omvandlad glädje

hej allesammans.
som jag sa så har jag inte haft någon dator med mig ute i Sundsmar där vi  firade midsommar , vilket har vart rätt skönt . Vi åkte dit i torsdags och väl framme så packade vi bara upp och hälsade på dom som kom dit då på kvällern . senare så gick vi ner till havet där dom har en bastu precis vid vattnet .
på fredagen gick vi upp tidigt eftersom jag och min syster + några till skulle vara med i Gåsholmaloppet som går där varje år . Mot all förväntan så klarade vi av det , vi tog oss runt .. men det var fyhelvete jobbigt ! vi sprang på 55 minuter vilket inte är så bra . Därimot sprang min 10åriga fotbollskusin loppet på under 40 minuter , vilket imponerade oss alla . Han var snabbast utav vårat sällskap som sprang och dessutom  var han den näst snabbaste "unga" .

efter loppet så åkte alla tillbaka till stugan och bada och bytte om  , sen klädde vi midsommarstången och åt god mat och dansade och sjöng , EN RIKTIG SVENSK MIDSOMMAR ! kvällern slutade med att alla bastade och mös & självklart en del alkohol.

Lördagen dvs igår , gjorde vi inte särskilt mycket mer än att umgicks och så . alla var rätt trötta..
Mot kvällern blev det lite grillat och så ..

Söndagen
/ idag , vaknade jag & min underbara Thias utav att min syster stormade upp på vårat rum och väckte oss ;
- Thias! Frida ! ni måste vakna , det har hänt en olycka .. vi måste till Valbo , FORT ! 

tårarna rann ned för hennes kinder och jag såg verkligen hur allvarligt det var ...
Vi rusade upp ur sängen i undran om vad som hade hänt , efter många förfrågningar från mig och thias så berättade hon tillslut vad som hade inträffat ;
-Peter (thias pappa) har råkat ut för något hemskt , en olycka !
fortfarande stod hon där med gråten i sin hals och ögonen sjöblöta av tårar .. vi förstod absolut ingenting och vågade heller inte fråga , båda var helt förstummade . Det första jag tänkte var ;
" Neeeeeeeeej , peter.. min älskade svärfar är död"
Jag vågade inte fråga på ett tag , men kunde tillslut inte hålla mig för att fråga vad som hänt .. Så jag frågade återigen vad som hänt och hon berättade som det var , eller rättare sagt det hon visste . Det hon visste var att han hade brytit nacken inatt , mer visste hon inte .. 

Vi var nog snabbare än blixten ut till bilen med våran packning . Vi åkte till valbo och där mötte vi Örjan ( thias farbror) , han skulle åka med oss till Uppsala där thias pappa låg . Vi plockade upp thias systrar malin och moa på vägen till uppsala , dom var i andersberg hos deras mormor & morfar . alla grät i förtvivlan om vad som nu skulle hända med Peter.
Vi kom fram till uppsala efter en timmes färd i bilen , alla grät fortfarande , mest lilla moa ..
Inne på sjukhuset fick Malin,Mattias & Moa gå in till peter först , medans jag ,örjan och katrin ( som redan var där ) satt nere i cafeterian och fikade .. jag fikade inte , jag väntade ..
Efter ungefär en timma kom thias ner , jag trodde han kom ner för att jag smsat honom och sagt att jag saknar honom. Men det var inte därför , det var för att jag skulle följa med upp och träffa Peter . Peter som jag bråkat med sist jag såg honom, han ville att jag skulle komma in , vågade knappt tro , men så var det ...
jag fick komma in och kände verkligen hur jag inte kunde hålla imot tårarna , även om han inte var den bästa på thias student , efter allt han sa så kunde jag endå släppa ut mina tårar och verkligen känna hur mycket han verkligen betyder för mig ,trots de han sa .. Jag kände att de spelar ingen roll längre , jag förstod att han ville att jag skulle komma dit för att han ångrat sig , ångrat det han kanske inte sa med flit , men endå sa ..

Det kändes så himla skönt att få träffa honom och krama om honom , det första han sa va att han ville ha en puss . Kunde verkligen ingenting annat än att småle . Han är så söt ...

Vi stannade på sjukhuset tills hans tid var kommen , tiden då han skulle sövas ner på nytt och opereras i flera timmar . Det blev inte förns klockan 16 han fick komma in till operationen , så nu ligger han där och vi är hemma i valbo och väntar .. väntar på att få höra att allt gick bra & att han mår bra !

Han hade frakturer på knota 3,4 & 5 uppifrån . Så nu är det bara att hålla tummarna för underbara Peter.
dom tror att han inte kommer att kunna gå någonsin men jag tror på peter , hoppas ni också gör det !

:'/



hoppas ni har överseénde med att bloggen kanske inte kommer att hållas så uppdaterad den närmsta tiden,jag och thias kommer att vara här i valbo med Malin & Moa tills Monica (thias mamma ) kommer hem .

Hoppas ni haft en bättre dag än oss ,

Bilder kommer så fort jag kommit hem och fått tag i kamerasladden , vi är mitt uppe i flytten nu och så ..


Puss

Kommentarer
Postat av: Kim

Alla vi som var där tror och hoppas att Peter fixar det här. Var rädda om er!

2009-06-21 @ 21:03:03
Postat av: Anonym

Vad hände? :/

2009-06-21 @ 21:23:23
Postat av: Anonym

jag kan inte sluta grina!

2009-06-21 @ 21:48:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0