kära blogg.


Har ringt förjäves efter min syster och hennes tjej , men dom har inte svarat . Först nu svarade dom , latmaskar !
Det var planerat att vi skulle försöka komma iväg tidigt för att gratta min pappa i brunnsvik , så jag ställde min klocka på 08:30 , likadant gjorde min syster och hennes tjej , men dom råkade somna om och nu sitter jag här helt startklar medans dom nyss klivit upp . rackarns ...

Iallafall så ska jag promenera ner på staden för att sedan ta bussen hem till min syster och hennes tjej i Stigslund som ligger bara någon kilometer härifrån . Tanken är att svea ska få en liten promenad nu på förmiddagen ..

Thias slutar 16 som vanligt och han kommer troligtvis också hem till pappa i brunnsvik , dock lite senare såklart. Vi ska åka våran storbåt idag , vi har ju 2 stycken hemma hos pappa , en ca 4 metersbåt med 6Hk motor och en Större båt med 60 Hk motor , helt okej faktiskt . Dock är den minsta motorn på Service så om man ska ta den lilla båten så får man ro , men det är faktiskt mysigt tycker jag .  vet inte om vi ska åka den stora båten idag men det skulle ju vara det roligaste , inte så roligt att sitta 6 st i en roddbåt , haha .


mamma åkte iallafall tillbaka till kalmar igår , så nu tar de vell ett tag innan hon är hemma igen . Tråkigt att hon åkte precis nu när vi börjat komma igång med övningskörningen . Jag körde upp i mot 40 mil på bara ett par dagar så det känns som att det är dax för lektionerna snart så man vet vad man ska träna på .

Nu måste jag börja promenera.

Älskar dig Svea , Du är allt för mig och Thias.

Puss

Kommentarer
Postat av: Mamma Melissa -änglamamma och gravid

Åh, vilken härlig bild! Och skönt att du ändå fick tag på systern och tjejen till slut:.))



Tack för din kommentar också!

2009-07-03 @ 20:01:42
URL: http://mammamelissa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0