kära blogg.

godmorgon.
vaknade faktiskt nyss , dvs strax efter 12 , det var ruggigt skönt att få sova ut med thias för en gångsskull nu när han börjar jobba klockan 06 imorgonbitti.
Igår gjorde ju som sagt thias jättejätte mysigt när ja kom hem från jobbet , det stog på vardagsrumsbordet. Gud vad glad jag blev , det var så längesen vi mös med tända ljus och massa godis o mums.
Tack min fina älskling !

Idag
är det ju som sagt jobb , samma tid , samma plats .. 18-22:30 . Den tiden går rätt fort faktiskt , speciellt om de är lite  folk , fast om det inte är mycket folk så går det nästan fort igen eftersom att då kan man springa runt o städa hela tiden och därmed bli klar tidigare-gå hem tidigare ! så det är faktiskt vilket som för min del ...


Thias blir hemma hela kvällern med svea , tills han ska ner på stan o möta mig efter jobbet . Det är så himla tråkigt att åka buss själv och eftersom thias endå inte har någonting att göra så passar han på att möta mig !
Imorn när han börjar att jobba är det tänkt att jag och cissi ska hitta på någonting , vad vet jag inte riktigt men det lutar åt att vi ska sola ( som vanligt ! ), sen ska vi vell bara mysa och umgås precis som förrut.
Tisdag är jag också ledig och då är det halft planerat att jag ska träffa Venna & Max , vet inte riktigt va vi ska göra med det visar sig .


midsommar då mina vänner ?
ja , vad händer igentligen på midsommar (?) , för min och thias del är de vell nästan planerat att vi ska åka till min storesysters tjejs stuga i sundsmar bortåt norrsundet och söderhamn och de där hållet . Det är tänkt att jag ska åka dit dagen innan midsommar med tanke på att jag ska springa de där gåsholmaloppet på 8 km !!!.
fast allt beror vell på om thias är ledig då för de känns ju tråkigt att åka utan honom , då blir de ju svårt för han att ta sig dit på torsdagkväll/fredagkväll ..


Nu ska jag göra en toast .
Puss

Kommentarer
Postat av: - Desirée, mamma till Melody ♥

Jadu bra fråga faktiskt ! Just de bruna fick jag faktiskt av hemsidan http://fargadelinser.com/ när jag skrev ett blogginlägg om de i höstas.



Men sen beställde jag även ett par knallblå därifrån som jag inte öppnat änn - har för mig att de var rätt billiga - 149kr kanske ? :)

2009-06-14 @ 12:33:37
URL: http://desireej.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0