kära blogg.

whoho , vi fann den .
ja vi fann 500ringen som försvann igår ..den hade ramlat ur i thias farmors bil när hon skjutsade hem oss efter gårdagens insidenter .
nu fattas bara en påse med mat och champanje som vi tog med oss från valbo igår då de blev hur mycket som helst över , den kassen har vi säkert också glömt i "farmors" bil , annars vetefan vart den är ..båda ja o thias letade förjäves efter den både igårkväll och idag , men utan att hitta den , men båda "vet" att vi bar med den till bilen , men man vet ju aldrig med oss i för sig .

Ikväll jobbar jag "kvällspass" , dock bara 4½ timme , 18-22.30  riktigt skönt !  Dock är det inte så skönt att åka ifrån thias och svea då thias kommer att börja jobba på måndagmorgon kl 06.00 och jag kommer bara få träffa honom efter kl 16.00 dom kommande månaderna , det känns verkligen hårt att inte ha honom vid min sida nu under sommaren . Vi hade planerat så hima mycket kul , men det får vell bli då han har semester ! tycker verkligen att det är bra att han lyckats fått jobb nu .. verkligen!

Nu ska jag ta o mysa ner mig med thias och fundera på om vi ska äta nå innan ja åker o jobbar .

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0