias bilddagbok och kollade lite varje dag utan att skriva någonting .
Men en dag , då skickade thias vänförfrågan till mig och jag svarade självklart Ja , därefter inledde thias vårt förhållande med att skriva någon kort mening som jag därpå svarade på osv .

Jag och thias har gått på samma skola under hela högstadiet (sofiedalskolan) . Enda sedan jag gick i årskurs 7 har jah vart smygkär i thias . Jag skrev alltid masa saker på hans skåp .. Han gick längst ner medans jag gick högst upp !

Iallafall så var jag mitt uppe i en depression förra sommaren , så jag trodde aldrig , och ville heller aldrig mera ha ett förhållande . ( trodde jag já )..
En kväll så bestämde vi oss för att ses , klockan var på kvällern men båda kände endå att vi bara måste hitta på någonting . Vi bestämde oss för att bada i hans pool som han hade på gården , som dock är sönder nu ! 
Jag åkte dit och vi skulle bada , men regnet kom och vi hann inte bada .. istället glodde vi på teve och pratade om allt och ingenting . sedan kollade vi på IceAge , haha .. romantikerna !

Till en början kände jag att ;
-Han kommer att förbli min bästa vän föralltid !
Men han var mer än så ,  jag sov kvar där och vi höll om varandra hela natten . Sen dagen efter åkte jag till Bremmen  med Cecilia för att tälta . Vi sov där 1 natt sen kom thias dit på morgonen . Då kändes det som om vi vart tillsammans i flera år . allt var så himla underbart !

Jag skulle kunna sitta och berätta i evigheter hur lycklig jag är och allt underbart vi vart med om , men det skulle ta för lång tid .
Jag älskar iallafall honom och vi har vart förlovade sedan 13 mars -09 och jag ångrar ingenting .
På tisdag är det våran 1årsdag också .. tiden går så fort så jag blir tårögd .


Hoppas ni blev nöjd med mina svar och att ni fortsätter att ställa frågor :)



Igår var vi ju som sagt i brunnsvik , vi var hos pappa en stund innan vi bestämde oss för att ta båten in till forsbacka .
-Roddbåten ...

Vi gick ner till bryggan och "kastade loss" . Sen rodde vi hela vägen till forsbacka , vi skulle äta på en pizzeria .
det tog oss 1 timme och 40 minuter innan vi var framme , vi rodde in båten rätt in i vassen eftersom vi inte visste att det fanns en gästbrygga . ni må tro vad folk skrattade ... haha

Iallafall så käkade vi och drack öl , sen köpte vi lite chips och dricka som färdkost på båtresan hem .. Vi hann inte många hundra meter förns Årjäveln gick av . rätt av ... på mitten ..
Vi ringde pappa och han bad oss lägga till på närmaste ö  tills han var framme med storbåten för att hämta oss . Vi hann inte fram till någon ö utan stod där mitt på sjön och väntade , fyfasen vad vi skrattade .. Ni skulle ha sett !

Pappa kom inte många minuter senare , då knöt vi fast roddbåten i pappas båt & åkte hem .
Tur att pappa har 2 båtar säger jag bara ! =D

Bilder kommer senare , har inte lagt in dom ännu .
Nu tycker thias att jag är tråkig så jag måste nog sluta här ..



Puss

kära blogg.

tack för alla roliga & knepiga frågor =D

Nu ska jag till sjukhuset en stund , men när jag kommer hem därifrån så ska jag sätta mig ner och svara på alla era frågor .
- Hoppas ni har tålamod att vänta  !


Puss

FRÅGA FRIDA.



Tänkte ha en frågafrida-stund eftersom det kommer mycket och många frågor i dom "vanliga" inläggen .

Nu får ni fråga exakt vad ni vill och jag kommer självklart göra mitt yttersta för att svara så gott jag kan .

Hur lyder din fråga ?                   
              

Var hur anonym om du vill           
Så länge de känns bra för dig  

Svarar på frågorna antingen eftersom eller senast  på fredag



     

kära blogg.

imorse blev en sen morgon , vi vaknade inte förns 12  då båda fortfarande var skittrötta !
kan bero på att vi satt uppe o kollade på film tills kl 3 inatt , den va faktiskt riktigt bra den filmen .. BloodDiamond tror jag den hette :)

Iallafall så var vi ju ner på staden igår för att kolla in på Resia efter thailandsresa i mars . Vi fick hjälp med att hitta den billigaste resan just nu , den låg på ca 7500 kr/ person ( endast flyg) så det är ju helt okej !
Iallafall så funderar vi på om vi inte ska ta en tidigare resa , typ den 10onde istället för den 13onde mars . Då är vi utomlands på våran förlovningsdag & på våran dag . Det är ju det optimala .. sen kommer man hem och fyller år , perfekt !
Dock bokade vi ju förstås ingen resa igår , det hade vi tänkt att göra vid lönen eller kanske nästa månad då vi har mer pengar .
-Det ska iallafall bli helt ofattbart underbart ...

Älskar dig Thias , du är bäst


Nu ska vi klä på oss och käka lite innan vi åker till min pappa i brunnsvik , som vi tror att vi ska göra .. Där ska vi åka båt och ta med oss picknick i båten . Mysigt va ?
Dock blir det kanske inte förns på eftermiddagen då pappa och hans tjej är och hälsar på min storesyster i stigslund.

Får se om jag kanske tar med mig datorn till pappsen .

Puss

kära blogg.

Thias och moa åkte ju som sagt till sjukhuset nu på förmiddagen , dom är där nu medans jag stannade hemma . Jag har ätit lite mat och lagt in lite bilder från kameran. Mer har jag i princip inte gjort , eller jo ..duschat och så men aa.

iallafall så är thias snart påväg hem och då ska vi mötas på stan för att gå in på " resia " och kolla på thailandsresa till mars. VI funderar på att åka samma datum på både dit och hemresan , det vore så kul att jämföra allt med hur det var när vi var där i mars -09 . Men vi får ju se vad som finns och ta det som låter bäst .. Vi kommer ju självklart bara att boka flyg för att sedan resa runt , skulle aldrig någonsin kunna boka hotel när jag åker till thailand , aldrig i livet !
men den här gången blir vi inte så länge på ett och samma ställe , utan ska försöka vara på massor med öar ner mot malaysia för att se så mycket som möjligt.
Jag skriver vell senare om hur det gick och så .

Bild från när vi låg på stranden på en jättefin ö ner mot malaysia mars 2009.



gud vad segt mitt internet blev , jag som tänkte lägga upp lite bilder från igårkväll ..
Men men , jag får lägga upp dom så fort mitt internet slutar att krångla ..

- ha tålamod !
:)

Puss

kära blogg.

Godmorgon.
vaknade imorse klockan 9 (!) eftersom thias ställt klockan då inför sommarlovsmorgon . Moa ( thias syster ) sov ju här och hon ville så gärna se det . Det är verkligen inte som när man själv var liten .. Då var det superspännande och riktigt välgjorda sommarlovsmorgon-program . Nu är det mest som om dom har skickat in de 2 drygaste människorna dom kunnat hittat i en studio och där bara spelat in någonting ...
Så tycker jag det känns !

- Tackar vet jag Vintergatan !

Thias och Moa ska kila till sjukhuset om en stund , medans så tänkte jag kolla om syster min vill hitta på någonting . Måste ju passa på att träffa henne när hon väl har en ledig stund .
Alla stunder kan ju vara den sista .



Puss

kära blogg.

tack för era fina kommentarer om mitt hår och så ..
Ska passa på att svara på en kommentar som Sara skrev , hon undrade ifall jag inte kunde lägga ut bilder och förklaring med egna ord på hur jag gör när jag sätter i håret med microringar .

Självklart Sara så kan jag göra det , nästa gång jag tappar 1 slinga eller om jag sätter i flera slingor så ska jag koma ihåg att dokumentera och förklara hur det går till .. sanningen är den att jag gör det inte på mig själv eftersom det är pillrigt och svårt att komma åt och så . Min sambos lillasyster Malin gör det på mig och jag gör det på henne .
Jag ska försöka fixa det så fort jag kan , jag ska nog endå sätta om mina slingor snart :)
Tack för din kommentar och hoppas du har tålamod att vänta på bilderna/förklaringen, så jag kanske är till någon hjälp när du själv ska sätta i hår med microringar .



Ligger i sängen nu med Thias och Moa , dom sover bådatvå .
Måste vell krypa ner nu jag med , batteriet håller på att dö så jag måste nog sluta redan här ..

pus

kära blogg.


Jag och thias tog cykeln till sjukhuset , där väntade moa ivrigt på att få följa med oss hem ..
Vi gick in en sväng till Peter innan vi åkte därifrån .
Iallafall så drog vi cykeln hem , jag thias och moa . På vägen sprang vi också in på Ica för att köpa lite smågrejer . Det blev lite chips,dip,kycklingkorv,godis,dricka m.m . dvs bara onyttigheter !
Men vad gör det en måndag som denna ?

just nu sitter vi och inväntar Beck som börjar om ungefär 15 minuter . Beck "enslingen" , har för mig att den är rätt bra så man måste ju se den . Dom är så bra dom filmerna , ellerhur?

vi har massa mysgrejer här , som ex Chips,godis , dip m.m
Bilder kommer ikväll/imorgon


Nu måste jag umgås lite med mina fina ..

puss

kära blogg.

Svar till sara ;

Jo , man kan använda både microringar och värmetång när man sätter i nailhair . Dock har jag valt att använda microringar då det inte alls sliter lika mycket på håret som Värmetången gör .




Nu ska jag klä på mig och platta håret och greja innan vi tar oss ner till sjukhuset en sväng .

Puss

kära blogg.

Nu har vi kikat klart på tv , filmen var jättedålig så därför har thias bestämt att vi ska kolla på nån film som han säger ska vara "jättebra" .. Vi får vell se .

Imorgon ska vi till sjukhuset en sväng , sen ska lilla Moa (thias syster) sova här . Mys ..




Nu ska vi krypa ner i sängen istället för att sitta här i vardagsrummet  , man känner sig mer som en pensionär när man sitter i vardagsrummet och glor på teve.
Nåväl , inga illa ord om pensionärer , dom är söta ...

Nu ska vi sova ,

Puss

kära blogg.


Här kommer några bilder från Grillfesten hos Jessica i fredags ;


Fabian,Jag, Thias & Jessica .



Jag


Jag & Thias , älskar dig hjärtaat...♥




Har lite bilder på kameran också , har bara inte hunnit lagt in dom ännu ..

Puss

kära blogg.

gårdagen blev inte riktigt som vi hade planerat ...
sist jag skrev så var ju Thias på väg hem från sjukhuset på sin cykel  .sen skrev jag ju att vi skulle åka och handla , vilket vi gjorde . Men vi handlade inte mat , utan massa godis , popcorn & cola .. Sen hämtade vi Svea och tog en promenad upp till Brynäs , där thias farbror Örjan bor . Där spelade vi massa tvspel och alla drack öl , utom jag såklart .

Jag skulle ju jobba & kände verkligen inte för att råka sova över eller nåt sånt , så jag skippade att dricka öl och drack cola istället ..
När klockan började närma sig 00 (tolv) så började vi dra oss hemmåt , vi promenerade även hem . Jätteskönt !
När vi kom hem så la vi oss i sängen tillsammans och knäppte på " motorsågsmasaken - the beginning " . Helsjuk film och inte alls så bra som jag trott att den skulle vara . Dock såg vi bara 30 minuter igårkväll eftersom klockan blev så mycket .
Jag ställde klockan på 07.30 imorse och eftersom jag inte kände för att kliva upp just då så knäppte vi på datorn för att kika klart på resten av filmen. urk vad trött jag var !

När filmen var slut
så klev jag upp och klädde på mig , sen tog jag cykeln ner till jobbet . Det tog mig bara 4 minuter att cykla härifrån söder till jobbet ( soskiosken ) , rätt bra kan jag tycka .
fick tilloch med "sega" när jag låste cykeln så jag inte skulle komma dit så tidigt , haha.
Lång dag med lite folk , lite småsegt men endå skönt på något vis ...

Efter jobbet så kom thias dit och mötte mig ,
sedan cyklade vi till valbo för att hämta Svea hos thias föräldrar , sen cyklade vi tillbaka . Thias är hurtig som orkar skjutsa mig helatiden , haha..
Iallafall så åkte vi till willys när vi kommit hem , där köpte vi massa mys mat . Typ Natchochips och guakamole och ost dip. Även köttfärs o lite annat smått och gott ..
Jag duschade och medans så gjorde thias det skitmysigt ute på balkongen med tända ljus och värsta fint .. Min älskade pojkvän! ♥

Nu sitter vi och kollar på Tv & ska vell göra det ett tag till .

Älskar dig Thias , du är mitt allt , mitt liv ...♥

Puss



kära blogg.

Thias är på sjukhuset & jag sitter hemma och väntar på att han ska komma hem ..

Har inte gjort ett skvatt sedan thias åkte , bara suttit och väntat . Har kollat runt på like olika bloggar och bara läst och fördrivt tiden. Men nu ringde iallafall thias och sa att han sitter på cykeln på väg hem nu .

Vi ska vell åka till willys och handla lite så man får något i magen , har inte ätit ett skit idag förrutom 2 rostmackor ...



Nu ska jag skriva köplista .

Puss

kära blogg.

igår åkte vi till Jessica i valbo för att fira hennes lillebror Jesper som igår fyllde 18 år .
Vi tog bussen hemmifrån oss till valbo , där hoppade vi först av vid kyrkan och gick därifrån tills thias föräldrars hus för att lämna Svea medans vi var på festen . Vi lämnade bara henne sen tog vi cykeln direkt till Jessica . Ken (thias granne) kom och mötte oss för han skulle också med dit och dricka öl :)

Direkt när vi kom dit så började alla med grillandet , så vi packade upp vår mat också som bestod av ; Kycklingkorv & french hotdog bröd . värsta gott ju ! speciellt med Ketchup,jonnys & vitlöksdressing (vilket vi hade med oss)
Mums vad smarrigt det blev !

när alla hade käkat så blev de lite "Drink and strip" spel , folk stod typ halvnakna där i hallen och spelade . Riktigt fult ...

När alla drog in på krogen så cyklade jag , thias & ken hemåt , ingen av oss var särskilt peppad på att gå ut . Ingen hade vell direkt ekonomi till det heller . Haha. Iallafall så gick vi hem till Ken och drack lite till och så .
- vi grillade även korv igen , i hans öppna spis :') ...
Vi improveserade eftersom vi inte hade någon grillpinne , Ken täljde en grillpinne av ett vedträ . Dock blev den typ bara 10 cm så det brändes ganska rejält när man grillade så Thias fick sköta det där han ... Han kom ju på värsta idén , han byggde nånting med vepinnarna som korvarna låg på och blev grillade , UTAN att pinnarna brann upp .

-Han är smidig han , min karl ....



kan passa på att berätta en tråkig nyhet .
Det var lite smått planerat att 2 kompisar till mig och thias , Jessica & Fabian , skulle följa med oss till thailand om inte Jessica kom in på sin rackarns högskoleutbildning .

...och nu är det såhär att hon kom in , sorgligt nog ! Så nu blir det inge .

Dock åker thias och jag endå , (självklart) men det hade vart grymt roligt att åka med ett annat par liksom =/


Nu ska jag väcka thias , som somnade bakom mig i sängen. Han ska åka upp till sjukhuset en sväng medans jag fixar lite här hemma . Ser verkligen ut som ett helvete , igen !



I brunnsvik för 2 veckor sedan då jag var ute och rodde med min älskade Thias m.f.

Puss

kära blogg.



Satt nyss och kollade på bilder från när vi var i thailand i mars 2009 . Gud vad man vill tillbaka alltså , jag skulle lätt kunna bo där i något år utan att längta hem , jag älskar verkligen det landet . Ni som har vart där vet säkert hur bra det är där , alla människor är så otroligt vänliga och maten är så himla god .
Dock måste jag passa på att berätta en sak , ni kanske vet hur det är att vara i Phuket , bangkok , krabi osv ..Det är ju helt underbart eller hur ?
Men,om ni endå funderar på att åka 10-15 timmar på ett flygplan , varför inte åka ner mot malaysia till dom underbara öarna där ? , Det är någonting som jag verkligen rekomederar !
Jag har alltid tyckt att thailand är så himla vackert och underbart , men i mars det här året när jag och min pojkvän var i thailand så åkte vi ner mot öarna vid malaysia , och där , där var det en Ö som är det finaste jag någonsin sett . Jag skulle kunna börja gråta för det är så vackert . Det fanns liksom inte i mitt huvud att det fanns något som kunde vara så fint .. Jag trodde bara man såg sånt på tv ! men ack så fel jag hade ..
VI VAR DÄR , I PARADISET !

nu har jag alla thailandsbilder på våran andra dator , men på bilden ovan kan ni ju se litegrann hur det såg ut där . Om inte , så kan ni gärna besöka min bilddagbok & klicka in er på 13-28 mars 2009. Där finns nästan alla bilder från ställerna vi reste runt på .
några bilder finns även i tidigare inlägg här i bloggen , även dom är skrivna 13-28 mars 2009.


puss

kära blogg.


Godmorgon.
vaknade imorse när thias skulle åka , han kom instormande i sovrummet och stojade ;
-jag åker nu älskling ! hur skulle vi göra med drickan ikväll ? hur ska ....vad ska .... när ska.....

TYST , tänkte jag bara och förstod att klockan inte alls var så mycket . Men endå lyckades jag svara någonting så han gick därifrån , minns inte alls vad jag sa .
Iallafall så började thias jobba lite senare idag eftersom att dom bara skulle till förrådet och städa i valbo . Jag har sorgligt nog inte ens kommit ur sängen ännu även om jag vet att thias snart är hemma igen . Men det är så himla varmt och skönt i våran säng och det känns så kallt i resten av lägenheten så det är inte så frestande att kliva upp .
Men nu ska jag faktiskt gå upp och göra mig i ordning, för när thias kommer hem måste vi gå till någon affär för att köpa någonting som vi kan grilla ikväll hos Jessica. Vi ska nämligen dit ikväll och umgås lite eftersom att hennes lillebror Jesper fyller hela 18 år ..

Nu måste jag som sagt kliva upp ur denna varma sköna säng för att platta håret och fixa till mig lite .
Är det fint väder idag förresten ?  jag har inte ens hunnit kollat ut ..

sliten bild på mig och jessica förra året (?)



Puss

kära blogg.

mackorna blev inte särskild goda så jag åt bara en ..

Nu ligger vi i sängen och ska knäppa på en film . "gomorra" hette den visst . Ingen aning om va det är för någe men ibland får man låta mannen i huset bestämma lite också , haha ..
Skämtosido ... han bestämmer faktiskt rätt mycket . Fast det mesta bestämmer vi endock tillsammans . Det brukar bli bäst så !

nu ska jag tvätta bort sminket , som jag för en gångs skull har tatt på mig idag . Synd bara att hälften regnade bort när man gick ut . uch för det här vädret .

saknar dig lilla fiskusin♥

Puss

kära blogg.


Kom nyss hem från sjukhuset , vi tog bussen dit efter att ha gått i regnet och även missat en buss..
Köpte en cola till peter som uppskattades väldigt mycket.

nu har vi precis kommit innanför dörren och häpnades av att Svea har bitit sönder mina enda (!) fina klackskor , ett par vita med lagom klack och som är dom enda jag har kunnat haft ...
jaja , det slutar vell med att alla skor är trasiga så många som hon har bitit sönder . För någon dag sen bet hon sönder mina bästa flippflopp och även sitt eget koppel .. Fattar inte vad det är med henne ! blir tokig.

vi ska göra varma mackor och se på en film nu . Blir vell till att sova tidigt idag eftersom thias ska upp imorgon med . Skönt att han får semester imorgon . 4 hela veckor , gud vad mycket roligt vi ska ha .. Åka och bada och göra massa roliga saker . Kanske även åka bort någonstans bara han och jag ?

hoppas ni haft en bra dag .

Puss

kära blogg.


Nu har malin (thias syster) kommit hit & vi sitter inne på mitt och thias rum och bara glor på datorn . vi har verkligen ingenting att göra och jag verkligen önskar att det vore varmt nu så man kunde gå ut och sätta sig i solen .

Thias skulle komma hem tidigare idag , så när han kommer hem ska vi till sjukhuset en sväng .



Puss

kära blogg.

Anonym;
så vad har du för löshår :) ?
vad kosta det oh
vart äre köpt ?

Svar ;

För det första måste jag bara säga att det är skittråkigt att få "anonyma" kommentarer , men så länge dom inte är kränkande eller på annat sätt dåliga så struntar jag i det :)
Iallafall , håret som jag har i just nu är nailsticks som fästs med microringar. Färgen jag valde när jag köpte de var inte alls den samma som jag då hade , så därför färgade jag det och det gick hur bra som helst . ( jag blekte det ) . Sen har jag även färgat det fler gånger , igår ex (innan bilden togs) och det är fortfarande jättemjukt och "klumpar" inte ihop sig till en boll som det flesta andra löshår gör . Ex träns ! jag vill nog aldrig mera ha träns ..

håret säljs i 20st/paket , 1 paket kostar runt 300:- . Jag valde att köpa 3 paket (900:- + frakt ), dock skulle jag ha behövt 1 paket till så jag ska beställa ett sånt när jag får lön.

Microringar

nailhair


Håret kommer ifrån hemsidan RAPUNZEL

Hoppas du blev nöjd med svaret ¿




Malin ringde precis och frågade om hon fick komma förbi , och javisst fick hon det . Hon är vell här vilken sekund som helst .
Vi ska vell bara vara inne och kollla på film eller något , vädret där ute är ju inte så inbjudande direkt . Gick nyss ut med svea och eftersom vi bara skulle ut en snabbis så tog jag bara shorts och en tröja , gissa om man blev blöt ?

Nu ska jag leta efter en film som är värd att se en regnig dag som denna .

Puss

kära blogg.

här är den omtalade byrån jag målade om . ( före och efter-bild)

före


Mycket mycket finare enligt mig =) hade tänkt att slänga den men se så dumt det vore ...

här får ni en bild på mig också , ny hårfärg ... igen .
Visst ser den vell helt okej ut ?




Nu har äntligen Thias kommit hem , gud vad jag har saknat honom , han är verkligen helt underbar .

Justja , rummet .. jag har ju fixat endel i rummet , dock är det inte färdigt ännu . Men här får ni en bild på hur det ser ut för tillfället .





Nu ska jag umgås med thias . Får se vad vi hittar på .. det är ju sommarkväll men vet inte om vi ska ner , det är ju inte direkt uteväder .

Puss

kära blogg.


Vaknade imorse vid 06.30 snåret utav att wiktoria sa ; -Frida nu åker jag ..
Va? är du redan vaken ? sa jag då med min morgonröst ..

Ja , hon hade gått upp helt ensam och ätit frukost och fixat sig , utan att väcka mig .. vilken knäppgök =D

Nu ska jag och thias lillasyster Malin gå till willys för att köpa mat , sen ska vi även kolla om de finns nån bra hårfärg som vi kan köpa och färga hennes hår med . Mitt hår blev äntligen (!) jättebra . Jag blev helnöjd även fast det såg grått ut när det var blött . Ni ska få se bilder senare idag ..

Idag kommer min thias hem från sälen ! gud vad ja har saknat honom ..
Älskar dig darling


Puss

kära blogg.


Nu är den stressiga och oplanerade dagen äntligen över . (!)  När wiktoria ringde dvs runt halv 6 , så tog jag cykeln för att möta henne vid OKmacken. Vi cyklade ner till "olles" för att ta ut pengar , sen åkte vi till Maggies och köpte käk ! för min del blev det en FunBox så jag skulle få en piggelin på köpet , och det fick jag .. Plus en leksak =O (!) haha . Det var 2 rosa pärlplattor med massa olika pärlor , sött ..

Iallafall så tog vi med oss maten hem för att sitta i min hemtrevliga flyttmiljö , dvs inte alls så cleniskt och inte alls så mycket utrymme ..
-nej det såg rent ut sagt förjävligt ut !
Efter maten så började vi med evighetsgöran , stäääääääääda stäääääääda och städa . Vi plockade upp allt ur kartongerna och plockade in allt i skåpen . Sen målade jag även på typ 2 extra lager färg på byrån som stog ute på balkongen på en flyttkartong för att undvika färg på golvet . Men det kunde man ju tro , svea klev i färgen ute på balkongen sen sprang hon in och lekte rövare så hela lägenheten är nu full av tassavtryck . Lite charmigt men endå inte min smak ....

Nu ligger vi båda helt utmatade i sängen medans svea fortfarande är full av energi , tänk om man kunde få låna lite energi av henne nu när man ska städa . Jäklar va rent och snyggt det skulle bli , och fort skulle det gå !

Wiktoria Ahlin, en vän som dig borde alla ha.


Wiktoria jobbar imorgonbitti , hon börjar kl 7 så vi ska vell upp vid 6snåret för att äta frulle . Sen ska jag fortsätta städa och inreda och även hinna med att duscha och göra min någolunda fin innan jag ska följa med henne till tatueraren på brynäs . -Gud vad jag ska hinna med mycket imorgon innan thias kommer hem !
målet är att thias åtminstonne ska märka att alla flyttkartonger är bort och att jag/vi har grovstädat hela lägenheten , haha. Dock missar han vell det så osynsk som han är .

saknar dig thias , du är det bästa i mitt liv .



Puss

kära blogg.


Målandet går åt skogen , städningen går åt skogen , inredningen går åt skogen ...............
vart ska man börja någonstans ?

det är grejer i princip överallt i våran lägenhet , finns knappt plats att dra fram damsugarn . Det känns också meningslöst att börja damsuga nu när alla kartonger och sånt står mitt uppe i allt , det kommer endå bli dammigt snart igen . Jag vill verkligen göra fint tills imorgon. Jag måste hinna !


Wiktoria är strax hemma , så hon är vell här om en timme eller så för hon skulle visst cykla från Bomhus . Vilken kämpe alltså .
Imorgon ska jag följa henne när hon tatuerar sig , vilket komma göra mig enormt avundsjuk . Jag funder på att boka tid jag också , fast hos johannes såklart . Kan inte tänka mig att prova gå till någon amatör . Ska det göras , så ska det göras ordentligt , iallafall när man är i sverige . Sen är det ju kul att ha tatueringar från utlandet som har sin charm , men här hemma vill jag göra det ordentligt.

Nu måste jag fortsätta med städningen så jag kommer någon vart .
bilder kommer troligtvis ikväll .

Förresten , jag har nyss färgat håret och det blev OKEJ , tror jag (?) . Det är inte riktigt torrt än, men det börjar se bättre ut nu än vad det gjorde när det var blött för då såg det bara GRÅTT ut .

Puss

kära blogg.

fy vilket regnväder som kom hit ..
Just när jag hämtat en vit färg i källaren för att kunna måla om en byro som var i träfärg , men som jag ville måla vit . Just då , då kom regnet . Jag hann precis ut på balkongen för att måla då det började regna och VIPS så var min byro med vit kladdig färg på ÄNNU kladdigare och blötare.

Iallafall så står byron fortfarande ute på balkongen , dock drog jag den närmare balkongdörren så den inte skulle bli ännumer blöt . Den är långt ifrån klar då jag bara har målat ett enda lager , men jag har ju hela dagen på mig . Thias kommer endå inte hem förns imorgon !

Wiktoria kommer hit efter 16.00 och Thias lillesyster Malin också kanske svänger förbi lite nu på förmiddagen också .. Sen kanske min moster kommer hit ikväll för att hjälpa mig med en hylla , men de visar sig .


nu ska jag slänga i hårfärgen i all hast medans jag väntar på att byron ska torka .

Puss

kära blogg.

imorse vaknade jag strax före 9 utav att jag tyckte det kändes tomt i sängen .. varken svea eller thias låg där i morse . Så jag klev upp och klädde på mig min mysdress för att direkt kunna gå ut med svea , och tro på fan att hon kissade på sig i trapphuset för hon blev rädd . sötfia ! så jag torkade upp det och sen gick vi ut för att kissa färdigt .

Jag kom i all hast på att hundmaten var näst intill slut , så jag tog cykeln ut i spöregnet för att cykla till willys .. Det blev lite mer än bara hundmat . till och med bebis mat , kände att ja vart värsta sugen på det + att jag inte tänker stå och laga mat till 1 person. Så spagetti och köttfärssås på burk var ju helt perfekt !




Willys-
Cameleo hårfärg (ny hårfärg för bara 29:- ) Lära bara prova den !
Sunsilk hair repair
Bärry yoghurt
Mannafrutti
Colgate 360° , världens skönaste tandborste !
Spagetti&köttfärssås på burk
DOGGY hundmat


Nu ska jag ta och färga mitt hår , ser verkligen ut som ett troll i håret . allt är i princip i olika färger nu .
uch.

puss

kära blogg.

har nyss kikat färdigt på Beck , älskar verkligen alla dom filmerna ..wallander också för den delen !

den här dagen har vart lång , längre än längst .. Beror nog på att jag gått och saknat thias hela dagen. Det är så himla jobbigt att veta att jag inte kommer få träffa honom nu på ett par dagar . Usch  !  orkar inte ens prata om det .

Ska kila ut med svea nu på en promenad genom stan , sen ska jag krypa ner under täcket med Svea och bara hålla om henne . Jag älskar verkligen att hon finns , våran lilla skuttfia .

Saknar dig thias , sov så gott hjärtat .

Puss

kära blogg.


då var vi hemma från valbo jag och venna . dock åkte venna hem nu för Maxen var lite hungrig ..
det började iallafall med att vi åkte ut till valbo , först ikea sen gick vi även lite på dom andra affärerna också .Jag hittade en hel del saker , som tur var så blev allt jättebilligt .

Här får ni lite smakprover på vad jag hittade ;

Ikea -
Hissgardin
Svart hylla med kant
doftljus
filt
örngott



Hemtex-
våg med hjärta


Bik Bok-
vit linne/shorts dress
grön halterneckdress




Eftersom venna lärade åka så blev jag ensam här med Svea . Tänkte ta en promenad till Willys för att köpa lite hundmat . Sveas är snart slut ..
Efter willys kanske jag tar cykeln ner på staden för att sola mig lite , om jag hinner förstås . Annars åker jag hem och kollar om det är någe bra på Tv .

Hoppas ni får en bra kväll allihopa .

Puss

kära blogg.


Det blev köpis endå , venna skulle komma hit strax och hämta upp mig så skulle vi åka ut till köpis och leta ett par fina hissgardiner . Hoppas för guds skull att dom finns !

efter köpis blir det vell hemfärd , funderar på att åka och sola lite senare ..

nu måste jag springa ut , venna står och väntar .

Puss

kära blogg.

vaknade klockan 6 utav att thias pussade på mig och viskade ; " jag älskar dig , jag älskar dig . nu åker jag . "
då vaknade jag verkligen och fick tårar i ögonen för att han skulle åka . Jag försökte verkligen tvinga mig själv att somna om men det gick inte . (till en början)
när klockan var typ vid 8tiden så lyckades jag somna om med mobilen i handen och alla fina sms från thias upptryckta på skärmen . Det var skönt att man äntligen lyckades somna om men istället sov jag till typ halv 11 och så var det ju inte tänkt med allt jag ska hinna med idag . men men  .. jag får vell ta och rappa på nu så det blir någonting gjort .
Jag ska hinna med att gå ner på stan och växla in lite pengar som jag har kvar från thailand sen vill jag till ikea också men jag vet inte om jag orkar åka dit helt ensam .

Sitter och pratar med emma i telefonen nu iallafall , vi sitter och pratar om hennes rust-planer .
Hon vill göra om sitt radhus.

Men nu måste ja verkligen hoppa in i duschen och sen gör mig klar så jag kommer i väg någongång.

puss

kära blogg.

idag tog vi sovmorgon och sov bort typ halva dagen , dock hann vi ju rätt mycket endå ..
först när vi vaknade så tog vi en promenix med Svea , sen tog vi cykeln till ÖB för att köpa lite småsaker och för att kolla vad en stock snus kostade . Dom hade inte granit ...
Hittade lite saker såsom ex, raklödder , tandborste , tandkräm , tamponger m.m

Efter ÖB cyklade vi direkt hem för att lämna sakerna , strax därpå kom Marcus hit för att sitta här och spela lite och passa Svea medans jag och thias åkte till sjukhuset och sen till stigslund för att vara barnvakt åt min mosters-tjejs-barn .
Vi grillade korv med bröd när vi var barnvakt och spelade massa roliga spel som uppskattades nå otroligt av Viktor 6 år .

Klockan 10 kom min moster och hennes tjej hem från sin middag . då tog vi cykeln först till sätra för att hämta en tröja som befann sig hemma hos hanna , sen hem ! Marcus var fortfarande kvar här hemma och vi bestämde oss då för att ta en sväng förbi donken då alla tre var rätt hungriga .
Riktigt mysig dag faktiskt .


Imorgon bitti åker thias och jobbar i Sälen , troligtvis hinner dom bli klara så att dom får åka hem på Onsdagen , men dom vet inte säkert ännu därför tänker jag inte hoppas för mycket .
Jobbigt att vara ensam utan honom i (minst) 3 dagar =/ vet inte vad jag ska göra dom här dagarna .. Kommer gå så otroligt sakta allting .

nej nu ska jag mysa ner mig med Thias och verkligen ta vara på den här "sista" dagen tillsammans ..

Älskar dig hjärtat , du är mitt allt .

jag vill ha tillbaka sommarvärmen ...



Puss

kära blogg.

igår vaknade vi här hemma i lägenheten på söder , även om vi hade en förjävlig kväll så kunde vi endå sova utan att vara rädda . Mycket berodde nog på att båda var så fruktansvärt trötta men också att vi låg så tätt intill varandra hela natten ..
Det är tur att thias finns .

När vi hade vaknat till så cyklade vi ner på staden och mötte thias två smsystrar som redan var där .. Efter att vi gått runt ett tag där så tog vi cykeln igen allihopa till sjukhuset för att hälsa på Peter . Vi var vell där ungefär 1 timme innan vi återigen tog cykeln för att cykla hem till söder igen .. Jag färgade thias hår och fixade lite innan vi skulle gå ut för att käka middag , det blev Interpool , plocktallrik och natchotallrik , helt okej !  Vi drack även lite alkohol , men dom kändes av lite väl mycket eftersom ingen utav oss druckit på länge .
Väl hemma igen runt  12tiden så satt vi oss för att kolla på en film som faktiskt var Kass och därför gick vi och lag oss för att sova .

Nu idag hade vi sovmorgon vilket verkligen behövdes . Nu ska vi ta cykeln till ÖB för att köpa snus , sen ska vi till sjukhuset och ikväll ska vi vara barnvakt åt min Mosters-tjejs-barn ...Viktor 6 år !


saknar min lilla kusin .



Puss

kära blogg.

gud vad jag har blivit dålig på att uppdatera nu på sistone , jag har nästan ångest ärligt talat ..
Iallafall så fyllde ju min pappa år igår , så jag fick ta en promenad hem till min syster i stigslund för att sedan åka med dom ut till Brunnsvik där min pappa bor . På vägen ut blev vi tvugna att stanna på valbo köpcentrum för att hitta en present åt honom , men tröjan vi tänkte köpa var slut , attans ..
Vi fick springa som dårar för att inte ta så lång tid på oss , tillslut hittade vi ett par McKinnerly byxor och en jättefin tunn långärmad tröja med knappar . Pappa blev riktigt glad , dock var byxorna för stora så vi fick byta dom .

Vi fick skjuts hem senare av min syster och hennes tjej , vi skulle stanna i valbo och sova där hos thias föräldrar eftersom thias mamma inte vile vara ensam med thias minsta syster . (thias äldre lillasyster var borta och campade) . VI sov över där och i morse åkte vi först till sjukhuset för att hälsa på Peter , sedan tog jag och Thias med oss Moa (thias syster) till boulognerskogen (en park) för att spela minigolf och äta glass . På vägen dit köpte vi en varsin korv eftersom alla tre åt riktigt dålig frukost .
Minigolfen gick vell sådär , moa blev butter för att hon inte vann över oss , men det löste sig fort efter att vi gått och köpt en varsin glass .
Vi tog bussen hem till valbo och gick in för att spela lite yatzy , även där kom Moa sist . Inte hennes dag idag !

När thias mamma kom hem så tog vi cykeln hem genom skogen till söder och nu sitter vi här hemma i lägenheten med två kompisar , Ken och Pontus . Riktigt nice !

Nu tycker gänget att jag är lite osocial så jag blir vell tvungen att sätta punkt här .
Måste bara säga att jag är så otroligt glad över att äntligen fått ett förhållande jag trivs med , Jag verkligen älskar thias över hela mitt hjärta & känner verkligen att det här är allt jag någonsin drömt om .

Tack Thias .

puss

kära blogg.


Har ringt förjäves efter min syster och hennes tjej , men dom har inte svarat . Först nu svarade dom , latmaskar !
Det var planerat att vi skulle försöka komma iväg tidigt för att gratta min pappa i brunnsvik , så jag ställde min klocka på 08:30 , likadant gjorde min syster och hennes tjej , men dom råkade somna om och nu sitter jag här helt startklar medans dom nyss klivit upp . rackarns ...

Iallafall så ska jag promenera ner på staden för att sedan ta bussen hem till min syster och hennes tjej i Stigslund som ligger bara någon kilometer härifrån . Tanken är att svea ska få en liten promenad nu på förmiddagen ..

Thias slutar 16 som vanligt och han kommer troligtvis också hem till pappa i brunnsvik , dock lite senare såklart. Vi ska åka våran storbåt idag , vi har ju 2 stycken hemma hos pappa , en ca 4 metersbåt med 6Hk motor och en Större båt med 60 Hk motor , helt okej faktiskt . Dock är den minsta motorn på Service så om man ska ta den lilla båten så får man ro , men det är faktiskt mysigt tycker jag .  vet inte om vi ska åka den stora båten idag men det skulle ju vara det roligaste , inte så roligt att sitta 6 st i en roddbåt , haha .


mamma åkte iallafall tillbaka till kalmar igår , så nu tar de vell ett tag innan hon är hemma igen . Tråkigt att hon åkte precis nu när vi börjat komma igång med övningskörningen . Jag körde upp i mot 40 mil på bara ett par dagar så det känns som att det är dax för lektionerna snart så man vet vad man ska träna på .

Nu måste jag börja promenera.

Älskar dig Svea , Du är allt för mig och Thias.

Puss

kära blogg.

Theresia om kära blogg.:
Vart flyttar du/ni nudå? :)

vi har flyttat till mammas (tomma) lägenhet uppe på söder , en 3a . :)



godmorgon
jag jobbade över 30 minuter igårkväll därför blev det så sent innan jag kom hem så jag hann inte skriva . Iallafall så somnade vi inte förns 2 någongång , sen gick thias upp strax innan 6 och jag ställde klockan på 9 .
snart kommer min syster och hämtar mig eftersom vi ska ut till pappa i Brunnsvik som idag faktiskt fyller år !
GRATTIS PAPPA.

Efter thias slutat så kommer han kanske också ut till brunnsvik , eller rättare sagt min syster hämtar honom eftersom ingen utav oss har körkort ännu . Jag känner verkligen pressen nu , ja måste ta körkort !
Men de är så svårt när mamma aldrig är hemma , då har man ju ingen att köra med .. men man får vell plugga teori när hon inte är hemma, men det är så tråkigt ! jag vill hellre vara ute och köra ..

Nu måste jag duscha och byta om innan Syster kommer .
Puss

kära blogg.

satt just och skrev lite på bloggen och även på bilddagboken då datorn plötsligt bara slog av , helt konstigt !
iallafall ser det ut som att jag kommer hinna träffa Thias innan jag börjar jobba , och det känns ju inte mer än underbart (; har ju inte träffat honom på hela dagen så det känns lite konstigt .

Ikväll skulle Thias förmodligen åka till valbo och sova där , själv lär jag vell sova hemma för att hinna packa upp alla kartonger och göra lite snyggt här hemma så man inte blir så sur varje gång man kommer hem . Ni vet säkert själva hur det är att komma hem och se att det finns TUSEN saker att göra innan man ens kan dammsuga liksom . Fyfan !
Dock vet jag inte riktigt vart jag ska ställa alla saker , det finns typ 10 kartonger fyllda med saker utan att jag ens har en aning om vart dom ska stå ..

Jag är verkligen anti till att flytta , allra helst att packa upp .. usch !

Nu ska jag göra ett ryck med städningen innan thias kommer hem , vill inte att han ska behöva komma hem till ett bombnedslag till hem , haha.

Jobb ikväll  17-23:30



Puss

kära blogg.

tack återigen för Hundtipset Nize , guld värd .

vi åkte aldrig och bada jag och mamma , det blev ju molnigt vid 11 och jag kände på mig att det inte skulle bli bra väder idag så vi stannade hemma , dock har mamma åkt ut på vift någonstans medans jag sitter hemma och väntar på att få åka och jobba .
-Ni ser , nu började det regna också (!) , vilken jäkla röta att jag inte åkte och badade idag .

Vet inte riktigt om jag hinner träffa thias nånting innan jag börjar men jag hoppas verkligen det .

Här får ni lite bilder från i förrgår som spenderades med Idun ( min kusin ) , hennes mamma emma & lillebror Loke .




puss

kära blogg.

vaknade allderles nyss utav att thias syster ringde mig , inte nog med det . Mamma skrek då på mig att svea blivit magsjuk igen , hon hade bajsat . guuuuuud vad drygt det är !
Torkade upp allt och skurade och nu sitter jag här och funderar på vad som ska hända idag fram tills kl 17 , ska nämligen jobba kväll idag .  Första jobbardagen på ett bra tag , hoppas det inte är så mycket folk !

Iallafall så funderar jag och mamma på att åka och bada lite nånstans , men frågan är vart , man vill ju hinna ligga ner också inte bara sitta i bilen i flera mil , sen vet vi inte om vi ska ta med svea heller - hmm .

det visar vell sig hur det blir , nu måste jag ut med svea och ringa thias . Todelo !



jag älskar dig i tid och evighet , du är min drömprins .


Puss

RSS 2.0