Kära blogg.

guuuuuuuuud va drygt .............
jag hatar fan att måla haha =D men nu är det "bara" monteringen och torkningen som återstår !

Hoppas jag håller mig vaken , är verkligen jättetrött ..får se om bilden hinner komma ut idag , beror på hur lång tid de tar att torka och montera ! men ja ska skynda mig så gott jag kan .
Jag har ju trots allt min kompanjon MalinGyllenskepp till min hjälp !



Imorgon är det min kjusin Idun´s födelsedag ,
Grattis pluttan , tänker på dig !


puss

Kära blogg.

nu har jag och malin kommit hem till lägenheten efter att ha vart på köpis ..
jag och thias promenerade ner på stan med svea , sen tog ja bussen därirån till köpis där jag mötte malin , vi gick runt o kollade på lite kläder sen köpte ja ett par brallor och koppel+halsband till svea , ( bilder kommer ) ..

Vi köpte även en spjälsäng till venna´s max lilla egna hörna han kommer få här hos mig och thias .
Nu håller vi på att måla den , här kommer en före-bild;


Här kommer efter-bilden ;


(bild läggs upp när vi målat och bäddat klart ) .




sen blir det till att laga mat och ta en promenad med svea ,
Puss så länge .


Malin har gjort min dag , punkt slut (;

Kära blogg.

Jag saknar thailand ....



Snart ska jag kila till valbo för att möta MalinG på köpis .
Ska köpa en spjälsäng som kommer att bli en övernattningssäng till max när / om han och venna sover över här ..
Ska göra i ordning lill hörnan till honom =)
Ska även köpa lite kläder , börjar få dåligt med kläder ja vill använda numera ..

Puss


Kära blogg.

` 2009-03-13
ett datum jag sent kommer att glömma , idag åkte vi till thailand och på flygplanet förlovade vi oss .Jag kommer aldrig någonsin att sluta älska dig , du är det bästa som någonsin hänt mig och mitt liv .
Att du bara kunde komma in i mitt liv 2008-07-21 och göra allting så himla perfekt , från att mitt liv var ett helvete ! det kommer alltid att vara det som gjorde dig till min för första början , det fick mig att förstå att det var DIG jag hade väntat på hela mitt liv .....

Du fick mig att känna att du var så himla självklar för mig , och det var det som gjorde dig så speciell.

Jag älskar dig Mattias Gyllenskepp.



Här är våran annons från Gävle Dagblad.




Vaknade klockan nio idag ungefär,känns skönt att ja slapp vakna 6 som alla andra dagar .. värsta sovmorgon !
Har käkat lite och nu funderar jag starkt på att hoppa in i duschen , det är så fult när man börjar flagna , därför måste jag skrapa bort all flagn ...
Senare idag ska jag åka till köpis för att möta malinG , vi ska vell bara kolla på kläder och umgås , sen ska vi hit bådatvå för hon ska sova här och fixa till mitt hår som har lossnat efter thailand =D.
nu ska vi kolla på den dära Råttfilmen , vet inte hur den stavas ..

Puss

Kära blogg.

Oj oj oj  .. idag skulle jag ha mött venna på stan klockan halv 10 , så jag tog bussen så jag var där lagomt till halv , eftersom hon inte var där vi skulle mötas så tänkte jag ;
- Okej , ja kanske kan ta en paj på donken så länge ..
Väntade 7 minuter och fick sedan min paj , satt där tills venna ringde och sa att dom lärade stanna på sjukan för lill Max hade fått tillbaka sin gulsot =/ stackare ..
Så dom sa att dom kunde hämta upp mig på stan eftersom dom endå skulle hem o hämta saker till kvällern och natten och så , så jag passade på att köpa 2 presenter till max, 2 par strumpor och en brunvit-randig body i typ samet med fötter , skit söt !
Köpte även en bukett rosor till venna .

Var på sjukhuset till klockan halv 4 , vi satt mest o kollade på hur fin max var , plus att vi knäppte lite foton . Gud vad fin han är , det är helt sjukt .. Hade verkligen jättemysigt där idag även om alla barnläkare o alla dom där var skitsura .
Jag tycker inte man ska få jobba med människor om man är så grinig som dom var , uch vilka vidriga människor det finns !

efter sjukhuset åkte jag ner på stan och träffade wiktoria , vi gick runt på stan o köpte lite kläder och käkade mat . blev lite kläder iaf för min del ,
2 linnen
1 halsduk/sjal

1byxa tröja som sitter ihop liksom ( snygg som fan )
Mat

tänkte slänga upp lite bilder på kläderna senare när jag provat dom och knäppt kort ,
här kommer lite bilder på Max;


Max&Jag                                              Solarie-Max



Max&Vensana , tack för en underbar dag.


Kära blogg.

nu ska jag ta bussen ner på stan ,för att möta min underbara venna och max. Vi ska vell gå runt o kika lite och Eventuellt kanske också äta , jag ska ta med mig Lax och nån sås , så vi ska vell käka det när vi kommer hem till venna igen . Så himlans mysigt ! .ska bli så kul ..

Svea blir hemma med Thias , dom ska vell ligga i soffan o sova , thias mår så himla dåligt =( det är jobbigt att se den man älskar må så dåligt ....


Älskar dig thias .

Kära blogg.

god morgon god morgon , Då var man vaken klockan halv 7 idag igen , känns skumt men det är ju helt okej ,då blir dagen lång o mysig !
Idag ska jag åka hem till venna och träffa henne o maxen , vi ska vell bara mysa tror jag , ska iaf köpa med mig nå gott och lite mat , får se vad som har öppet ! =D
Efter jag har vart där så ska jag åka hem runt 4-5 eftersom vi måste till vetrenären för svea ska ta en spruta, andra valpsprutan . Ska bli roligt att se vad vetrenären säger den här gången !

Nu ska jag fixa med kläder och hår så jag ser normal ut haha ,
Puss så länge

Ps , thias har typ 40 graders feber så de har vart jättesvårt att sova inatt , det är bara svea som har sovit utan att vakna typ hela natten.

Kära blogg.

Gud vad jag är trött ...............
Vi vaknade klockan 6 i morse och va jättepigga , kändes verkligen skitkonstigt .
Vi åkte hem till lägenheten typ 10 tiden , sen åkte vi hem till mamma och släkten o thias familj kom dit o åt och umgicks . riktigt mysigt !
Fick jätte bra saker , 500 i presentkort på Köpis , tack fam. Gyllenskepp (<3).
sen pengar av resten ..

känns jätteskönt att ha fått lite pengar nu när man kommit hem , inte kul att vara pank . Alla mina pengar i princip gick åt i thailand , så jag är jätteglad nu .

Nu sitter vi hemma i lägenheten med Ken och Pontus , vi ska vell bara dricka nån öl och sen sova , Ken ska sova här för att han ska kunna dricka =) , Imorn blir det skola för Thias och Ken , medans ja åker ner på stan vid klockan 10 och köper lite saker (hemlis) , för att sen åka hem till min älskade Venna och umgås med henne och gudsonen Max =D .


Jag älskar att du är min föralltid , och att veta att du älskar mig ! det gör mig till världens lyckligaste människa =D



Kära blogg.




pmg(petermattiasgyllenskepp)


En flagnig fot och en nygjord tatuering . (bättre bild kommer)


En Svea som har vuxit fortare än blixten.

Kära blogg.

ja , då har man äntligen kommit hem till sin egna lilla lya igen .. efter 2 veckor i thailand med min underbara pojkvän så känns det verkligen underbart att vara hemma igen och äntligen få hålla om lilla svea , eller ja ... liten och liten är ju dumt att säga , hon har gått och blivit Riktigt stor nu .. känns jätte konstigt att hon har växt så fort .

under våra veckor på andra sidan jorden har vi hunnit med riktigt mycket saker , mer än förväntat faktiskt . Efter landningen gjorde vi som så att vi åkte till phuket hamn (pakbara) som ordet "hamn" tydligen heter på thai .. Därifrån tog vi färjan till KohLanta , för att sedan stanna där i 1 natt , Hotellägarna blev ledssna att vi bara skulle stanna 1 natt och bad oss därför komma tillbaka senare på resan , vilket vi gjorde !
dagen därpå åkte vi till kohlantas hamn , där vi tog SpeedBoat till ön Kohlipe , det gick ungefär 3 timmar fortare än om vi skulle tatt en vanlig färja ..Båten hade 675HK vilket säger rätt mycket om FARTEN ..
Väl framme på kohlipe letade vi på ett hotell för ca 70kr/natt.. riktigt billigt och RIKTIGT frääscht . fläkt , dusch,toalett , myggnät ..vad mer kan man begära liksom ?
vi stannade på kohlipe 7 dagar , dvs till söndagen . Kohlipe kan jag rekomendera jättestarkt till er som vill komma undan "turistorterna" och letar efter dom finaste stränderna i hela världen näst efter Maldiverna. Stranden var krit vit och vattnet var helt glasklart , under vattnet gömde sig korallrev i stort sett överallt och vi hade hett hett hett , varje dag ..vi hittade också en strand , en orörd strand där vi låg helt ensamma 1 hel dag , bara thias och jag . riktigt romatiskt . Det vackraste jag sett.
på söndagen åkte vi tillbaka till Kohlanta och stannade där till onsdagen , vi hann med att rida elefant och se ett vattenfall , vilket var riktigt häftigt . vi fick vandra genom djungeln och träffa jätte spännande djur !
på onsdagen åkte vi tillbaka till phuket igen och bodde på gesthouse för 100 kr / natten , rätt billigt men jag gillar inte turistorterna i thailand , dom är förstörda , inte bara staden och stranden , utan också människorna ..Verkligen otrevligt att se alla gamla gubbar som går med 15åriga tjejer ..
på fredagen fyllde jag 18 , då fick jag ananastårta och en fin sång av thias , så himla söt !
på lördagen åkte vi hem till sverige igen , och nu sitter jag här och väntar på att åka hem till mamma och bli firad av släkten .
Den här resan är mitt livs bästa upplevelse , vi har förlovat oss(!) (på flyget ) , sen har vi hunnit med att göra 2 tatueringar  var , bilder kommer på Bdb samt här på bloggen om en stund , måste lägga in dom på datorn och välja ut dom bilder som är okejá ..



Jag älskar min Thias mer än allt .
Förevigt

Kära blogg.

tack för en underbar födelsedag

HEMMA I SVERIGE IGEN ! :D

Och grattis till min älskade venna som blivit mamma till den finaste pojken Max 090325, 13:14 .... ,
Jag är nog världens stoltaste gudmor <3
Jag älskar dig

thailand

GRATTIS   FRAJS PO 18Orsdagen !!

ja , idag er det min fodelsedag , so i morse gick thias  upp ungefer klockan halv 7 for att go ner po staden och fixa min efterlengtade ananastorta ..
jag vaknade av att han SJONG ja mo hon leva , ja mo hon leva ....plus att han filmade haha . So det ska bli kul att se imorn kvell ner vi kommer hem igen .
Nu sitter vi po en resturang som  heter dino ..det kenns lite som jurrasic park , versta freeeent ..Man fick gratis internet om man kopte nogonting , so vi passade po attv 7 kopa en Cola ..
ikvell ska vi packa allting noga , sen ska vi ut och keka finresturang , sen blir det nog sova for klockan halv 7 kommer det   folk och hemtar oss och tar oss till Flygplatsen som sedan ska ta oss till sverige igen , planet gor klockan 11 och vi er hemma i sverige igen klockan 16.30 svensk tid ..
Jag lengtar so himla mycket efter svea , ska bli so kul att se hur stor hon er nu !!!
Igor tattuerade vi oss igen , seger ingenting mer om det , bilder kommer ner vi kommer hem igen ...


vi var nere po stranden imorse typ 1 timme bara , for ingen utav oss for bada eller sola idag haha ...


thailand

nu er vi po lanta igen som sagt..
har just etit po sawadsdee . as gott och jettebillit . tidigare idag red vi po elefant .. det var jette varmt och mysigt . men forst var ja lite redd mo jag seja ..
Sen stannade elefanterna vid ett stopp .. do fick man hoppa av och go in i djungeln med en guide som tog oss till ett VATTENFALL ..vi blev besvikna for vi trodde de skulle vara versta vattenfallet .. men det var det inte . men det var fint endo . Nu sitter vi po hotellet och klockan er 21.00 .. snart ska vi go in po rummet o mysa for imorgon blir det SISTA STEKdagen her po lanta . sen ska vi oka till phuket po oonsdag och  vara der dom sista dagarna ...

Puss .
Holl ut Venna , Elskar dig ! Lycka till po forlossningen om den hinner komma , men det tror jag inte , men endo !

Mattias Gyllenskepp , Alltid

thailand

nu har vi kommit till kohlanta .. resan hit gick jettebra . det var varmt hela tiden . Nu ska vi ut o keka middag sen ska vi bara hem for imorgon ska vi rida elefant .. Ja elskar thailand .

Puss so lenge ..
Och venna, fod inte bebisen ENNNN . elskar dig !

thailand

nu er tiden po kohlipe snart over , imorn bitt oker vi tillbaka till lanta for att stanna der i 3 dagar och rida elefant o so .. sen ber det av till phuket der vi ockso kommer att stanna i 3 dagar for att sedan bege oss hemm till sverige och voran underbara svea igen , saknar henne so det gor ont ...
Vi har det so underbart , elskar thailand och min fina thias ... hit ska vi fler gonger ..

Hej do Lipe  , buhuu , ledsen ...

vi har tattuerat oss forresten ...

Puss

thailand

tack for alla fina kommentarer ..
sitter po intermet nu igen , vi fick 10 min gratis ner vi kekade .. de er bra

Saknar svea nu som sjutton , tenker po henne hela tiden , hoppas hon mor bra , elskar dig ..

tack thias ffor att du finns , jag elskar dig

VARMT !!!

Thailand

internet slutade funka sist , hann bara legga upp 2 bilder , her kommer resten ..
blir inte so monga , beror po att de tar jettelong tid att legga upp dom .. nu sitter vi po samma cafe , fast denna gong tog vi med oss lite vor rullar som vi eter , jettegott !!!!! mums ..



JAG HAR BRENT MIG , fick gora sunburned treatment


Vi saknar voran SVEA , tenker po dig lilleven ...

thailand

er po kohlipe nu , so himla underbart ...
vi har de jettevarmt varje dag , hoppas alla der hemma har det bra och att inte vennas bebis har kommit ennu...

40 grader po dagarna och typ 30 po netterna .. sitter bredvid en palm o surfar .

 ha det so bra .. saknar er derhemma
malin.moa,peter,monica ..

Puss och kram fron oss i vermen .... !!!

elskaaaaaaaaaaaaar min thias |
forresten , vi er forlooooovade ,vi gjorde de po planet !!!
 och thias er det besta jag vet
0739740543 skriv

Kära blogg.

ååh nu är vi äntligen på väg ,
nu ska vi bara äta frukost och åka och ta ut pengar, köpa tidning och hämta ett till minneskort , sen drar vi mot arlanda, väl på arlanda ska vi ta en fika och hämta ut massa pengar .. Bath !

Ni får ha det så bra så länge så hörs vi när jag kommer dit ,
ska uppdatera så fort jag kan ,

Älskar dig thias , det här blir underbart det här !!!
Kommer sakna min Svea =/


Puss

ps. glöm inte den 27e mars . för så blir man 18 (;

Kära blogg.



Fyfan , snart åker vi ...

Vi går upp klockan halv 8 imornbitti , sen är det bara till att packa ordentligt och sedan åka med svea till robin som kommer att vara hennes hundvakt , sen ska vi åka till andersberg och hämta lite mer saker, sen bär det av mot arlanda ...
Jag kommer inte att ha datorn med mig , men kommer förhoppningsvis ha tillgång till internet ett fåtal gånger ,då jag kommer att passa på att lägga upp lite text och bilder här på bloggen eller i bdb ...

Planet lyfter typ 15.30 , och landar ca 02.30 svensk tid ... då är klockan 08.30 i thailand !

Jag hinner nog skriva lite mer imorgon innan jag åker iallafall , ska verkligen försöka hinna ..
Ifall jag inte hinner så ska jag passa på att berätta att Malin ( thias lillesyster ) kommer att uppdatera min blogg med lite bilder som jag kommer mms,a till henne...

Om jag inte hinner skriva någonting i morgon så får jag passa på att säga till alla att ha det så bra och att följa min blogg även när jag är där borta i thailand . Jag kommer garanterat lägga upp MINST 2 nlägg !



nu ska vi kika på australia , sen måste vi verkligen sova !

Puss och Hejdå allihopa ,
Hemma den 28e Mars igen .

Kära blogg.

Nu har vi handlat det sista , men vi glömde det viktigaste typ ....hårfärg !

vi har vart inne i stan och handlat massa ..först så gjorde dom fel när ja skulle fylla på min telefon inne på nian , men sen ordnade det sig så jag fick 100kr extra på mobilen ( som dom kanske skulle dra tillbaka sen ) .. men de tror jag inte .. Sen så fanns det inge pengar på FOREX :o dom hade SLUT på bath !!!!!!! helt sjukt ! .
Så vi fick beställa bath från arlanda , så när vi kommer dit måste vi fort och hämta ut pengar på deras forex grejs .. helt skumt . tänk om de blir nå fel så vi måste vänta tills thailand med att växla ..
Sen åker vi till köpis och köpte lipsyl , nässpray , videoband till videokameran ,mat till planet åt mig ,deodoranter.... a ni vet !

nu sitter vi hemma i thias rum och typ väntar på att få åka till mamma och äta god middag med henne och min älskade syster + hennes tjej ...
Kött med potatis , mums säger jag bara !



Imorgon åker vi äntligen , har aldrig längtat såhär mkt !
Puss

Kära blogg.

Snygg kaviargubbe ja gjorde nyss va ? =)
snacka om rastlös .. väntar på att australia filmen ska ladda färdigt , sen ska vi vell kolla på den och dricka lite kall milkshake och vänta på att monica ska vakna så vi kan göra klart våra ärenden
.. Längtar tills imorgon !





Thias och Svea är det bästa som hänt mig ..

Kära blogg.

oh fyfan vad förkyld man kan vara.........
näsan rinner , ögonen rinner , halsen gör ont och huvudet håller på att aprängas ! vad skönt .......... inte ..
Igår på jobbet gick det inte skitbra heller ... började med att ja va så jävla seg , sen skulle ja ta upp en tång från stekbordet för att skrapa bort bränt som hade blivit på min korv efter att jag hade sagt följande ;
-jag äter nu ja , ( så la ja på en korv på stekbordet ) .
tro på fan att de kommer typ 20 personer just DÅ . och ska handla en masssa..
så min korv blev bränd men ja tänkte att de va ju bara att skrapa bort ...bara de att stekbordet är 200grader varmt och där på låg tången .. så jag brände alla mina fingerhoppar och fick genast sätta på brännskade plåster med massa geggapå ..KUL. Nej , så nu är ja lite arg ..

Men en sak gör mig glad .. det är att vi åker til thailand i morgon , ska bli så himla skönt ! men ja börjar bli lite nervös .
Ska in till stan och handla och hämta lite saker i lägenheten innan också .. typ som ;

*köpa deo
*växla pengar
*köpa tutt piercing till thias
*hårfärg
*hämta löshårs grejer i lägenheten..
*lämna svea hos robin

jaa, det är mycket som ska göras .. sen ska vi bara hem o PACKA hela kvällern , fan va mysigt ska ska bli :D


Puss så länge

Kära blogg.


Jobbar 17-23.30 , sen blir det sova i valbo ...



Hörs i morgon .

Puss

Kära blogg.

ååååh ja orkar inte =/
jag mår jättedåligt , har verkligen skyhög feber nu .. orkar inte ens klä på mig ! trodde det skulle bli bättre när jag duschade lite kallt och tvättade håret och grejer , men inte fasen blev de nå bättre . blev bara hängigare , nu önskar jag att någon annan kunde ta mitt pass  , men nu kan man ju inte ringa och säga att man inte kan jobba , det är elakt och helt omöjligt ! Därför ska ja börja byta om nu till jobbarkläder och dricka flera glad med vatten så jag inte blir så snurrig i huvudet , sen dår ja vell dricka hela kvällern så jag orkar jobba .. Det här kommer nog bli den jobbigaste kvällen någonsin känns det som =( vill inte vara sjuk , ja vill kunna jobba utan att ha ont =(

Men men , man får hålla ut och ta nya tag imorgon , hoppas verkligen allt är bra då !!!!! =D jag skulle bli så himlans lycklig .Nu är thias i gävle , så han kommer vell in vilken sekund som helst , gud va skönt , har saknat honom så himla mycket ! Han är mitt allra bästa någonsin =D


Älskar dig thias .

Puss

Kära blogg.

sådär ja , då har man sett en film mer i livet ..
det blev filmen "taken" , den var verkligen helt okej , trodde inte den skulle vara så bra som den var .. men det var den !
Typ action o grejer samtidigt som det var en dramatisk händelse , helt okej ! rekomenderar den verkligen ..

nu sitter jag och väntar på thias ,han skulle börja åka strax från uppsala , så han är vell hemma typ om en timme eller så .. då blir det bara till att få i sig lite käk , sen ska jag iväg och jobba ..Vet inte riktigt om vi ska åka till valbo idag , det vore i för sig bäst så man hinner packa klart och fixa löshåret o grejer .. Jag slutar ju inte förns halv tolv inatt så det blir ju lite små sent . Men det bli nog valbo iallafall , thias får komma o möta mig på jobbet så får vi åka tillsammans till valbo inatt , det blir bäst så. Imorgon blir det som sagt packa , det är så mycket som ska med och jag vill verkligen inte glömma nånting , man blir alltid så arg när man kommer fram till utlanden och så märker man att man har glömt nåt .. även om det bara är nå litet man har glömt så är det fortfarande minst lika frustrerande , så nu har jag verkligen tänkt och skrivit ner allt som fattas , och det är mest elektronikprylarna som fattas , typ kamera ,videokamera, laddare till allt , dator , sladdar , ipod ...massa sånna stufs. Dom får man itne glömma !
Uch , jag som är så sjuk , jag fattar inte hur jag ska orka jobba , packa eller åka utomlands ? Jag känner mig mera levande än död ..Ingenting hjälper och jag är ARG !!!!! jag vill vara frisk.

2 dagar kvar , thailand <3

thias♥

Puss

Kära blogg.

atschooo och godmorgon ....
jaa , inte blev den här natten nå under inte .. inte nog med att det känns som igår , då hade det vart helt okej , men idag är det värre. och jah känner att jag inte alls har några krafter kvar i kroppen , ögonnen känns helt uppsvällda och halsen likaså , huvudet känns jätte tungt och jag nyser verkligen heeeela tiden ..
Tror jag aldrig någonsin vart såhär förkyld förrut!
Som det verkar så kommer det här inte gå över innan fredagen , så jag får sitta med feber och ont hela resan , men det skulle jag ju gjort om jag inte åkte också , fast hemma dock , men endå !
Hoppas det blir bra innan jag kommer fram till thailand iallafall ..

Just nu sitter jag vid datorn bara , funderar på om jag ska kolla på en film .. Känner mig lite små hungrig men det känns inte värt att äta någonting eftersom jag varken känner smak eller lukt .. och hur kul är det att äta då ? haha

Nej , en film blir det nog , sen lär man vell göra sig i ordning inför jobbet ikväll .. Undra om jag kommer att komma hem levande därifrån ? hoppas inte de är så mycket folk idag när ja kanske kommer råka nysa lite då och då haha .

Puss

Kära blogg.

Hoppas verkligen den här natten är ett under !
nu gället det , ska det här bli undernas natt ? ska jag bli frisk tills imorn när jag ska jobba , hoppas ! Både thias och jag är så trötta så det blev ingen film för oss nu ikväll , bara andra avenyn och det räckte gott och väl , båda håller på att somna redan nu . Så nu blir det bara en promenix med svea , sen blir det till att sova ...
Snart får jag ändra till " 2 dagar kvar till thailand (; " på mobilen ! YEEEEEEES, lyckliga jag !

Sov gott .
Älskar dig Thias , snart är vi i thailand gubben =D
dåligt lycklig jag är !!!!!!!

Puss

Kära blogg.

har umgåtts med Venna idag , så himla mys !
Robin höll mest på att måla väggarna och venna satt och chefade =D lät så himla roligt ..
Efter ett tag hemma hos dom så blev vi hungriga , så vi åkte till affärn i bomhus och köpte rhode island sås , så vi kunde göra chickenbits och ris , jag Kockade ! Jag älskar fan att laga mat !  =D
Vi lånade Robins bil , och det var så jävla kul ...helt skum bil att köra verkade det som . nu var det ju inte jag som körde utan det var ju venna , men det lät som att den var hemskt svår körd ! haha .
Venna ska ha en eloge för hennes "parkering" , så himla söt !
Älskar dig venna .♥
Senare på kvälllern skjutsade R och Venna hem mig till andersberg , först åkte vi till Ica och köpte massa chocklad och varma koppen haha .tack babes .

Just nu sitter thias och försöker få igång vennas ipod som ja tänkte låna nu i thailand , men den verkar inte vilja funka .. inte ens med systemåterställning och uppdateringar , så himla surt =/
Om en stund blir det film och mys och imorgon är det jobb klockan 17-23.30 trots att jag har feber .



Först ; en bild på en Trött Svea innan vi åkte iväg till venna
Andra ; en berädd vagn hemma hos venna
Tredje; en tjockisvenna<3

Puss

Kära blogg.

Någon mer än jag som är ;
Förbaskat jävla trött på folk som ska spamma ens blogg med massa jävla SKIT .
Fick nyss en "kommentar" där nån brud skrev nån skittext om " få gratis presentkort, få det , få det ...det enda du behöver göra är att bli medlem blablabla " ..
allting för att själv samla massa poäng på andra. Så jävla less på sånt !

Så ni som sprider massa spam kan ju bara dra åt Helvete =)
Tack på förhand !
:@



Nu ska jag och sveabebis åka och hälsa på Venna , Kameran och internet ska med eftersom Venna inte har skaffat internet ännu, och jag har ju både mobilt och vanligt.
Kommer vell hem runt 4 ,
Puss

Kära blogg.


YES

I thailand blir det äntligen fler tatueringar =D




Kära blogg.

atscho, atscho , atschooooooo....
jag nyser verkligen helatiden , går inte att få stopp på det ... snyter mig stup i ett men ingenting verkar funka !
Hur ska man få bort förkylningen tills i morgon då ? går det verkligen ?
Fan fan fan , ja orkar inte vara sjuk  , inte nu...............

har försökt skriva sms till venna , men hon verkar sova eller nåt för hon svarar icke . Får se om hon svarar innan tolv annars är de vell nåt på tok , så länge brukar hon ju inte kunna sova nu när hon är gravid .
Nåja , det är bara att vänta och se ..
I eftermiddag ska jag leka med hanni en sväng , får se vad vi hittar på för kul .. skulle iallafall behöva ladda på mobilen,köpa håräfärg och kanske nytt smink. Fasen va dyrt allting blir !

Nu ska jag pallra mig till garderoben och ta ut nå joggingar som får bli dagens outfit ..
Puss

Kära blogg.

nemen godmorgon,
imorse när jag vaknade var jag ARG,det första jag kände var att huvudet höll på att spricka och att halsen var helt igentäppt ..från att ha haft magsjuka till att bli Jätteförkyld , hur går det till ? =/
Ja ni hör ju själv hur de låter , det verkar inte vara helt normalt så de verkligen MÅSTE vara resesjukdommar, annars brukar dom  vell inte komma på rad sådär?
i morgon ska jag jobba och jag struntar i hur sjuk jag är , jag måste jobba !
sen på torsdag ska jag och thias vara i valbo och umgås och göra färdigt det sista med packningen, kanske skulle vi ut o grilla också , men vi vet inte ännu.

nu har jag nyss vart ute med svea och tänkte precis slänga i ordning nånting till frulle , finns typ ingenting men de är ju onödigt att handla nu när vi blir borta 2 veckor.. så det få bli en utav mina mack-kanter som fiinns kvar ,kanske lite bubbelvatten , haha.

Ska försöka få tag i venna också , ska umgås med henne idag i bomhus :)
Saknar henne


puss

Kära blogg.

robin åkte precis hem och vi ska alllderles strax sova .
idag när robin kom gjorde vi inte så mycket eftersom ja är lite dålig fortfarande , men nu är det mer åt förkyld-hållet.. lite som influensan , skitdrygt .Ena näsborren är täppt och rinner jättemycket .. ont i skallen och frossa och svettningar var och vartannat.
Hoppas det bara är resefeber och att det går över snart . Det är ju trots allt bara 4 dagar kvar nu..

Imorgon ska thias praktisera, då ska ja passa på att åka hem till venna med Svea och hälsa på i hennes nya lägenhet .. Vet fortfarande inte riktigt vart hon bor , men jag får nog ringa och bli guidad .
Hoppas bebisen håller sig inne i magen tills jag kommer hem , jag vill verkligen vara där och se den dom första dagarna , jag skulle bli så lycklig . Snälla gud , låt bebisen vänta i magen tills ja är hemma =)



Nu måste jag sova för jag är verkligen jättetrött och slut i hela kroppen ,
puss

Kära blogg.

phuj vad jag är mätt alltså ..
idag kom ju som sagt mamma förbi , pontus var också med ! Han skulle till valbo så då tänkte ja att mamma o ja kunde åka en snabbis till ikea eftersom svea hade sönder mitt lakan typ igår .. hon bet jättemycket i det så jag vaknade med att foten typ satt fast i hålet haha ..
Så jag fick pina min kropp att komma ut och åka till ikea , det blev ;

ett svart drapålakan till sängen
ett svart tidningsställ
en blå hundbädd
en svart nessecär

Bilder ;




Jag älskar min vovebebis =D är så glad att hon är min !



Puss

Kära blogg.

sitter och pratar med emma (som är mamma till min kusin ) .
stackars emma , hon är uttråkad , varför vet jag inte , men hon är nog bara lite rastlös ..
måste bara säga att hon kanske har VÄRLDENS finaste barn . Hur söta som helst .
Kika in hennes blogg ;
Emmajohansson.blogg.se


Jag vill till thailand , och det är NU !


duschade precis , mamma skulle komma en snabbis och umgås lite ..
Synd att jag inte kan få i mig något , annars hade ja kunnat gjort värsta mys middagen idag =( ..

Puss


Kära blogg.

Och jag avänder fortfarande " kära blogg "
ja , anledningen till det är för att jag har verkligen jätte dålig fantasi , iallafall i det här sammanhanget , så därför låter jag det stå " kära blogg" varje dag istället för att skriva massa tomma ord som tillslut kanske blir "slgkasgh" eller någongting .
Det ser faktiskt trevligare ut med lika rubrik varje dag på min blogg .

ja , över till dagens händelser .. känsliga läsare varnas!
Det har inte hunnit hänt sådär jättemycket nu idag , men igårkväll mådde jag pyton när jag väl hade lagt mig ner i sängen . Jag gick upp på toan för ja tänkte ifall jag spyr och om ja inte skulle spy självmant så skulle ja hjälpa till , för det fanns nånting i magen som ville upp ...
hur som helst , jag fick hjälpa till litegrann att spy ,men sen bara kom det av sig själv .. Det kändes verkligen skönt efteråt , typ som att man haft magsjuka i evigheter och sen bara går det över ...
när jag vaknade kändes det rätt okej faktiskt . mår lite illa men det hade jag förväntat mig också !
Hoppas det går över innan onsdag , för då måste jag jobba !
Och FREDAG, det är ju bara 4 dagar kvar nu , sen är det thailand som gäller ..

Idag ska thias ut och träffa Robin, blir nog inge länge eftersom thias inte häller känner sig frisk till 100%. efter det så vet jag inte vad som händer . ska försöka få tag i mamma så hon kanske kommer hi en sväng med mediciner som kanske hjälper , sen även att hon kanske svänger förbi Ikea och köper ett lakan , mitt är helt trasigt ... hunden har bitit massa stora hål , så i morse satt ja typ fast med foten i ett utav hålen Haha !

Och jag kan ju rekomendera lite nya/gamla filmer om ni har tråkigt ;

Bedtimestories
Yes man
valkyria
Ghost 
("gammal")




PUSS

Kära blogg.

fan fan fan , mitt jätteillamående is back ! =/
ja , man har tamefan inte tur inte .. tro på fan att ja mått okej under första halvan utav dagen , kunde till o med äta potatis och köttbullar.
Men NU , efter 3 godisar , känns det som att magen verkligen ska vända sig ut och in , jag mår så fruktansvärt himla illa ! Skulle lätt kunna gå in på toaletten och stoppa fingrarna i halsen och spy upp allt min mage innehåller , men jag är inte så förtjust i att kräkas , så därför väntar jag hellre på att magen tillfrisknar när den känner för´t .
Just nu sitter thias med ken och kollar på film , medans ja sitter här vid datorn och mår skit ! Jag funderar på att gå och sova nu medans ja är trött, så får vell thias lägga sig när han kollat klart =)
Hoppas verkligen inte han blir smittad så vi smittas i omgångar , håller alla tummar !

I morgon ska jag ligga i sängen och kurrera mig , thias ska umgås med Robin ( som ska ha svea typ 7 dagar ) . Dom ska vell bara "lära känna " varandra , men det får dom fan göra utomhus för jag kommer nog ligga nerbäddad ..
Åh , jag vill inte vara sjuk =(


Thias och Svea är det bästa jag har .

5dagar kvar (;



..sen ligger man här , inte dåligt de inte !
Kanske världens finaste ställe , jag längtar så himla mycket !


Kära blogg.

idag har det vart en seg dag , har verkligen inte gjort nånting..
ja , idag har thias vart på köpis o letat flippflopp tills fredag , själv va jag hemma med svea och tog en promenad med henne .Sen har vi kollat på lånarna och käkat köttbullar o potatis .. inte mycket mera alltså =) '
Jag mår fortfarande illa och förstår inte varför , hoppas det går över snart .

Nu ska vi hem till Andersberg och städa o dona , kanske kasta lite gammal mat så den inte blir ännugamlare tills vi åker .
5 dagar kvar nu !

Puss

Kära blogg.

ja , en ny dag återigen ..
känns skönt att dagarna bara rusar förbi , snart är det fredag , den fredagen jag har längtat så oerhört länge efter . Gud vad jag är lycklig , nu skulle vi bara haft en sak till .. men det får bli en hemlighet.

idag ska vi åka hem till oss igen , för imorn ska thias praktisera och jag ska börja kika igenom vad vi har "glömt" inför utlandsresan , antagligen kommer man inte komma ihåg allt . men endå .

magsjukan börjar nog ta sig , eller jag spyr inte nu iallafall ?
Mår fortfarande lite illa så jag vet inte om det blir nå mer kräkas eller inte ..
hoppas inte jag behöver må dåligt längre , iallafall inte kräk illa ..



Puss


Kommer sakna min älskade Svea när vi är i thailand . ♥

Kära blogg.

det tar sig , tror jag
jag tror och hoppas verkligen att min magsjuka ger sig snart..
Har kunnat ätit två rostmackor idag , som om det vore något att skryta med , men det kändes stort för mig att få i mig det utan att inte kunna resa mig upp utav illamående.
Faktiskt kändes det bra precis när man åt , men efteråt kändes det inte fullt så bra .. men endå inte lika dåligt som det gjorde tidigare idag .

sa ifrån även på söndagens jobb (imorn) , med anledning av att jag jag spytt och verkligen inte kunnat rest mig upp utan att må illa , jag vet vad man tycker om ifrånsägelse på sådana ställen där det är svårt att skaffa ny personal , men tyvärr bestämmer man inte när man ska vara sjuk och inte ..
Ibland måste man säga ifrån , och jag hatar det verkligen , skulle behöva jobba mer än allt just nu.
Men som sagt ; Man kan inte jobba när man är magsjuk ..
Skillnad om man hade haft lite feber och vart snorig , fine , då hade jag kunnat åkt dit och verklige satt mig in i det jag skulle göra , men att servera hungriga gäster efterlängtad mat snabbt och smärtfritt med en magsjuka på menyn tycker inte jag är särskilt bra .
Jag skulle inte vilja äta maten ifall det vore en magsjuk som serverar .
Jag tycker verkligen att det är (rent ut sagt !) skitjobbigt att säga ifrån sånna här gånger, när man inte får så många jobbtillfällen. Ibland undrar jag varför jag alltid ska bli sjuk när det är saker inplanerat , jag är liksom ledig i snitt 25/30 dagar i månaden , men dom där ynka 5 dagarna ska jag lyckas bli SJUK . Fy för det !
Känns som att folk ens inte tror en när man ringer och säger att man är sjuk , och det förstår jag , med tanke på att det säkerligen finns miljontals människor som ringer och klagar på olika typer av sjukdommar och framförallt  " magsjuka" brukar vara en utav dom populäraste..
Men men , jag kan inte mer än att vara ärlig & försöka återhämta mig nu innan thailand, Hoppas verkligen att jag hinner bli frisk innan onsdagkväll då det är jobb igen , och framför allt att jag blir frisk innan FREDAG DEN 13 onde .. Då är det thailand som gäller ..


Hoppas ni hänger med i min blogg från och med Fredag , för då blir det nog massa spännande kort från det underbara landet thailand .
Stativ och Systemkamera kommer att följa med på våran resa , då vi kommer att kunna knäppa mycket fina miljö-foton och foton på båda oss tillsammans .

Puss

Kära blogg.



Besviken Frida




Kära blogg.

kan fortfarande inte sova ..har spytt och tiden känns som förstoppad?
efter mitt cirka tvåtimmars långa samtal med challe så vaknade thias upp efter att ha somnat på golvet i början av mitt samtal.
Vi låg o pratade och mös , eller jag väckte honom rättare sagt när han precis hade krypit upp i sängen eftersom ja var så himla rastlös . Vi var hos Ken tidigare idag och umgicks , han mådde dåligt efter ett och ett annat kärleksbekymmer, så thias och Ken drack alkohol medans jag och svea var nyktra ..
Thias mår bajs nu efter typ 3 öl o absint (stavning?)... Så nu har han gjort tacos här mitt i natten och jag sitter bara här och väntar på att få sova .

Ärligt så ska jag aldrig fan börja dricka igen , det förstör fan hela livet ..Kommer aldrig förstå mig på folk som Helg på helg på helg på helg ..ska hålla på att supa sig skitfulla och bara snacka massa jävla skit ,uch.
Nej , mitt måtto för ikväll måste vara att man kan ha minst lika kul utan massa jävla skit till alkohol !


 sådär nu har thias käkat färdigt och jag måste verkligen sova känner jag , annars blir jag nog uppe hela natten om jag ska sitta kvar här .

Och , jag älskar verkligen thias PÅ RIKTIGT , hur kan man ens yttra sig om nå annat ?
Blir så himla besviken ...
Gör fan ont i hjärtat .

Glöm inte att följa min blogg under min thailands-resa , 13/3-28/3.
puss


kära blogg.


fyfan , jag kan inte sova!
pratar med min charliebabe , saknar fan henne jättemycket ! =/

Puss

Kära blogg.



Jag älskar dig Sveaplupp , ♥


:'(

Kära blogg.

spyfrida, kanske blir mitt andranamn framöver !
förvirrande kväll , vad vill jag ?



Vill bara hem till min varma säng och bara tänka..

VENNAVENNAVENNA, ja tänker på dig <3

Kära blogg.

jag vill vara frisk !


malin insisterar att jag måste skriva ; Jag vill bara berätta att jag älskar malinG.


Pöss

Kära blogg.

Nu ska vi bara kolla på rallybrudar , sen åker vi till valbo..
vi blir nog i valbo hela helgen, antar att ja inte kommer kunna jobba nåt .. inte imorn iallafall . Men på söndag måste jag nästan jobba ..
Åh jag mår så himla illa :'/



Pratade nyss med venna , vi ska lekas måndag tisdag el onsdag , eller alla tre dagar?
jag saknar henne , och jag känner på mig att bebisen kommer titta fram när jag är borta i thailand :(
Hoppas den kommer den 27 mars (min födelsedag) .. (A)
Älskar dig Plutt Venna <3

Kära blogg.

Åh jag har så ont :'(
jag har inte sovit en blund inatt knappt .. huvudet gör så jävla ont och magen känns helt knasig, känns som att jag inte orkar leva..
Har legat och gråtit hela natten , vilket det ska mycket till innan jag gör ! Jag har alltså sky-hög feber och dålig i magen , väntar bara på att spyorna ska komma så kan de inte bli värre..
Jag till o med ropade på mamma hela natten , så dåligt mådde ja ... svettades och frös på samma gång ! FYFAN för det här ! Så nu ska vi kolla på ralllybrudar sen ska vi åka till valbo och sova , eftersom det blir så tråkigt för thias att bara va ensam hela tiden.

Shit, på fredag åker vi , jag är så himla nervös =/ och imorn skulle ja egentligen jobbat , men nu kanske ja måste ringa och säga att jag inte kan =( jag måste verkligen jobba egentligen, men som jag mår nu , så kan jag ju inte ens resa mig upp :(

Jaja , bara det blir bra tills på fredag iallafall !

Puss

Kära blogg.

ååh , det går aldrig över..
nu har jag nyss vaknat igen efter att ha sovit sedan igårkväll.. det är helt sjukt ! jag är hur trött som helst och skulle lätt kunna gå o lägga mig nu och vakna imorgon förmiddag , har aldrig förut känt såhär ..

Det första mamma sa var ; Men då är du nog gravid , Frida !?

de enda jag gjorde då var att skratta lite lurt , för så är det verkligen inte .. haha
Anledningen vet jag ännu inte , men det är förmodligen magsjuka på gång , eftersom det känns som att jag ska spy HELA tiden ..
Men en sak är ju bra med det också ; Man går ner i vikt fort !
Bara det slutar innan thailand är jag nöjd (;
Nu måste jag nog gå och lägga mig igen , man kanske kan sova bort det sjuka ?!

Någon som har någe Magsjuke-tips ?



Puss
Och tack till thias som ställler upp hela tiden..


Kära blogg.


jag har gått och blivit magsjuk !

kommer nog inte skriva någe mera idag , jag vaknade en snabbis runt 11 . sen gick jag och duschade , sen sov jag till klockan 17.30 .
Fyfan , mår så jävla dåligt ...
thias har vart och köpt blåbärssoppa,vitpeppar och cola ...

Puss

Kära blogg.

ååh jag har så mycket fjäärilar i magen nu ..
jaa, jag är verkligen jättepirrig inför resan , jag vet inte varför .. man har ju rest hur mycket som helst förr . Men det är nog bara för att jag ska åka med den jag älskar mest på hela jorden , och att vi dessutom åker ensamma UTAN hotell.
Idag är det bara 8 dagar kvar , det känns helt overkligt .. tänk att nästa fredag strax innan tolv på förmiddagen , åker jag thias peter och monica till arlanda..
stackars dom som inte får följa med !
Jag kommer sakna svea så himla mycket , det är inte klokt .. hon kommer vara jättestor när vi kommer hem .

jaja , idag ska jag vell inte göra så mycket mera än att duscha och städa , även promenera men det tar man ju för givet vid det här laget .
ska försöka använda blondsprayen innan ja duschar också , får se om det blir någe resultat , får hoppas på det bästa !

När vi kommer hem från thailand så har jag och emma bestämt att vi ska ses mera , Emma är alltså min kusins mamma och kanske hur snäll som helst ?
Iaf så skulle det vara roligt om Idun (min kusin) , i framtiden kommer att känna igen mig som en som står henne rätt nära , som kusiner brukar göra , det är mitt mål !



Nog för den här gången , nu blir det nog en dusch .
Puss

Kära blogg.

åh vad jag är seg , jag veeeeeeet.
sa tidigare att jag skulle kasta in en bild på hur jag ser ut i håret efter all behandling o skit ...
Ärligt talat så blev alla bilder helt konstiga . ja såg inte okej ut på någon utav dom .
Men jag ska försöka lösa det , antingen ikväll eller i morgon ..

Så länge kan jag ju berätta att jag och thias köpte en stock snus idag , inför thailand !



Ikväll ska jag använda min berömda blondspray, hoppas verkligen på resultat.



Jag & Thias sov hos mamma idag eftersom vi åkte och såg på bijo igårkväll klockan 21.30 , så vi lämnade Svea hos mamma medans vi var på bijo och sen så gick vi hem från staden efteråt , kändes verkligen som att vi inte orkade gå hem så vi sov hemma hos mamma i pontus rum.
Filmen var faktiskt rätt okej , men det slog ju just thias att den faktiskt kommit ut på internet att ladda hem .. fyfan ,det slår aldrig fel . Men det var faktiskt mysigt att sitta på bijo mitt på kvällern ensam med Thias och 3 andra , ENDAST
Vi såg Valkyria , och enligt mig så får den typ ....5/10 ...rätt okej film , men kunde vart bättre.

Nu ska jag ,thias och Malin ska snart se på Ghost och semestersvenskar..

erkänn att han är rätt snygg i löshår min pojkvän ? (inte)





Puss


Kära blogg.

ååh vad mitt hår är bra nu !
Tack älskade Malin Gyllenskepp.

såhär såg mitt hår ut Igårkväll, (innan jag använt mitt älskade silvershampoo)



Och nu ser det ut såhär..


(bild kommer om ett tag)

Jag har använt mig utav ;
silvershampoo "toni&guy insights"
Balsam "barnängen pärlbalsam"
Efterbehandling från "MOOD"(som följer med en hårärg)
schwarzkopf   "GLISS anti sprit-ends"

sen har jag även köpt en Blonderingsspray som jag kommer att använda i thailand och kanske någongång innan jag åker också för att få det så perfekt som möjligt.
Och imorgon runt klockan 3tiden ska jag begé mig till sandviken för att köpa ett till hårtrens, så håret blir lite tjockare och finare, och förhoppningsvis kommer det se mer naturligt ut då.. vi får se !
Bilduppdatering kommer då så fort jag fått dit det :)



Hoppas verkligen att jag får träffa venna och fotografera hennes mage innan jag åker , vill så gärna ha bilder att sätta in i album som venna kan kika i .


Puss så länge

Kära blogg.

Jag är lite småglad !
mitt hår ser OKEJ ut .. helt acceptabelt !


bilder kommer snart , ska lägga över dom från kameran o kanske redigera .


mötte nyss agneta , hon köpte ett par skor av mig :) bra bra ..
den lilla skithögen ska till thailand IKVÄLL , dåligt avundsjuk man blir ! GALET ..

10dagar kvar . (;

Kära blogg.

pjuh vilken tur att vi hann ..
jaa , imorse skulle vi ha tvättstugan från 7-11 .. men thias råkade stänga av väckarklockan eller nåt så vi kom inte upp förns klockan 9, så vi lära skynda oss som bara den att kasta i maskinerna , och som tur var så blev det bara 2 maskiner då vi fick proppa dom smockfulla .. Men hellre det än att "tvätta resten sen " .

så nu är thias nere o hämtar tvätten och jag ska hoppa in i duschen en sväng .

Idag vet vi inte riktigt  vad som händer ännu , vi ska iallafall ta en promenad med svea , vart vet vi inte ännu ...


aa , jag håller med emma ja ;
Använd kondom förfan !

Puss

Kära blogg.

nu har jag och thias nyss kommit hem från Åhlander.
han har precis flyttat in 200 meter ifrån oss , så nu har vi närma till varandra ..
vi kollade på film och bara umgicks . Trevligt trevligt..

Nu ska vi kolla på en dokumentär och charterhjältar, sen ska vi upp igen klockan 7 , för då börjar tvättstugan ..så himlans tråkigt . jag kommer få tvätta de sista ensam eftersom thias åker till skolan klockan 9.. Det blir tungt !

Ja , sen är det vell bara till att mysa och fördriva dagarna , som vanligt !
vi har iallafall bestämt oss för en sak , en bra sak ;
Vi ska ta med stativet till kameran när vi åker till thailand , så vi kan knäppa massa fina kort på oss två i solnedgången och mitt på ljusa fina dagen på kohlipe .
Det ser jag fram imot .
imorgon åker Agneta till thailand också , gud vad kul ! Vi ska försöka träffas där dagen jag och thias kommer dit , ska bli riktigt spännande faktiskt .

klockan har passerat 00:00 och det innebär att det är 10 dagar kvar nu bara ,.

Puss

Kära blogg.

jag är så galet kär ..
jag har nog sagt det här ett flertal gånger , men det är verkligen helt helt anourlunda nu , det går verkligen inte att beskriva ! thias är verkligen den som får mig att se positivt på allt , se hela livet som en stor möjlighet bara ..
Jag älskar honom mer än alla ord någonsin kommer kunna förklara .
Och det bästa är att han är min föralltid , jag skulle kunna skriva in hans namn på hela kroppen , han är verkligen det Bästa jag har !
Det är så jävla skönt att veta att han är både min pojkvän och min allra bästa vän .. vi spenderar i princip 99% utav dagen tillsammans , och den där 1% är då han eller jag är på toa , haha !
Och bådatvå älskar att det är så .. :')

Thias thias thias , älskling ♥

080721

      ∫
      ∫
ƒrida♥τΗ¡as




Kära blogg.

Nu har jag bestämt mig , den ska säljas !


ord pris; 98:-
nu ;  70:-


Oanvänd . strl 38.




Kära blogg.


Ååh . jag hittade ett kort från när jag och thias åkte hem till gävle , när vi hade vart i kalmar ..
Här är en bild från flygplanet , sthlm uppifrån ..



11 dagar kvar !!!!

Kära blogg.

ja då var man massa hundralappar fattigare . och fler ska det tyvärr bli...
ett råd till er alla ; Köp aldrig , ta aldrig , bevilja aldrig ..Nånting som har med GLOCALNET att göra.
ALDRIG !
Jag beställde ett glocalnet mobilt bredband i början på år 2008 , och det stog klart och tydligt att jag kunde när som helst säga upp det , men idag när jag ringde och ville avsluta mitt bredband så sa dom att ;
-tyvärr , du har tecknat till februari 2010...
DÅLIGT arg man blir , jag har inte tecknat nåt jävla skit alls ! Jag blir så himla förbannad , och mobila bredbandet slutade jag använda för sisådär 6 månader sen ? för det slutade fungera ..
Så nu ska jag sitta och betala 200:- i månaden fram tills februari 2010 .

Jag är arg !
HATA GLOCALNET!!!!!




Iallafall , jag och malin var på stan idag och handlade , fick med mig en hel del saker hem . faktiskt rätt nöjd med dagens inköp

Linne 99:- Cubus
Rakblad 119:- ClasOlsson
Vattenfast mascara 89:- åhlens
rakGel 49:- ClasOlsson
Rese-hårfön 98:- clasolsson

2linnen till thias 49:-/st HM





När jag och malin kom hem så åt vi Pizza allatre .. för mig blev det en kebabpizza och till efterrätt åt vi bär .




snart kommer Peter och hämtar Malin , då ska vi försöka prata med honom om han har nå råd att ge oss angående flytt och sådant . vi känner att vi inte kommer ha råd med allting själv efter thailand eftersom thias inte har någon inkomst mer än studiebidraget och jag får inte jobba så jättemycket ..
Vi funderar på att säga upp lägenheten och kanske bo hemma fram tills sommaren , då thias förhoppningsvis fått någon typ av "jobb" alternativt "extrajobb" ...
Vi vill verkligen inte flytta , men vi känner att vi inte riktigt har lust att bara lägga pengarna på att BO .. vi vill kunna göra annat också , så som åka på resor och kanske göra roliga saker på helgerna för att föra vårt förhållande så underbart som möjligt innan vi tar allting så seriöst ..
Jag känner iallafall att jag inte har fått hunnit med att göra sånt som ja skulle vilja göra , så som resa , åka på olika aktiviteter och sånt ..
Jag orkar inte kämpa sönder mig själv för att ha råd att köpa mat och betala räkningar ..
man ska inte behöva göra det när man inte har ett riktigt jobb ..
eller vad tycker ni ?

iallafall så säger vi nog upp lägenheten innan vi åker till thailand , så vi slipper betala 3 månader sen när vi kommer hem.

Mer om flytten senare idag (kanske) .

Nu har ni fått lite bilder på min dag , så nu ska jag kila vidare ! vi ska nog ta en sväng till Åhlander och hjälpa han att flytta .

Puss

kära blogg.

efter en rätt okej natt vaknade vi nyss..
jaa, rätt okej , då menar jag okej men endå lite jobbig ....Sov lite halvkasst , men de är nog bara för man är rädd att svea ska kissa i sängen ..
Nu ska jag och malin åka ner på stan och kika på lite småstufs , sen ska vi hem o laga någon god middag ! Thias och svea stannar hemma och myser .

11 dagar kvar idag , helt sjukt ..

Puss

Kära blogg.

ja då har man kommit hem från stigslund ..
vi tog en sväng hem till syster , där fick ja ett nytt påslakan som var från lillebror i julklapp (försenad ? ) .. aa men sen fick ja ett par björnborg trosor , skit härliga !
Sen käkade vi lite Mysgrejer o kollade på lite kort .. sen åkte vi hem för dom skulle upp tidigt :)
 så nu är vi hemma igen och har nyss bäddat rent i sängen .. vi ska sova allihopa i bäddsoffan , värsta mysigt !
Imorgon ska jag och malin ner på stan och köpa hårfön , mascara o massa annat Onödigt shiiit .. men det är vell så det ska vara när man ät tjej .. eller ?



och ja , jag måste skärpa mig med skrivandet nu ...
Jag lovar !

Puss

Kära blogg.

men sjutton också....
vi skulle nyss åkt till stigslund till Syster , men som vanligt så krånglar hon till det och ska åka till köpis och köpa (stavar?) eller nånting ?
Jaja , dom skulle höra av sig sen när vi skulle börja åka , så nu sitter vi bara o väntar ...

Att bero på väntan , snart kommer vennas bebis , då har vi äntligen längtat klart  !
Jag längtar så himlans mycket efter att få träffa bebisen och att venna ska få slippa må så dåligt som hon gjort den största delen utav graviditeen ..



Fjuktsallad ätej vi nu iallafall . Fy bubblan vad gott det äj !

Puss

Kära blogg.

Hemma i andersberg igen .
jaa då var vi hemma igen . pappa var nyss förbi och fikade o lämnade en thailandsrygga . värsta bra !
Nu ska jag och älskling ta en dusch o sen ska vi ta bussen till stigslund o hälsa på min systeryster.. Svea blir givetvis med , också malin ..

Ne nu måste jag skynda på mig lite ...

Puss

Kära blogg.

goddagens !
Gud vad dagarna bara susar förbi , känns verkligen helt underbart att de går så fort när man minst anar det ..
Nu ska vi begé oss hemmåt , dvs andersberg .. sen ska även malin följa med och sova hemma hos oss , hon är ledig imorn men thias ska till skolan , så jag o malin hittar vell på nåt skoj !

Svea bara växer o växer , ja älskar att se henne utvecklas så här mycket :D

Puss

RSS 2.0