vi saknar dig peter

Anonym om tänka på annat:
Peter kommer att klara det här!, för att han är mkt stark o han har inte bara en familj som älskar honom över allt annat, alla människor som finns i hans närhet kan inte låta bli att älska den där människan!

Så nu får ingen av oss sluta hoppas! vi måste TRO! o aldrig sluta göra det!

och försök inte att visa er starka genom att hålla inne alla tårarna, det kommer att bli jobbigt i längden, tro mig jag vet! våga gråta ut ordentligt tills det inte finns nått mer, då blir allt mkt lättare :)

Nu jävlar Peter så får du kämpa för dig själv o för oss!
VI ÄLSKAR DIG!!




stark kommentar som berör enda in i hjärtat . Vem är du som skrev ? tack iallafall , hoppet finns alltid hos oss , vi ska klara det här tillsammans !

Jag har nyss vart ute hos pappa , min syster kom hit och hämtade mig då jag behövde komma bort härifrån och tänka på annat . Sji fick jag , jag kunde inte annat än att tänka på den fina familjen härhemma i backa . Jag vill aldrig vara utan er , känner mig så himla svag när jag inte är här med er !
Iallafall så var jag och min syster ner till sjön och lekte med svea , hon simmade som en tok och verkade gilla det mer än någonsin , hon simmade jättelångt ut , mer än 10 meter !

Nu är jag tillbaka här i backa igen och det känns så skönt att få vara med min älskade thias . Imorgon på förmiddagen åker vi för att hälsa på peter , hoppas han har det bra nu när han ligger och drömmer . Våran starka Peter.

Orkar verkligen inte skriva mera nu , vi ska krypa ner o kolla på en film och bara mysa och trösta varandra så som bara vi kan .

Vi älskar dig Peter , du kommer klara det här . Det är så tomt hemma utan dig ...


Puss

Kommentarer
Postat av: Kim

Vi tänker på er alla, hur är det med er? Och med Peter? Hoppas för guds skull att ni alla klarar er igenom det här, era stackrare!

2009-06-23 @ 16:24:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0