kära blogg.

Godmorgon  , solen skiner och det är hettande varmt (inte)
det är så tråkigt att varje morgon behöva vakna till ett pissblött o grått väder . tur att man aldrig vaknar ensam säger jag bara! Idag ska jag hinna ner på stan o kika på nån studentpresent , sen ska ja även sola i 1 timme så färgen bättrar på sig . Funderar också på att köpa en till tubtopp som jag bara ska ha över brösten i sommar typ när man är ute o går eller är på stranden, då man inte vill ha bikinin på sig , låt säga att man kanske ska gå o köpa någonting eller så ..
Ja , ni fattar säkert .. som en topp fast bara över brösten !

När det gäller studentpresent har jag vell igentligen ingen aning va man ska köpa , har god lust att vänta tills man har mera pengar så man kan köpa någonting finare istället för att köpa bara för att köpa .. Men det måste ju bli nånting och det tänker jag fixa idag !



Imorgonbitti måste jag gå upp tidigt , jag och malin ! vi kommer att sova i valbo ikväll jag och thias , så jag och malin kan fixa oss tillsammans & det blir lättare att ta oss till thias student m.m . 
Imorgon blir de ingen speciell outfit som de ser ut just nu , Levi´s jeans-shortsen och en tuptopp , sen nån tröja över bara , har inte alls kommit fram till vilken . Jag ska också ha lockar i hela håret , hoppas det blir bra ! man vill ju vara fin ni när thias ska klä upp sig så mycket .

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0