kära blogg.

sussi undrade vart jag köpt min bikini och inte helt oväntat så är den faktiskt från H&M , dom har verkligen jättefina bikinisar varje år ..

Just nu är jag hemma hos thias , vi tog med oss packningen hit så vi kan åka direkt till tågstationen inatt . Thias pappa skjutsar oss klockan 5 så vi går vell upp strax innan 4 inatt . Det känns nästan som om de inte är någon idé att sova , men man lär vell .. annars kanske man råkar gå på fel tåg eller nå , Haha .
Idag har jag vart med min käre syster till söderhamn , hon skulle till ett medium och medans hon gjorde de så var jag och barbro på stan och kollade på skor och sånt .
Vi tog även en sväng på köpis när vi åkte hem , det blev 2 nya tröjor till thias och även en tröja till mig . Sen fick thias även ett skitsnyggt armband , jag kan fixa bilder på det sen .. Eller de kanske till o med blir efter swedenrock för ja tror inte att ja har med mig kamerasladden .
Internet kommer jag att ha med mig , så uppdateringa blir det nog , iallafall 1 gång om dagen . Det är ett som är säkert ,därimot bilder blir det nog lite dåligt med ..

Vi kommer iallafall hem den 10onde el. 11e Juni , vi vet inte riktigt ännu , det beror på vädret .

  • nu ska jag sova och försöka smällta alla dagens skrattretande ting , tänk att de finns folk som lever på att sprida lögner , det är fanimej patetiskt , BRY ER OM ER SJÄLVA istället så kanske ni blir lyckliga en dag ni också = )

  •  - ingen av mina "vänner" knullar min pojkvän iaf 8-)
Så kom inte och säg att det är MIG det är fel på .
Tack och adjö


SÅDÄR ja , då var två saker ute ur mitt huvud , resten hoppas ja förträngs under natten med min älskade Thias .

puss

Kommentarer
Postat av: jessica

då hinner jag ju inte träffa dig innan jag åker =O ''/ <3

2009-06-02 @ 23:51:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0