hur mår vi igentligen?

Kim   om vi saknar dig peter:
Vi tänker på er alla, hur är det med er? Och med Peter? Hoppas för guds skull att ni alla klarar er igenom det här, era stackrare!
Ja , hur är det med oss egentligen ?
Det är faktiskt rent ut sagt förjävligt för alla närstående just nu , såklart . Endå måste man se det med andra ögon , Peter kunde ha dött & självklart kan han det fortfarande , men i nulägen är allting stabilt .
Men visst är det jobbigt , det är jobbigt för alla , inte minst för Moa som är så liten . Hon saknar sin pappa och vill högst av allt att han kommer hem och pussar henne godnatt som han gjort varje kväll i snart 9 år . Hon gråter sig till sömns liksom vi alla andra i "familjen" , jag har verkligen kännt mig ännumera som en familjemedlem efter den här olyckan ..

Det gör ont att se dom så ledsna , att känna mig så hjälplös .. ja , allt känns i princip helvete just nu .
Angående Peters tillstånd så vet vi än inte så mycket mera än att han ligger i resperator och väntar på att kroppen ska läka och att kroppen inte ska vara så svälld . Han är dock fortfarande så stark att han förstår allt man säger och försöker hjälplöst att svara men får bara fram antingen en nick eller ett "rusk" på sitt huvud som han fortfarande kan röra.
Armarna ser också ut att kunna fungera , vilket vi alla hoppas innerligt på ..

Kan inte sluta tänka på allt , allt är så jobbigt ... vill inte se deras familj så här ! dom ska ju vara glada och pussa o krama varandra , inte gråta i varandras famnar och säga att dom inte vet vad som kommer att hända ..

åh , jag blir så arg . Varför just du Peter ?

Vi älskar och saknar dig , ho



Jag har vart hos pappa idag medans thias åkte till uppsala , det fanns ingen plats i bilen så jag kunde inte följa med . Min syster va med där borta och även min bror var där . så det var jättemysigt även om jag inte kunde sluta tänka på allt .

Imorgon åker thias dit med sin yngsta farbror och jag kommer att åka iväg nån annanstans , jag behöver rensa hjärnan.

Hoppas alla tar handt om varandra och lever för dagen .
pussa era föräldrar godnatt och berätta hur mycket ni älskar dom , imorgon kan det vara försent.


Puss
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0