tjabbel.

nu sitter äntligen plutten på sin plats (näsan)..
Dock har jag inte fotat något resultat foto än så länge & det får nog bli imorgon för nu måste jag sova eftersom att T ska det . Vill inte vara vaken utan honom..

I helgen skulle vi åka till vårat andrahem , dvs valbo (hans familjehem, eller vad man brukar kalla det?). Där ska vi baka och mysa med hela hans familj . Så himla underbara !
Det är inte alltid man får en Sjöman på köpet när man skaffar pojkvän(?) , men jag hade turen vid min sida.

Nej , nu ska jag sluta tjabbla & krypa ner för att sova istället . Kattorna ligger förresten omringade runt toalettstolen. Fråga mig inte varför ? men dom är hemskt mysiga .

Sov gott hjärtefjun !
Puss

Projekt uppdatering.

är mitt uppe i ett nytt projekt , nämligen en piercing i näsan .
Jag sitter just nu med en nål rakt igenom näsan och känner mig verkligen SÅ snygg. Förövrigt så har jag målat mina naglar också , i nån ljus färg . Nagellacket som jag köpte i thailand i mars och som är det enda nagellacket jag ägt sedan jag var riktigt riktigt liten..

Nåväl , tillbaka till projektet .

Lägger ut en bild så fort jag stoppat i pluppen och inte en lång jäkla nål ..
-Håll utkik !


Puss

Bloglivin.

Försökte lägga in en ikon med Bloglivin här på bloggen , tyvärr så gick det inge vidare. Det är någonting skumt med designen som gör att det inte fungerar .
Jag fattar mig inte på nånting när det gäller design så jag vädjar nu om hjälp från någon kunnig och vänlig själ.

Kan någon hjälpa mig ? :) ..eller åtminstone förklara

Bloglivin.

Försökte lägga in en ikon med Bloglivin här på bloggen , tyvärr så gick det inge vidare. Det är någonting skumt med designen som gör att det inte fungerar .
Jag fattar mig inte på nånting när det gäller design så jag vädjar nu om hjälp från någon kunnig och vänlig själ.

Kan någon hjälpa mig ? :) ..eller åtminstone förklara

Bloglivin.

Försökte lägga in en ikon med Bloglivin här på bloggen , tyvärr så gick det inge vidare. Det är någonting skumt med designen som gör att det inte fungerar .
Jag fattar mig inte på nånting när det gäller design så jag vädjar nu om hjälp från någon kunnig och vänlig själ.

Kan någon hjälpa mig ? :) ..eller åtminstone förklara

kissemissarna.

Kattorna har funnit sina platser ..Gabriel ligger inne i gästrummet och vilar sig lite socialt medans Brasse passar på att ligga på köksbordet under min "slinger" blomma , det ser så himla mysigt ut .
Jag har blivit värsta kär i dom här kattorna så nu måste jag införskaffa en lite kattbebis. Kanske inte nu direkt , men någon gång framöver . Det är nog bra för både oss och Svea med tanke på att Svea älskar kattor och då slipper hon också bli så rastlös och sprallig.

På torsdag eller fredag kanske min fiskusin Idun kommer och leker med mig , vilket ska bli riktigt trevligt. Funderar på vad man ska hitta på för kul då , kanske åka till FjärranHöjderBadet igen(?)
Undra förresten om Emma vart och hämta baddräkten vi råka glömma sist ? , hmmf , hoppas .

Imorgon är ingenting planerat(som vanligt) , men man kan ju alltid hoppas på att Ronja kommer hit och umgås. Hon lämnade förresten sina piercingar så att jag kan ta ett hål om jag skulle vilja , plus att hon lämnade PelleSvanslös kalendern som jag kan trösta mig med efter att jag tatt hål .
Nyfiken på vart ? håll ögonen öppna isådanafall.

Puss

till ett annat ställe.

Jag skulle helt klart bara kunna ge upp allt och bara åka iväg , iväg till ett annat ställe där inga konstiga människor eller krav finns.
Jag har dock inte funnit det där stället ännu och kommer förmodligen inte att finna heller . Det är vell helt enkelt lika bäst att acceptera den sketna verkligheten och leva för dagen istället - trots alla motgångar !

Idag fick jag ännu en bekräftande faktor till varför mitt liv inte borde få finnas & att ingen ska behöva leva som jag gör , inte ens den sämsta människan i världen.
Jag funderar varje sekund på hur det här kommer att sluta , -åt helvete eller helt okej ?
Jag lär nog få vänta på det svaret , men just nu är det åt helvete.

Mitt hopp är min älskade T och min underbara vän Ronja , vad hade jag gjort utan er i dagens läge ? Lider verkligen med dig Ronja som har det likadant , jag önskar jag skulle kunna rätta till alla fel i både din och min tillvaro. Tyvärr har jag inte det kunnandet och kommer antagligen heller aldrig att få det ..
Men så länge vi har varandra , så har vi det som behövs..
Jag älskar er

Nu ska T beslagta mitt internet för att kunna spela sitt förbaskade spel i typ 60 minuter !

Så länge finns jag på mobilen . Puss

mysmorgon.





Ronja kom förbi strax efter klockan åtta imorse. Själv vaknade jag ungefär precis då så jag var riktigt trötter när hon och mina två inneboende kom (2 kattor).

Vi kikade på "ps i love you" och satt och tyckte synd om tjejen i filmen , som alltid. Den är så himla bra den filmen & det går verkligen inte att hålla tårarna borta .
Till filmen hade vi en massa (!!) tända ljus och inte en enda lampa tänd , så himla mysigt !

Nu sitter vi och kollar på Kenny Starfighter på Ronjas dator medans T försöker locka fram en utav kattorna som just nu ligger under soffan och är envis med att inte komma fram. Den andra katten är därimot jättekelig och verkligen skitmysig. Inte ett dugg rädd för Svea är han heller.

Snart ska vi börja laga spagetti med köttfärssås och därefter blir det kanske till att pierca litegranna. Spännande spännande.

Puss så länge

Godnatt.

Godnatt ! Nu ska jag krypa ner och försöka sova efter den här förbaskade dagen , eller ja , kvällern..
Imorgonbitti får jag finbesök av två inneboende och hjärtegullsRonja.
Redan vid åttatiden för att vara exakt .. & vi har en massa att prata om , som vanligt . Men denna gången lite mer allvarligt.

Så godnatt mina fina , hoppas ni haft en underbar dag  !
puss

...


Är det kemi , eller är det bara en jävla stark vänskap ?
Tankarna snurrar runt i mitt huvud dag ut och dag in ... Jag hatar att det ska vara såhär.

..det verkar inte gå annat än utfööööööööör
Jag vill vara med dig , spendera alla jävla "speciella" dagar med dig , men jag får aldrig nån respons på mitt tycke. Jag överväger att ge upp snart.

Bara för att jag inte avgudar julen och alla andra förbaskade högtider, så betyder inte det att jag vill vara utan dig eller helt ensam , jag vill ju alltid vara med dig. :(
Mitt hjärta gör ont ....

Varsågoda för min välkomnande insyn till er utav mina riktiga tankebanor .
Puss

igen igen och igen.

då var det kväll igen då . Jag tycker inte att det är annat än kväll nu för tiden ..
Det enda man gör om dagarna är att vara hemma och längta efter bättre tider . Iallafall här hemma ..
Hoppas att ni andra har det bättre och att ni mår toppen !

Fick en kick för sisådär några minuter sedan som sa mig att jag bara måste skriva , skriva av mig någonting som gör mig så jävla frustrerad så jag skulle kunna sopa till nån.
Tänker inte nämna mer än det jag skriver , inte till nån , så ni vet..

Saken är den , jag blir så jävla förbannad på folk som är så jävla skitzofren (stavning?).. Hur kan man lådsas vara så jävla snäll och underbar i verkligheten när man i själva verket är dum som ett jävla tåg . Jag skulle bara vilja spola tillbaka tiden till förra året och ändra på så jävla mycket !!!!!
Jag kommer aldrig att kunna veta på vilket sätt jag ska beté mig för att bli "accepterad" , eller ja , jag bryr vell mig inte så jävla mycket längre heller ..
DET KOKAR I MIG & DÅ ÄR DE TAMEFAN INTE BRA !

...glöm att jag någonsin kommer att ställa upp mer så länge det är såhär.


Det bästa vore nog om jag fick bo ensam , iallafall för en tid , för nu går allting bara utfööööööööööööör !
Jag hatar att jag är så jävla lättretlig, men jag hatar dom som gör mig lättretlig ännumer.


Så, tillbaka till den positiva Frajs, here i am !
Jag älskar att jag har Ronja , hon är det bästa som hänt mig på hemskt länge . Hon lyssnar alltid och man blir alltid så himla glad efter att ha "pratat ut" med henne .
Hon bär mycket utav min sorg och ilska - vilket både kanske är bra och dåligt.
Du är underbar min vän ♥  .....som en skänk från ovan !

Nu ska jag krypa ner och sova , med eller utan sällskap .
Puss

min dag..

..har vart helt störtskön !
först vaknade jag och T och låg kvar i sängen ett bra tag innan vi tillslut klev upp och käkade. Några timmar senare kom Ronja och hennes pojkvän hit för att hämta mig . Vi for till köpis , först mediamarket & sen ikea . Vi åt lite korv (som alltid på ikea) innan vi sedan begav oss till stan där vi gick på julskyltningen för att Ronja skulle prångt ha lussebullar .. haha

Det var skitmysig stämning på staden , även om jag inte gillar julen i sig (utav flera anledningar..)
Jag önskar att jag kunde få längta , längta efter julen då familjen är samlad framför teven klockan 3 . Tyvärr kommer det ju aldrig någonsin ske eftersom att ALLA , och då menar jag verkligen ALLA , i min familj firar jul på olika ställen.
Pappa firar med sin sambo , syster med sin sambo , bror med pappa och mamma med sin karl.
..och jag , jag firar inte med nån i år verkar det som !

Hur värdigt liv har man egentligen?


Nåväl, jag har iallafall en sak att se fram imot efter dagens bravader ..
Det är att jag , T , Ronja & hennes pojkvän kommer att åka upp till min stuga i dalarna över nyår . Hur underbart kommer inte det bli då ? Med en massa god mat , ingen el , inget vatten & bara underbart och älskvärt sällskap.
åååååh vad jag längtar ..


Nu ska jag göra någonting vettigt här hemma , men endå har jag egentligen bara lust att sova.
Puss

svar till anonym.

Vem du än är ..
Eftersom att du skrev "anonymt" så får jag lov att "svara" på ditt inlägg här :)

Jadu HATAR oxå julafton eftersom alla inte är med ..
har som dig skilda föräldrar de blir ju lite svårt vem man ska välja .. men jag vill helst bara sitta hemma med sambon o bojkotta julen :p


Svar; Ja, jag förstår dig fullt ut ! Skulle också helst vilja med min sambo och bara vara. Kanske helt enkelt bara ta det som en "vanlig" dag fast med en liten glimt utav julkänslan också , kanske lite extra tända doftljus och en gran(?).
Ja , vi får se hur det blir helt enkelt ! Hoppas du får en trevlig jul med din sambo iallafall ..


Puss

Första Advent.

Det slog mig just att det faktiskt är första advent idag ..tiden går sjukt fort och jag blir bara mer och mer arg för varje dag som går . Jag hatar kylan & julafton , uch ..

Jag skulle bara vilja vara liten igen och bli väckt med en lugnande röst som sa ;
-godmorgon älskling , nu är det morgon . Frukosten står på bordet ! antlingen från mammas eller pappas röst.
Därefter gick man upp, åt jättemysig frukost med en massa tända ljus och endast iklädd nattlinne eller bara trosor. Efter alla hade ätit upp sprang alla barnen ut med pappa i overaller (eller täckisar om man hade tur..) till skogen bakom huset för att "låna" en gran till vardagsrummet.
Pappa hade alltid rycksäck med sig med en massa gott fika i , oftast saker som mamma hade bakat , exempelvis lussekatter eller pepparkakor, ..& varm saft ! alltid..

Julafton kommer inte att vara någon betydelsefull dag för mig förns jag får barn , då jag kommer ge dom lika underbara julaftnar som jag fick när jag var liten.
-En riktig jul !

Men nu när läget är ett annat så får man helt enkelt göra det bästa utav situationen (som varje år). Jag har dock inte bestämt mig för vad jag ska göra på just julafton , helt skulle jag bara vilja sitta hemma och bara vara .
Mamma blir vell troligtvis hemma på julen så kanske att man åker förbi mormor och pussar lite på kusinerna, eller så åker man långt långt bort och bara struntar i julen (?) , ja , vem vet..
Anledningen till att jag ogillar julen är för att en enda människa har förstört mitt liv så jävla innerligt, jag hatar att du har funnits i mitt liv.

VAD SKA NI GÖRA PÅ JULAFTON ?



-som jag saknat.

godmorgon ! efter att ha legat och myst med min älskade T , så är jag nu uppe och redo för dagen.
Det ser ut som att jag kommer följa med Ronja och Robin till köpis en sväng , dom tyckte det så det blir nog så. Kan ju vara skönt att komma bort från lägenheten en sväng också ..

Men först ska jag äta och det får vell bli tacos som igår , det finns ju som sagt lite rester kvar -vilket alltid är lika gott.

Så först lunch sen Ronja babe . Sen ikväll ska jag vell ta en promenad hem till Venna för att hämta mina älskade skor. Har ju fått världens jävla skavsår av mina björnborg så det ska bli riktigt grönjävligt skönt att dra på sig Nike dojorna.
-som jag saknat ..

Puss så länge

Godnatt.

Nu ska jag krypa ner med världens finaste T & njuta av hans underbara närhet.

Jag älskar dig !




Imorgon har jag förövrigt ingenting planerat så det blir nog en massa "fördrivatideninlägg" under morgondagen. Kanske att jag kommer på något roligt "projekt" jag kan sysselsätta mig med ?

puss & sov så gott mina fina

lille vän..

stackars min lilla Svea , hon har fått nå skit i halsen så hon harklar sig som en tok och försöker spy.
Hoppas att det kommer upp snart så man slipper vara orolig !

Älskar dig vännen !

"klippt och skuret"

efter maten blev det ändrade planer, vi åkte till min syster istället för att sitta hemma och kolla på robinson. Så vi fick skjuts dit av T´s kompis eftersom att dom endå skulle ut på en åktur . Väl framme så var det inte mer än 10 minuter tills dess att robinson skulle börja , så det blev som "klippt och skuret" i tidsplaneringen.

Nu är jag hemma igen efter en (som vanligt) underbar dag med världens bästa Ronja !

Nu vankas det promenad med Svea innan jag kryper ner i sängen med min älskade T som just nu sitter och kikar på film med en vän .

Puss

Tacos.

Nu är jag och Ronja färdiga med Tacosen och ska strax slå oss ner för att äta !
Vi har haft fullt upp idag med kattmatning,handling och affärer, men nu är vi äntligen hemma och har lugn och ro med en massa tända ljus och en härlig doft av tacos ..

T är hos en kompis och kommer inte hem förns senare ikväll . Kanske efter Robinson nångång ?
Jag och R ska iallafall sitta och kolla på Robinson och käka en massa gott godis och dricka julmust .

Puss så länge

"hämta"

hej igen .
Nu sitter förhoppningsvis Ronja på bussen på väg hit , om hon inte har missat den förstås , men det tror jag inte.. När hon har kommit hit blir det till att promenera ner på stan och sen ta bussen mot sätra där vi ska mata lill kissen. Därefter ska vi hem och "hämta" T för att sedan gå till Willys och handla grejer tills ikväll , dvs tacos grejer m.m.

Nu ska jag kika vad som behövs handlas , sen ska jag noppa mina ögonbryn lite .
Puss

ps . jag hatar att skriva rubriker för ja kommer aldrig på vad jag ska skriva ..

Godmorgon!

Godmorgon ! idag ställde jag klockan på tio , men eftersom jag inte somnade förns efter 3 inatt så låg jag kvar i sängen och vilade en liten stund innan jag slutligen klev upp på riktigt.

Nu har jag skrivit till Ronja och hon ska snart ta bussen hemifrån henne hit , sen ska vi göra en massa spännande saker. Till exempel så ska vi laga supersmarrig mat som vi förmodligen ska gå och handla ingredienser till först nu på dagen för att sedan kunna laga det tills kvällen. Frågan är bara vad vi ska äta ?
Sedan ska vi även se över mina piercingar för att kanske "byta" ut den i läppen !

Nu ska jag plocka undan lite skor och sånt i hallen inna jag börjar platta håret .
puss

Idol.

Undra vem som åker ut idag ? om tre minuter får vi veta ..
Hoppas för guds skull inte att det är mariette som åker , vem som helst men inte mariette ! Jag blev helt kär i henne efter att hon och Calle sjöng duett..

Det återstår att se , spännande spännande !

Jag har förövrigt vart i Vennas nya lägenhet och kikat lite , det var meningen att vi skulle sitta tillsammans och kika på Idol , men efter lite insidenter så blev jag bara där en stund -vilket var rätt så synd !

Nu ska jag kika på resultatet utav idol , gör det ni med !
Puss

Frågor?

Har frågestunden gjort sitt för denna gång ?
jag har nämligen inte fått några frågor (knappt) , inte alls som sist jag hade "frågestund".
Med två ynka frågor i potten så funderar jag på att skippa att över huvudtaget svara på dom ens.

Fortsätt ställa frågor ..

fundering.

Jag har länge funderat på att ta ut min piercing i läppen . anledningen är för att varje gång jag är hos tandläkaren påpekar dom att mina tänder blir förstörda pga just den piercingen. Jag vet inte om jag tycker att det är värt att mina tänder blir förstörda pga en piercing liksom ..(?)

Dock funderar jag starkt på att göra en i näsan istället och se ifall jag passar bättre i det , i sådanafall låter jag piercingen i läppen lägga sig på hyllan och därmed har den gjort sitt .

Problemet är bara alla dessa jävla ärr , jag har ärr i hela ansiktet känns det som. Tre i läppen som jag verkligen ångrar starkt att jag gjorde från första början , ärr som troligtvis aldrig kommer att försvinna .
Mitt förra jag ..



Hjälp mig att bestämma , då jag har beslutsångest .

Puss

"efter tolv nångång.."

nu börjar det ta sig med städningen,trots att dammsugaren gick sönder.
Först lagade T den , sedan när han satt ihop den så funkade den inte så då fick han skriva isär den igen och sedan skruva ihop den & nu suger knappt nånting alls ..

Trots det dåliga "suget" så lyckades vi damsuga upp det värsta för att sedan skura golven i både vardagsrum och hall. Än återstår sovrummet ,köket och gästrummet , men det får bli senare eller helt enkelt i morgon då mamma kommer hem .

Min kusins mamma var förbi lite tidigare idag för att lämna deras hemnyckel till mig . Dom ska nämligen åka till ullared inatt och jag måste därför åka förbi deras radhus imorgon förmiddag för att mata och umgås lite med deras kissemiss.
Så jag åker vell dit efter tolv nångång .. Sen kommer ju Ronja hit och umgås med mig också ! Grrr .

Nu väntar jag bara på att Idol ska börja , vilket blir en hemskt lång väntan. Tills dess får jag vell fördriva tiden med att ta en långdusch eller kanske gå ner och sola ?

puss

Volta 1800 , jesus?

min dammsugare är nog jesus , nu lever han efter att ha vart död ..

Vilken kämpe !

Thias är lite utav en hjälte han med , som lagade rackarn.

R.i.p

Vila i frid dammsugar rackare !
När jag skulle dra ut sladden för att fästa den i kontaktuttaget så råkade hela snadden lossna så nu funkar den inte .T leker expert så han sitter på golvet och plockar isär hela dammsugaren !
Hoppas verkligen den går att laga ! :(

jaja , skriver mer sen ..
puss

förbannade..

..hundhår ! dom är överallt . Går inte en dag utan att man måste damsuga hela lägenheten på hår.

Nu har jag börjat med hallen och den är princip klar, behövs bara lite skurning för att fräscha upp det lite extra , sedan ikväll blir det en massa tända ljus tills Idol börjar !
God mat hoppas jag också på , vi får se vad kocken har att bjuda.

Puss så länge

storstädning.

godmorgon! bättre vakna sent än aldrig , som jag brukar säga ..

Här i huset vaknade vi precis och det första jag tänkte när jag klev upp ur sängen var ;
-Idag måste en storstädning ske ! för det första för att det ser ut som fan här hemma , sedan kommer även mamma min hem imorgon eller på söndag så det är lika bra att det är snyggt och prydligt tills dess.

T ska vell göra annat idag verkar det som .

Det är vell lika bra att börja nu med en gång så att det blir någonting gjort . Tänkte att jag/vi skulle hinna med att;

Kasta allt som ska slängas
Diska
Damsuga
Skura golv

Få undan lite sladdar
Röja kläder från sovrumsgolvet
Dela upp tvätten i ljust/mörkt


..finns säkert en massa mer att göra också men det kommer jag inte på just nu.

Puss

bli som det blir ..

Nu är det dags att sova och jag är helnöjd med dagen i sin helhet !
Imorgon finns ingenting planerat (än så länge) , bara att det blir idol tittande på kvällen. Vet dock inte vart och med vilka (förrutom T).
Kanske att lilla kusin min och hennes mamma Emma har lust att titta med oss ? :) (hör av dig om du känner din manad).

Nu ska jag krypa ner i sängen tillsammans med min southpark-beroende tok till pojkvän , det är nämligen ett flertal avsnitt utav det just nu , så det blir vell till att lägga sig på T´s bröst och somna till hans småskrattande djupa andetag.

Jag kom på en sak häromdagen, jag skulle vilja ha ett foto, ett stort foto, utav mig, min älskade T och kanske även svea (?) som jag sedan kan rama in och sätta upp inne i vårat sovrum eller kanske i hallen .
Synd bara att det inte blir så fina kort när man inte är i studio , vägrar ju betala flera tusen för att gå till en fotograf, speciellt nu när pengarna inte finns..
Men vi får helt enkelt använda det vi har , stativet och kameran , sedan får resultatet bli som det blir ..

Nej nu kallar T på mig !
Puss



..hoppas min piercing inte får för sig att börja svälla eller ömma under natten !



spännande.

vad kul att ni börjat ställa frågor , det ska bli kul att avsluta frågestunden sedan och därefter besvara dom. Än så länge är det ju inte mycket att svara på ,men jag hoppas ni tar er modet till att ställa en massa frågor så att jag har någonting att göra när dagen kommer .

Jag måste bara säga att Ronja är en utav dom mest bästaste jag någonsin mött , hon är så jävla jag (?). Inte för att vara egoistisk,vilket det där faktiskt lät som , utan det jag menar är att hon är så himla lik mig i både tycke,smak och stil-vilket jag verkligen är glad över !
Till helgen blir det en heldag för mig och R (..onja), vi ska äta god mat och kolla på robinson tillsammans . Självklart blir det säkert en massa annat kul också ..
Kanske en till piercing?..för kuls skull ! (?)
Kärlek till dig min vän

Nu sitter jag och väntar på att mina nudlar ska kallna !
Ja , hör och häpna , mrs frajs är lat och orkar inte göra annan mat.
Om tio minuter börjar Generation Fett , vilket måste ses , trots att man får ont i magen av att se hur tjock dom är. Men endå är dom så jävla starka på något sätt , dom ställer upp att visa sig framför kameran i tro och hopp om att dom en vacker dag ska känna sig stolta , stolta över att dom faktiskt klarat att gå ner i vikt på egen hand och kanske till och med utan operationer.
Jag är så jävla rädd att jag ska bli tjock , det har jag vart hela mitt liv .. Varför? jo, antagligen för alla jävla ideal som finns i denna sjuka värd.
Nåväl , jag ska inte bli tjock , det lovar jag (bortsett från när jag blir gravid, då får alla lov att bli tjocka!)

Puss så länge , nu börjar snart generation fett & mina nudlar är förhoppningsvis "kalla".

wohooo.

om sisådär 1 minut börjar tevekvällen här hemma hos oss ..
Jag och T har massor med program att se fram imot , jag tänkte dela med mig av dom här och nu , lite fort sådär !

19:30 - halv åtta hos mig
20:00- mammas pojkar
21:00- paradise hotel
22:00- genereation fett

nu måste jag kila , halv åtta hos mig började precis !
Puss

FRÅGA FRIDA.

Då var det dags igen , efter en lång tids väntan är det nu dags för en ny fråga frida stund .

Fråga vad du vill & jag svarar i den mån jag kan !


Hur lyder din fråga ?


världelös film.

sådär , nu är filmtittandet över för min del.
Filmen var helt värdelös så jag valde att sätta mig här istället medans T stängde av filmen .

Angående piercingen så gjorde det varken ont att ta den eller nu i efterhand. Det enda som inte var speciellt skönt var när Ronja skulle sätta dit kulan efter att vi hade tryckt i den , det kändes skitskumt ,nästan som att flärpen skulle gå av på något konstigt vis ..
Så, då har man provat på att piercat en "smiley" också !

Jag och T har förresten vart nere på staden idag , vi blev väckta av T´s kompis som tyckte att vi skulle äta lunch med honom nere på stan. Så vi skyndade oss att klä på oss och jag snabbsminkade mig innan vi tillslut kom iväg ner till staden . Där åt vi inne på nian , kyckling med ris för min del och kycklingkebab för T´s del -riktigt smarrigt.
Efter vi hade käkat så tog vi en sväng in på seafun och kikade lite , T hittade en jättefin keps som han köpte , sen fick jag avråda honom att köpa en jacka som han var nära på att köpa för massa tusenlappar . Fast jag tror inte han var sådär jätteseriös när han sa att han skulle köpa den heller , även om jag vet att han mer än gärna skulle viljat ha den. Men en keps blev det iallafall , en fin sådan. En vit Elementkeps !
-.grr , du är så snygg !


Väl färdig nere på staden så kom Ronja dit och vi gick sedan tillsammans hem till oss och umgicks tills dess att hon behvde återgå till staden för att möta sin lillesyster.
..och nu sitter vi här , jag och min fina T , i väntan på att det ska börja någonting bra på teven.

Gud vad jag skulle viljat haft ett badkar nu , ett stort jäkla bubbelbad som jag kunde tända en massa mysiga ljus runt medans jag badade, helst med T också..
Men men , man kan ju inte få allt härivärlden, jag får helt enkelt vänta tills vi flyttar eller tills jag får jobb och har råd att renovera badrummet till helt svartkaklat i något häftigt mönster och ett snyggt jäkla golv !
drömma kan man ju i överflöd ...

Tack till Ronja iallafall för en fin dag och för all hjälp !
puss

filmtime.

Nu ska jag och min fina T kika på film , därefter kan jag skriva lite mer om dagen och piercandet osv .

Puss

Projekt avslutat.

ääääntligen ! efter en hel dels kämpande från Ronjas del så är vi nu äntligen klar med mitt efterlängtade projekt.
-nämlingen en smiley !

..och såhär blidde det




puss

Godmorgon!

godmorgon!
Idag sov jag med telefonen på LJUD för en gångs skull , vilket resulterade att jag fick ligga och lyssna på mina " påminnelser" om att jag fått sms som nästan aldrig slutar .

Iallafall så blev det Ronja som fick äran att väcka mig idag , ett litet värmande sms från en sån människa är aldrig fel.

Nu plingar T´s telefon också
, kanske är dags för honom att kliva upp också . Dock vet jag inte om det var någon som ringde eller om det var väckarkllockan , men jag gissar på att det var någon som ringde eftersom man normalt inte ställer klockan på 11:19, inte jag iallafall ?

Idag iallafall , ska jag leka med Ronja , vi ska göra lite hemliga stuffs som ni (om ni har tur) får se lite senare !

So looong ,

puss

massage.

Har just fått en liten stunds ryggmasage utav T medans vi såg en film , "dead or alive" tror jag den heter .
Det var iallafall riktigt skönt och verkligen behövligt . T fick också massage eftersom att han har ont i kroppen idag efter gymmet , haha ..




Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner under täcket i väntan på att T ska duscha klart , sen är det skräckfilm som står på tur , vet dock inte vilken det blir ännu , men det visar sig.

Sov gott med er ! puss

nyfiken?

nu sitter jag och kikar på Paradise Hotel, snart börjar en film som T tyckte att vi skulle se..

Imorgon ska jag troligtvis leka med Ronja , vi ska göra en spännande sak, det har med nål att göra , sedan säger jag tyvärr inge mera .
Ni får se imorgon !

Nu kan jag tyvärr inte koncentrera mig längre eftersom jag är helt insatt i Paradise Hotel !
Puss

stuvade makaroner.

todelo !
eftersom att jag är så snäll så fick T välja mat idag ,
han valde stuvade makaroner med knaprig falukorv , haha!

Så , T gick till affären och köpte ketchup , eftersom att den var helt slut och utan ketchup funkar det ju inte så bra att äta makaroner med korv liksom.
Lagomt till han kom hem så var maten färdig och vi kunde slå ner rumporna i soffan för att börja äta . I vanliga fall är jag inte så förtjust i stuvade makaroner eftersom att jag hela mitt liv har vart allergisk mot mjölk (och även gluten). Så jämt när jag var liten fick mamma laga annan mat till mig eftersom att jag både var superkräsen , allergisk och jävligt envis .
-Då jag inte fick mat som jag tyckte om så struntade jag i att äta helt ..vilket mamma inte gillade !

Men idag gick stuvade makaroner i , även i min mage ! sen får vi vell se hur jag mår ikväll när magen märkt att jag fått i mig både mjölk och gluten.




puss

Melissa Horn-Som jag hade dig förrut

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut



Jag älskar den här låten , den gör mig så jävla ...mmm jag vet inte vad jag ska säga !
Har så jävla ont i hjärtat så det finns inte ! :'(

beslutsångesten tar vid.



och snart låser jag troligtvis bloggen med , eller kanske tar bort den helt !
bara så ni vet.

Jag känner att det faktiskt finns några personer som inte är menade att läsa allt jag skriver ,tänker och känner.
även fast jag aldrig skriver om den/dom.

BESLUTSÅNGEST AB , vet att det förmodligen inte blir av att jag stänger ner den , men just nu känns det bara som att jag skulle vilja radera hela skiten men endå inte . Jag har ju massa texter och minnen från långt lååångt tillbaka som jag inte alls vill radera ur bloggen men framför allt inte ur minnet !



puss

fucking life.



nu är det nog , det lovar jag .
Tror jag ska be mamma min att sälja lägenheten så jag får en egen liten etta nånstans. Eller så renoverar jag det nuvarande förrådet hemma hos pappa så det blir som ett eget litet hus ..

Jag orkar inte längre

minne för livet !


Jag kommer aldrig någonsin glömma dagen då jag bestämde mig för att skaffa hund , en dag i februari (om jag inte minns fel).
Jag satt vid datorn och pratade med ägaren till Svea , som förövrigt vanvårdade sina djur . Han frågade ifall jag visste någon som ville köpa en hund . Jag satt och funderade en stund tills det slog mig att jag, om någon , borde ha en hund . Jag som hatar att vara ensam och alltid har velat haft en hund (dock en renrasig rottweiler).

Jag berättade att jag var intresserad och han skickade över lite bilder och visade även dom små varelserna (10st) i cam.

Jag fastnade direkt för dom och bestämde mig för att åka dit !
Eftersom att jag var så illamående så fick T gå upp till IcaMaxi för att köpa ett "provesoriskt" halsband och koppel som vi kunde ha på vägen hem från honom om det blev så att vi köpte henne ..

Vi tog bussen direkt till stället där han bodde och redan utanför hans lägenhet märkte vi att någonting var fel..
Vi öppnade porten till huset där han hade sin lägenhet & stanken går inte att beskivas med varken ord eller jämförelse. Det var den värsta stanken jag någonsin kännt och jag kommer aldrig att glömma den.

Vi plingade på dörren till ägarens lägenhet och inväntade att den skulle öppnas , vilket den inte gjorde. Istället så fick vi självmant gå in och säga hej osv.
Så fort vi drog ner handtaget och glipan i dörren vidgade sig , fick vi kväljningar och blev nästan gråtfärdiga. Får man verkligen ha en sådan stark lukt i sitt eget hem?
Självklart inte , men det var ju uppenbart att ägaren inte brytt sig om varken det ena eller det andra. Det låg nämligen både kiss och bajs flera centimeter ovanför golvets höjd , I HELA LÄGENHETEN !

Alla små älskade vovar sprang fram till oss och ylade och gnydde , det kändes nästan som att dom bad att få komma därifrån..
När alla hundar utom 1 var framme vid våra fötter , kom den sista . Hon gick där , helt mager och utsvulten, satte sig vid T´s fötter och satt där utan att säga det minsta lilla .. Då valde T att ta upp henne & det var DÅ det slutgiltiga svaret på våran fråga kom
- HENNE SKA VI HA ! (Svea)

Egentligen kunde vi inte köpa henne just då eftersom jag inte hade fått min lön ännu , men då ägaren bönade och bad oss att ta med henne hem så kunde vi inte annat än att ta med henne hem och lösa betalningen lite senare.

Dagarna gick och Svea började bli en del av oss
, vi träffade ägaren några dagar därpå för att betala Svea och därefter bryta kontakten helt med ägaren efter allt det han gjort mot dom här stackars djuren.
Vi började överväga om vi skulle göra en anmälan på ägaren för att sätta stopp på djurplågeriet med svält och stank. Men dagen därpå såg vi i tidningarna att polisen hämtat alla hundar och att dom nu sökte nya ägare till både mamman till valparna och till alla valpar..


Här är Svea´s syskon omhändetagna tills de rätta ägarna hittats..



LÄS GÄRNA FÖR EN BÄTTRE INBLICK

Ge mig ett hem !

http://www.expressen.se/husdjur/1.1474828/ge-mig-ett-hem


Valparna är räddade !
http://www.expressen.se/husdjur/1.1482246/valparna-ar-raddade




Alla valpar har nu nya underbara hem , även mamman har ett nyt hem , vilket glädjer mig nå otroligt !
-...men det som glädjer mig mest är endå att Svea är hos oss och att jag vet att hon har det underbart !

Jag älskar dig min fina Svea
! ♥

ikväll..

..ska jag och T se den efterlängtade filmen "new moon".
Han är nere på gymmet på stan nu och efter det så skulle han boka biobiljetter så att vi kan gå på den ikväll, gud så jag längtar . Har verkligen sett fram imot den hemskt länge nu !



HAR NI SETT DEN ? VAD TYCKTE NI ISÅFALL ?


Ronja kunde tyvärr inte komma förbi då hennes (klantiga) pojkvän gjort sig illa och behövde sjukhusvård , hihi . Hoppas allt går bra för dom på sjukhuset idag , tycker synd om er som måste sitta där och vänta i flera timmar :(

Nu ska jag leta reda på några rena kläder som jag kan ha idag, allt ligger ju nästan i tvätten eftersom att vi nästan aldrig får några tvättider , suck . Men som sagt , jag ska ringa och höra om våran tvättmaskin står kvar i hagaström.

Nu ska jag föna håret och sedan klä på mig innan jag går ut med min älskade hund.
puss

Godmorgon!

Godmorgon ! här vaknade man klockan 10 ungefär utav att T höll på att härjade efter att han kommit hem från körskolan.

Vi satte oss och käkade lite och gick även ner i tvättstugan för att boka tvättid, men tro på fan att det inte fanns någon förns på tisdag , fyfasiken vad jag hatar att inte ha egen tvättmaskin , det är nästan så att jag skulle behöva åka till hagaström och hämta en tvättmaskin som vi har där . Men sen var det ju det där med att koppla in den..

Idag är det ingenting planerat förrutom att Ronja ska komma hit snart . Har ingen aning om vad vi ska hitta på , men det löser sig nog , brukar ju inte vara så svårt , speciellt inte med henne ..

Nu ska jag ringa o kolla ang tvättmaskinen !
Puss

överdrift !

Nu har jag och T tryckt i oss lite mat och kollat på andra avenyn.
Jag personligen tycker att andra avenyn börjar gå lite för långt , det är inte alls lika bra längre som det var från början. Det är bara en enda stor soppa av hela serien ..
-Endå kan jag inte sluta kolla !

Imorgon ska jag kanske träffa Ronja igen , beror på när och hur länge hon pluggar . Men jag hoppas att vi hinner ses en stund iallafall , känner verkligen att  hon faller mig i smaken på punkt och pricko ! Våra liv är så otroligt lika varandra och även sättet , stilen och tankesättet ..
Tummen upp för dig !

Jag sitter förövrigt med keps (!!) på mig just nu , T övertalade mig att ha det på mig eftersom att han avgudar(!!) när jag har det . Kul för honom , mindre kul för mig som har huvud som ett bowlingklot ..

JACKASS nu !
Puss

snabb uppd.

Nu har Ronja åkt hem efter en mysig dag här hemma hos oss ..
vi har vart ute med svea , drickt te med kladdkaka till, klippt hår osv. Det har vart riktigt mysigt och jag ser fram imot nästa "träff"

Nu ska jag och T käka lite och kolla på andra avenyn och därefter hells kitchen

Skriver lite mer senare om jag hinner , blogg.se ska ju "ligga nere" mellan klockam 24-06.
Puss

thias inlägg


(ps: Thias Gyllenskepp är kanske hur snygg som hällst)

brunch.

Godmorgon ! Nu har jag vaknat till liv, eller ja , jag har vart vaken sedan klockan tio men endå.
T har iallafall kommit hem från körskolan och nu sitter vi och planerar vad vi ska äta för någonting idag , jag funderar på fiskbullar och han på spagetti...

När jag har ätit och klätt på mig osv så kommer Ronja hit . Det ser ut att bli en promenad , antingen bara runt i ex kolloniområdet , eller så går vi till hemlingby , det beror helt på om T vill följa med eftersom att Svea gått och blivit så olydig inför mig .

Nu ska jag äta lite brunch och dra på mig joggingar ! :)
Puss

Godnatt.

Nu har jag kikat klart på dom dagliga programmen som varje vecka är ett måste .

Strax är det dags att krypa ner i sängen för att somna eftersom att T ska upp tidigt imorgonbitti. Själv ska jag sova tills han kommer hem och väcker mig , då är det lite städning och så som gäller innan Ronja kommer hit och umgås med mig ..
Ska troligtvis färga hennes hår också.

Nu ska ja försöka få T att vilja plugga lite teori med mig i körkortsboken!
Puss och godnatt.

Simon & Thomas.

sådär ,då har man tryckt i sig en liten bit kladdkaka efter den underbart goda maten som jag blev tvungen att kasta för ja mådde så illa . Vet dock inte varför ...

Iallafall så gick T ner på staden för att göra sin kompis sällskap till bussen. Medans så stannade jag hemma eftersom att det från början var tänkt att Ronja skulle komma förbi och umgås med mig medans hennes pojkvän åkte till hemlingby , men nu blev det imorgon istället :)

Så imorgon ska jag umgås med henne iallafall , hon tyckte att jag kunde bjuda hem henne på Te så det ska jag vell försöka ordna . Tur för mig att jag hade Te hemma , annars kanske man hade fått en rak höger i plytet ! Ops..

Nu sitter jag och kikar på Simon och Thomas och efter det blir det mamma till en mördare . Sen måste jag försöka röja undan lite också tills besöket imorgon , vill ju inte att det ska se ut som ett bombnedslag när man får finbesök .
Synd att det inte går att göra det så fint när golven ser förjävliga ut .............

Jaja , Puss

dagens middag.

Dagens middag består utav potatissallad och kalla köttbullar , kanske hur gott som helst och även hur enkelt som helst.
Till sidan av blir det även hemmagjort vitlöksbröd som man sedan ställer i ugnen ett par minuter.

Vitlöksbröd a´la Frajs

ingredienser

Flytande margarin
vitlöksklyftor
olivolja
rostbröd

Gör såhär

Blanda alla ingredienser i en mugg & häll dom på frysta rostmackor på en plåt.
Ställ in dom i ugnen tills dom ser färdiga ut , vips så var dom färdiga..

-snabbt och enkelt, jag vet.


kladdkaka recept.

Ingredienser

2 ägg
2.5 dl socker
4 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
100g smör
1 dl mjöl
1/2 tsk salt


Steg för steg

- Sätt ugnen på 175 grader

- Smält smöret i en kastrull

- Vispa ägg och socker tills det blir poröst

- Blanda samman med resten av ingredienserna, obs blanda försiktigt annars blir smeten luftig och kladdkakan torr.

- Häll ner smeten i en brödad/smörad form

- Grädda i 15-20 minuter beroende på hur kladdig kladdkaka du vill ha.

- Låt svalna och servera med ex glass el grädde






...den är färdig om sisådär 10 minuter

sådär.

Sådär , då var man vaken och startklar igen ! tänk om man varje morgon kunde få äran att vakna med sminkat ansikte och noppade/färgade ögonbryn och fransar .
Ja , jag sminkade ju mig innan jag skulle till körlektionen (som tyvärr inte blev av..).

Nu ska jag laga en toast och kolla på en film eftersom att vädret är så äckligt ute !
Puss

nulu.

nej , nu går jag och lägger mig nån timme ..

skriver vell igen när jag vaknat .
Puss

avbokad körning.

Godmorgon! idag var det ju planerat att jag skulle haft körlektion , om exakt en timme ..
Men precis när jag först plågat mig upp ur sängen,dratt på mig kläder och även lite smink , ringer min lärare och avbokar eftersom att han blitt sjuk .
Jag som precis blivit sådär tvångspigg.. Men men , krya på dig BosseBus !

Så nu har jag två allternativ , antingen tvättar jag bort sminket och kryper ner i sängen bredvid T , eller så sätter jag på en film eller två för att sedan invät att T vaknar (vilket kan bli runt 12-13 tiden).
hmmm , svårt val det  där , känns faktiskt rätt onödigt att gå och lägga mig nu .

Inge körning idag alltså , därmed ingenting planerat.
Puss

ett gott skratt förlänger ...



jag håller på att dö varje gång jag ser denhär , han är så jävla kul , speciellt när han härmar alla i "mammas pojkar" .

Puss

Thias Hår Resultat.

Nu är jag äntligen klar med T´s hår , efter färgning klippning och en liten gnutta vax så blev håret helt okej.
Fick klippa av en hel del med hår , man kan inte fatta att en kille kan ha så mycket hår , men tydligen kan man det.

Såhär blev håret EFTER färgning,klippning och en liten gnutta vax;



- vad fin du är älskling !


Puss

tröst.

hittade en bild som T knäppte när jag barnvaktade Max. Här ligger jag med max i famnen för att trösta hans onda mage, tänk att man kan bli så lugn av närhet .




Puss

Thias Hår.

Nu har jag även ett till påbörjat projekt ,nämligen att färga och klippa T´s hår . Han sitter just nu med färg i hela håret och ska allderles strax skölja ur det så att vi kan börja klippa och greja ..

Såhär såg hans hår ut FÖRE ;



resultatet kommer antingen sent ikväll , eller imorgonbitti efter att jag kommit hem från körskolan , dvs runt halv nio tiden.

Puss

ögonbryn/fransar Resultat.

Nu är fransarna och brynen färdigfärgade & noppade.
Dock behövde jag ha i färgen väldigt länge för att uppnå ett bra resultat , men det blev bra iallafall även om jag kommer att behöva fylla i dom i slutet eftersom jag inte har några som helst strån där , haha.

Såhär såg dom ut INNAN noppning och färgning;



..Och såhär ser dom ut nu EFTER noppning och färgning;



Såg dock att jag skulle behöva köpa vax för att komma åt dom allra minsta stråna, så det får jag vell göra sen.
-Annars blev jag rätt nöjd faktiskt ..

Puss

dålig färg.

Sköjde ur färgen ur både bryn och fransar precis efter mitt senaste inlägg. Jag hade färgen i längre än rekomenderat men endå blev det ingen större skillnad . Därför har jag nu haft i mera färg och tänker ha det i riktigt länge för att uppnå det resultatet jag vill ha .
Färgen är en vanig ögonbryn och fransfärg som finns på alla möjliga affärer så som ex. H&M,kicks,mataffärer osv.

Håll tummarna för att det blir någon skillnad !
Puss

ögonbryn/fransar.

sådär , nu sitter jag med färg i både ögonbryn och fransar . I väntan på att dom här tio minutrarna ska gå lite fortare så sitter jag och kikar på reprisen utav "robinsson" eftersom att vi missade det igår ..



..och nej , jag har inga ögonbryn längst ut och därför ska jag faktiskt försöka färga dom hårstrån jag har ! :)

Oj shit, nu måste jag skölja , har haft i färgen lite FÖR länge ! Puss

ögonbryn/fransar.

Nu har jag kommit på vad jag kan fördriva tiden med idag .. jag ska nämligen plocka fram min ögonbryn/-fransfärg och färga dom svarta , just nu ser dom faktiskt förjävliga ut . Jätte onoppade och helt ojämna , så noppa behövs garanterat .

Lägger ut före och efter bild senare !
puss

minibaguetter.

godmorgon ! Här i huset vaknade vi för inte så länge sedan eftersom att vi inte somnade förns klockan fyra inatt.
Så nu har T satt på ugnen och vi sitter och väntar på att den ska bli varm så vi kan skjutsa in lite minibaguetter som blir våran frukost idag ..

Idag är det tänkt att T ska ut och köra , så han åker vell nu snart . Själv blir jag ensam och har inte en tanke på vad jag ska göra , men det finns ju alltid hemmasysslor att göra , det kan jag faktiskt inte förneka. Som att vika tvätt exempelvis , para ihop strumpor osv. Annars kan man ju alltid damsuga hela huset och kanske även börja rensa kläderna som jag fick av pappa efter att jag var liten , för dom verkar ju inte försvinna av sig själv direkt.



Bild 1 : vinterskor i äkta skinn, fodrade på insidan. Strl 19
Bild 2 : gummistövlar "VIKNING", Strl 20 / 23
Bild 3 : tygskor , Strl 23



Nu vankas det frukost !
puss

fobi.

Hej ! Idag har det inte blitt mycket skrivande från min sida , anledningen är att jag faktiskt varken haft tid eller lust till att använda datorn över huvudtaget idag.

Först kom F och hämtade mig och T här hemma , därefter åkte vi till valbo och "quickin" för att äta kebab. Det fick bli kebab med bröd för min del & snacka om att det var gott . Jag hade inte ens käkat frukost eller nånting på hela dagen. Min mage bara skrek efter nånting ätbart så jag lyxade till med en kebab !

När vi hade käkat klart så åkte vi förbi min kusin Idun och hennes mamma Emma i Sätra , där kollade vi på "singingbee" och "hål i väggen" innan vi åkte hem för att gå ut med Svea .

Därefter stod valbo på schemat , så vi åkte dit hem till en kompis som hade fest , men tillslut åkte vi därifrån eftersom att det började spåra ur och blev riktigt tråkigt . Ni vet ju själva hur det är när alla är dyngraka medans man själv sitter spiknykter , det funkar ju bara ett tag ...

Klockan blev halv tolv nu på kvällern och vi åkte då från festen . På vägen hem sprang vi in hos T´s föräldrar och umgicks lite med dom tills dess att dom skulle sova . Jag tog förresten en spruta på T´s pappa , vilket jag aldrig trodde att jag skulle våga göra med tanke på min enorma fobi för sprutor. Men det gick bra , fast jag blev helt kallsvettig och yr , som vanligt . Tur på det sättet att han inte kände nåt !

Efter vi hade vart hos T´s föräldrar så åkte vi hem till oss här i stan för att kika på film , klockan var då runt 1 tiden. T och F satte sig i soffan och började kolla på filmen medans jag gick ut för att möta Åhlander som kom förbi för att "säga hej". Vi tog en promenad genom kolloniområdet och spånade efter stora karlavagnen som vi inte lyckades hitta förräns vi nästan givit upp .

Nu sitter vi här .. jag och T i soffan , svea på bädden och filmen pausad . Det vankas läggdags och jag ville bara passa på att tacka alla er som vart med och gjort min dag . Eller våran dag kanske man ska säga , det är ju trots allt min och T´s dag idag . (1år och 4månader)



Hoppas ni alla haft en underbar dag ! Puss

tiden går fort.

Sådär , då har man duschat färdig och smörjt sig osv . Nu väntar jag och T på att hans kompis ska komma hit , sedan ska vi åka och äta någonstans (tydligen).

Idag har jag och T vart tillsammans i 1 år & 4 månader ! gud vad tiden går fort alltså . Jag tyckte vi nyss bokade thailadsresan och satt och väntade dag ut och dag in på den dagen då vi skulle åka .



Jaja , det blir en riktig slödag idag iallafall . Ikväll är det ju Robinssonpremiär igen , jag minns fan sist de hade premiär och det var ju inte direkt igår.

Men ha det så himla mysigt ikväll , för det ska jag ..
puss

cirkus Möller.



- Fyfan , han är så jääävla bra !

Puss

min familj..




..är dom människor resp. hund som betyder mest för mig !
Jag älskar er utav hela mitt hjärta & kommer aldrig att svika er för någonting i välden ..

FAMILJ ÄR KÄRLEK

Puss

Godmorgon!

Godmorgon ! vaknade för inte allt för längesedan & det var verkligen välbehövligt må jag säga.

Iallafall så sov jag som en stock inatt och det märktes ju på klockan imorse . Har ingen aning om vad som händer ikväll men det kanske är lika bra det .
Jag får vell sätta på en film och bara vara och tänka över allt och alla , för att sedan följa mitt hjärta.

Jag orkar tyvärr inte skriva mer nu , har annat att tänka på .
Puss

Idol.

Idun åkte hem vid halvåtta tiden, så efter dess har det vart rätt tyst och lugnt här hemma. Vi hade förövrigt en hemskt underbar dag idag allihopa .. Tacktacktack♥

Iallafall så sitter vi och kikar på Idol nu och har nyss ätit lite mat .

Imorgon blir det verkligen en sovmorgon tills vi inte orkar sova längre , därefter finns det än så länge ingenting planerat, vilket kanske är rätt bra och även behövligt efter den här "fullspäckade" vecka med tidiga mornar och sena nätter..

Ja , det var vell allt från mig för tillfället , nu måste jag fortsätta kolla på när underbara Mariette sjunger.
Puss

Dagen.

jaja . jag skriver vell en snabb resumé ..

Det började med att vi gick och la oss igårkväll , sedan dess har det bara vart full fräs hela tiden ..
Under natten så började Idun att gny tills hon bestämde sig för att kissa lite i sängen , men bara lite som tur var för sedan hann jag med henne till toaletten .

Vi gick och la oss igen , men fortfarande sov hon på sitt egna lilla sätt genom att gny,prata och sparkas . Så det blev ju ingen skönhetssömn direkt , haha . Men hon är så fin ! .

Imorse gick vi upp vid halv åtta och kände oss lite smått döda , inte ens Idun vaknade av klockan. Vi gick upp, åt frukost och gjorde oss klara inför våran badresa . Väl där gick allt som på räls . Max trivdes som fisken i vattnet men jag tror fortfarande att det är någe knas med hans mage då han varken bajsade igår när jag hade honom eller idag när jag har honom. Undra om det kanske är nån allergi som spökar? Han försöker ju verkligen trycka ...

Vi stannade på fjärran ungefär två timmar innan vi åkte därifrån efter att Idun drattat på rumpan (trots ett evigt tjatande om att man absolut inte får springa inne på badhus) på golvet .
Vi bytte om och åkte sedan vidare , denna gång mot min mormor / iduns farmor. Där fikade vi och umgicks med henne & man märkte att mormor hade saknat Idun .

Därefter åkte vi på en tripp till olika affärer osv så att Max kunde få tid att somna .

Sen till sist måste jag bara berätta en hemskt kul sak !
Vi åkte till en biltvätt och satt kvar i bilen medans den tvättades , därefter skulle vi pumpa däcken på min mosters nya bil . Då såg vi en gubbe som stod och HETS tvättade sin cykel , han verkligen hetsade till tusen och tappade allt han höll på med . Då bad jag kicki som satt i fram att hon skulle ta min mobil för att sedan kunna knäppa kort på karln utan att han skulle se ..
Lättare sagt än gjort ! precis när hon knäppte så vände han sig om och då blev det liv i bilen , vi skrattade tills vi näst intill dog . Det var så jävla pinsamt ! Inte minst för att min moster bara hade pumpat ett enda däck och badrutorna var heller inte tonade så jag satt där och gapskrattade med otonade rutor haha .

Jaja , nu sitter vi och kollar på vintergatan på barnkanalen i väntan på att idol och allt ska börja .
Oj , det blev visst ingen snabb resumé !

PUSS

FITTDATOR

KUL ATT HELA MITT INLÄGG FÖRSVANN ! snart åker datorn i sopkorgen...

Fjärran Höjder Badet.

Nu ska jag , Idun , moster & Max åka till fjärran höjder badet ! Moster min kommer och hämtar oss om en stund och just nu sitter idun och äter frukost och kikar på barnkanalen medans vi väntar på att Venna ska ringa och säga att hon är på väg eller så .

Med tanke på att det är två "små" med til badhuset så blir vi troligtvis inte där så länge , men nån timme blir det nog säkert iallafall.



Håret sitter förövrigt i en FET knut på skallen , helt enkelt "badfrilla" ! hihi



Nu måste jag packa ner handdukar och badkläder osv ..
Puss

mammas pojkar.

Nu har Venna vart och hämtat Max och kvar är jag , T , Idun & Svea .
Vi sitter och kikar på "halv åtta hos mig " och snart börjar "mammas pojkar" vilket jag älskar , det är bara så jävulskt roligt att se hur alla brudar better sig ..
Att ens ställa upp på en sån där sak och verkligen visa "allt" i teve , är bara så jävla sjukt .. Tänk vad mycket folk offrar för att bli "känd" ( i sisådär nån vecka )

Imorgon kanske även Max ska följa med till fjärran eftersom att Venna jobbar , håller bara tummarna för att dom hade badblöjor hemma ..

Nu börjar mammas pojkar , puss så länge.

utedag.

Idag har det vart en riktig utedag ! först sov max en stund när han kom hit i morse , sedan tog vi en promenad med vagnen & svea så att svea fick en liten promenad också .
Därefter gick vi hem med svea och sedan tog jag och max en promenad till stigslund där min syster bor . Där väntade jag med min systers sambo medans min moster och syster åkte iväg och köpte tapeter till min mosters hus..

När dom var klara så tog jag och max en promenad från min syster , till min moster , som också bor i stigslund fast en bit längre bort .
Där hjälptes vi åt att måla och greja lite och min kusin Klara lekte jättemycket med max så han blev helt tokig av skratt . Sedan när T hade kommit hem från körskolan så gick han och mötte mig och max på vägen hem från stigslund, vilket var hemskt skönt , det är ju så tråkigt att gå själv !

Nu sitter vi hemma och Idun(min kusin 3 år) har just kommit hit eftersom att vi ska åka till fjärranhöjderbadet imorgon med en utav mina mostrar.
-det ska verkligen bli skitkul ! älskar att ha någonting att göra på dagarna , speciellt att vara med min underbara kusin Idun.
Loveli you ♥

Max är fortfarande kvar
och sitter just nu och gapskrattar åt T som håller på att sjunga för honom haha . Han är så himla söt med barn , längtar verkligen tills vi får egna !

puss så länge

Max och Svea.

Nu ligger Max och Svea på golvet och busar med varandra , max tycker det är skitkul när svea slickar honom på handen . Så himla söta !

puss

tredje körningen..

gick skitbra ! mycket bättre än dom andra gångerna .
Jag fick träna mer på start i backe , men behövde inte mer än ett fåtal gånger eftersom att jag klarade det galant redan första gången idag. Stod faktiskt still jättelänge på dragläget i en backe som var skitbrandt ..

Fick även träna på att backa runt olika typer utav hörn och placeringar , i början var det inte alls så lätt medans i slutet gick de rätt bra eftersom tekniken var jättelätt !

Därimot behöver jag träna på "rattningen" eftersom jag glömmer att lägga händerna omlott när jag ska svänga och istället faller jag tillbaka (som läraren sa) till mitt egna körsätt..

Nåja , jag ska nog ringa och avboka tiderna imorgon och på måndag . Känner att jag för det första inte har råd , sedan mår jag verkligen SKIT ! Mår illa och min mage fungerar INTE som den ska på diverse sätt , nämner inga detaljer haha .


Puss

körning.

godmorgon ! Nu är det strax dags att promenera ner till körskolan för att köra min tredje lektion. Minns inte riktigt vad vi skulle träna på idag men jag tror det var backa runt hörn och bromsa i hög hastighet.

Efter körningen ska max komma hit och leka med mig medans Venna jobbar . Det var tänkt att vi skulle åka till fjärranhöjder , men nu när det blev strul med fjärrankortet så blir det nog ingenting av . Jag ska ju endå dit imorgon med Idun och Anna.

Puss så länge

efterlyst.

sitter och kikar på efterlyst på 3an och har ångest över att jag verkligen måste gå och lägga mig i tid ikväll men som troligtvis inte kommer att ske med tanke på att jag kollar på efterlyst just nu och efter det börjar ju paradise hotel som inte slutar förns efter halv elva ikväll ..

Imorgon är det körskola igen och jag sitter och funderar på om jag ska avboka dom två andra lektionerna , vilket jag nästan måste göra . Jaja , det löser sig !

Nu kom T in efter en promenad med Svea , så nu ska jag mysa med honom !
Älskar dig ♥

puss

ikväll är det..

..rätt många bra program på teven . Först ska vi kika på halv åtta hos mig , därefter bonde söker fru , efterlyst och sist men inte minst paradise hotel. - längtar redan ! Onsdagar är så bra ..

Men först
, en riktigt lång och mysig dusch med T ♥


med dig , är jag världens lyckligaste ..

överraskning!

När vi börjat med maten tyckte T att jag skulle gå in till vardagsrummet och städa bort från bordet och sånt , så jag gjorde det och efter en stund kom han in och var värsta nöjd att han hade lagat maten helt själv haha .
Det blev som sagt ugnsbakad potatis fyllda med krämig sourcremdip och vitlöksmör & schnizel till det .. Så himla gott var det .. och fint !

Tack älskling för den goda maten ! Jag älskar dig ..

T tyckte att jag skulle lägga ut en bild , så här har ni hans tallrik , hihi .



Puss

nu har..

..äntligen T kommit hem från körskolan och det är dags att börja med maten . Det blir nog potatis och schnitzel med nån god sås idag . Dock är jag inte så hungrig eftersom jag åt en french hotdog med venna innan jag åkte hem.

Jag satte på ugnen INNAN Jag gick på promenad med Svea förresten , utan att ens veta om det (?) . Men det var ju bra nu när vi ska äta potatis i ugnen , haha .

puss


fullt upp.

Tyvärr har jag inte hunnit skrivit någonting idag , allt pga tidsbrist. imorse tog jag , T och Svea bussen från valbo in till staden , T åkte till körskolan och jag åkte hem med Svea .
Direkt när vi kom hem så ringde Venna och frågade ifall jag inte kunde följa med till GavleGårdarna för att välja tapeter till hennes nya lägenhet här på söder och visst kunde jag det . Trots att jag var o duschad , osminkad , opigg och allmänt osnygg , så följde jag med . Efter gavlegårdarna ble det til latt åka till RödaKorset och därefter Erikssonhjälpen.
-Fy satan vad folk det var ! dom betedde sig verkligen som småbarn...

Jag hittade ingenting medans Venna hittade julsaker för en hel familj . Därimot så åkte vi till dollar efter att vi hade vart på erikssonhjälpen , och där hittade jag faktiskt lite små onödiga saker så som pumptvålar,nudlar och vitaminbrus.

Nu är jag hemma efter en hel förmiddags tripp på olika affärer med fint sällskap. Är helt slut i kroppen och tänker bara stanna hemma hela dagen som det känns just nu. Ska ta mig en lååång dusch och sedan smörja in mig från topp till tå..

Puss

Godnatt.

Godnatt ! nu ska vi sova efter att nyss ha kikat klart på en riktigt spännande film , familjefilm dessutom.
Moa ligger och sover och snart ska vi andra också sova , men först ska jag och min älskade T träna lite på körkortsteorin - inte långt kvar nu älskling ! du är mitt allt ..

Sov gott ! Puss

tack för maten, den var god ..


..mitt på bordet stod en ko !
minns ni den ramsan?

Nu har vi nyss ätit jättegod mat här "hemma" i valbo,
korv och pommes !
Nu är det både jag , thias & hans systrar som är här hemma , så rastlös behöver man då inte bli. Det blir nog till att kika på någon film ikväll och även Andra Avenyn som jag sett fram imot i en hel veckas tid.

Både t´s syster Malin och jag , sitter och bloggar vid varsin dator , sociala va ?

Puss

onda onda.

Nu är jag framme i valbo efter många om och men .
Min syster kom och hämtade mig klockan 2 , vi möttes i hissen eftersom att hennes telefon lagt av och hon kunde därför inte ringa när hon var utanför ..

Väl ute så tänkte jag passa på att kissa svea innan vi skulle hoppa in i bilen , men det var ju helt otroligt meningslöst. Svea blev helt till sig och helt knäpp i huvudet , hon  drog och slet och hoppade som om hon var värsta vilda djuret som man fångat mitt ute i savannen. 
Jag fick kämpa tills händerna(näst intill) blödde och tårarna bara rann , jag blev så jävla förbannad och ledsen. Jag förstår inte att någon man äskar så innerligt kan vara så jobbig. Ett tag funderade jag nästan på att lägga mig ner på marken och försvinna från allt skit.

Tillslut satte vi oss i bilen med Svea i tryggt förvar i bakluckan. Då blev jag så jävla förbannad så tårarna bara rann..
varför varför varför? jo , för att Svea är en ENMANSHUND !
Hon har prångt bestämt sig för att inte lyssna på mig till fem öre , istället trotsar hon mig och försöker få mig att tro att hon står högre i rang än jag själv , vilket fallet kan tyckas verka vara ,men som absolut inte är sant ..
Jag hatar att hon beteer sig såhär , men jag ska göra allt för att orka och stå ut med att ha henne kvar eftersom att jag älskar henne ,som om hon vore mitt barn.



• NI MED KAMPHUND/"VANLIG HUND" , HAR NI VART MED OM NÅGONTING LIKNANDE ?
Berätta gärna !


Nu ska jag sätta mig med moa vid teven och vila min onda onda hand ..

puss

valbo !

Nu åker jag till valbo och barnvaktar T´s lillasyster BusMoa 9 år .
Datorn följer givetvis med och jag/vi sover där , punkt .

Puss

sladdjävlar !

Jag är så fruktansvärt trött på alla jävla sladdar ! Även fast man gömmer dom i den mån det går , så syns dom endå . Kan inte allt bara vara trådlöst ?



puss

dagens frisyr..

Bjuder på dagens frippa även idag !
Eftersom att jag gick upp vid 6-halv7 imorse så hann det inte bli annat än en slarvig knut och en mängd med hårspännen .  Endå är den här frippan en utav mina mest använda frisyrer (eftersom att jag är så lat och aldrig orkar göra någon "seriös" frisyr även om det är riktigt kul).



förövrigt så mår jag åt helvete just nu , fan för allt .


puss

nu hajar jag..

..att svea börjar protestera !
Så fort hon blir rastlös så försöker hon protestera genom att bita sönder och ät upp saker och ting som finns i lägenheten.

Efter att venna släppt av mig härhemma , gick jag in och fick en stor jävla (rent ut sagt) chock . Svea hade ätit upp hela min påse med halstabletter (vicks extra starka) som dessutom låg I MIN DATAVÄSKA , hur hon nu kom in i den(?). Sen hade hon även bitit sönder en hudlotionflaska och några hårprodukter som stod uppe på en stol..
Jag förstår mig bara inte på henne , nog för att hon är rastlös , men hon vet ju att hon inte får göra så , trotsiga hundrackare !

-nu vet jag iallafall en hund som kommer att vara LÖS i magen ett tag !

Hon ser nog fram imot att komma till valbo där hon kan springa bäst hon vill och dessutom slippa vara ensam hund eftersom att T´s föräldrar också har en hund .. Dock en jackrussel , om man nu får kalla det hund ;)




puss

lägenhetsvisning.

Nu ska jag följa med Venna och Max för att kika på deras lägenhet som dom troligtvis ska flytta in till , här på söder. Nära och bra..

Puss

andra körningen..

Nu är jag hemma från andra körningen som både enligt mig och förhoppningsvis körläraren ,gick väldigt bra.
Han är fan skitrolig den där Bosse, kan verkligen de där med att skämta o ha sig , haha .

Iallafall så har T nyss gått till sin körskola och själv ska jag nog ta en lite powenap lika som igår förmiddag. Klockan två ska jag till valbo för att barnvakta T´s lillasyster Moa och även sova där . T kommer dit efter klockan 6 nångång.
Ska verkligen bli skönt att låta svea springa av sig lite , man märker riktigt väl hur rastlös hon är , stackarn . Önskar att jag hade råd med ett stort hus med ännustörre tomt så att hon fick lite frihet istället för att sitta i en lägenhet och bara gå på promenader på "bestämd tid"..

Nu ska jag krypa ner i soffan o kika på barnkanalen tills det vankas valbo.
Puss

zoombiefrajs.

Godmorgon ! vilken liten morgonlärka man är ..
Här somnade man klockan två inatt och vaknar "helt utav sigsjälv" nu klockan sex på mornarna , är det inte underbart ?
-nehe , ljög jag ? jaha ..

Nu till den sanna sidan ! Jag somnade klockan TVÅ inatt , ställde klockan på sex men ville verkligen inte gå upp så jag snozade fram tills nu , vilket inte hjälpte ett dugg ..
Längtar bara tills jag kommer hem från körskolan så att jag kan sova ett par timmar till i soffan framför barnkanalen. Ska även avboka två lektioner idag eftersom att jag anser att jag för det första inte har råd , sedan att det kanske är bäst att jag tränar lite hemma med körningen istället för att ta allting på en gång via körskolan.. Det är ju trots allt ett tag kvar tills jag kan köra upp och innan dess har jag nog hunnit med att köra en hel del hemma .

Nu ska jag dra upp håret i en knut och dra på lite smink så jag inte ser allderles för död ut !

puss

Svar till F.

f om dagens frisyr..:
jätte fin är du ihåret :) fortfarande lika nöjd med det?

svar ; Tack ! jo , nöjd är jag , men jag börjar tröttna på blondt över huvudtaget ..
Fast , det får nog dröja ett tag till innan jag gör några drastiska ändringar !

T min älskade.

..imorgon har T förresten "lilla uppkörningen" ,vilket innebär att slutet är nära .
Önskar honom verkligen all min lycka ! ♥

Farmhouse.

Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid T , vi ska kika på skräckfilmen farmhouse innan vi somnar.

Imorgon blir det till att gå upp klockan 6 igen , fyfan vad jobbigt det ska bli. Jag är verkligen mer levande än död när jag går upp så tidigt , hade nästan glömt bort att man kunde vara så trött !

Hoppas ni får sovmorgon iallafall ! Godnatt..
Puss

hemma.

Nu är jag/vi hemma efter en kväll hos pappa med firande utav min älskade lillebror.
Vi fick massa god fika och en del av mammas släkt kom också dit , vilket jag tycker var väldigt kul . Tänk att dom liksom kan ses precis som förr trots att mamma och pappa inte bor tillsammans längre ..
Men det är vell så det ska vara , det är ju trots allt inte pappa som gjort någonting fel .

Nu sitter vi och kikar på "mamma till en mördare" och därefter väntar "paradise hotel" .

Imorgon bitti vankas körning och därefter kanske bada på fjärranhöjder . Försöker få venna att följa med men hon verkar helt omöjlig .. suuuuuck . Jag får nog bada ensam trots allt !

Puss

dagens frisyr..

..får bli en enkel toffs med lite lockar i .
Har verkligen ingen tid att fixa håret nu eftersom att min syster kommer och hämtar mig om mindre än en timme , jag som inte ens valt kläder .





puss

seg.

har fortfarande min sovtröja på mig , därimot har jag faktiskt plattat håret och sminkat mig osv . Så nu återstår bara att välja kläder innan jag kan bestämma mig för att göra någonting ..

Funderar faktiskt på att ringa min syster så att jag kan leka med henne tills vi åker ut till pappa och firar min lillebror , men jag vet inte ja , hon är ju jämt upptagen den jäveln.

Finns det ingen människa här i världen med bra tips på Frisyrer ? jag har letat som en tok efter häftiga "vardagliga" frisyrer , men utan resultat .. KOM MED TIPS

Puss

sovit.

Enda sedan jag vaknade har jag kännt att jag fått för lite sömn inatt . Därför la jag mig i soffan efter att jag kommit hem från körskolan för att därefter kolla på teve. Jag hann dock inte kolla länge på teven innan jag somnade tvärt och vaknade inte förns nyss .. så ungefär två timmar sov jag !

Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra , kanske börja fixa mig och sedan åka till syster min i stigslund ?
nja , de visar sig ..

puss

första körningen..

..är nu avklarad !
Allt gick vell "i stort sett" bra , var dock en hel del saker att träna på som man inte alls tänkt på innan.

Det började med att jag fick sätta mig och ställa in allting efter mina behov för att därefter backa ut med den parkerade bilen. Vi körde därefter inne bland husen bakom Ya och ha bad mig svänga HÖGER , jag började blinka och svängde därefter VÄNSTER av någon konstig anledning ..
-ja , fast det där var ju därimot vänster Frida?!
Shit fyfan vad pinsamt , var det enda som snurrade i mitt huvud .. Höger och vänster liksom , dagisnivå!
-Oj , varför svängde jag vänster ? var det enda jag sa . Kunde jag inte komma på någonting bättre? Jag höll masken och fortsatte att köra och vara allmänt irriterande och undrande över varför jag just svängde VÄNSTER fast han sa HÖGER .

Vi fortsatte att snurra runt bland husen och följde skyltar m.m , sen åkte vi till kanske "världens brantaste backe" för att där träna start i backe, vilket inte gick särskilt bra . Jag skulle stå med dragläge utan att åka varken framåt eller bakåt . Jag kände mig som värsta nybörjaren som inte kunde ett skit , för hemma kan jag jämt starta i backe(?)
Jaja , de där blir säkert bra . Jag körde iallafall med Bosse och han var fan SKITBRA och SKITKUL -inte som alla andra har sagt , att han är knäpp o värdelös.

Han tyckte även (efter första lektionen) att jag kunde boka in HALKBANAN när jag kom till receptionen efter körningen. Jag kunde som sagt ha bokat den "privat" ifall jag hade velat det , men nu hade man ju sån tur att det blev 200 kr billigare att boka genom körskolan , så det var ju bra !
så , den 4 December kommer jag att åka på halkbanan !



Jag längtar så oerhört mycket tills jag och min älskade T får våra välförtjänta körkort !

Puss

GRATTIS !


Idag gratulerar vi min älskade lillebror
som fyller 17 år !



du har vart min bäste vän sedan du kom till världen ..
& jag älskar dig !

nummer 1.

Godmorgon ! sådär vid 6snåret ..
Nu är det dags att traska till körskolan och köra lektion nummer 1 , ska bli riktigt spännande att se hur det kommer att gå . Jag börjar faktiskt bli lite nervös !


godkväll!

godkväll på er ! nu känns det faktiskt som att det är Time för att sova med tanke på att jag ska upp klockan 6 imorgonbitti , fyfan . Jag ska ju på körlektion på YA klockan halvåtta så jag antar att jag måste vara uppe i tid så jag hinner piggna till och få i mig lite frukost .
Ska försöka prata med dom om halkbanan också , så att jag kanske bokar genom dom .. Det skulle tydligen bli svårare att boka privat , även om jag kanske inte riktigt tror på det .
-körskolorna vill ju bara tjäna en massa jävla pengar .. I värsta fall så bokar jag det privat , vet ju endå att jag kommer att klara det utan att bli ruinerad och ta en miljon körlekioner haha .

jaja , sova var det ja ! Jag måste faktiskt gå och lägga mig nu , även om det tar imot . Jag har ju gått och vändt på dygnen och blivit "lite" utav en nattuggla - vilket jag kan tycka är lite mysigt när man endå inte har några tider att passa . Dock har det vell blivit lite utav en "dålig vana" ..

Jag hinner vell lagomt hem imorgon tills T ska upp till sin körskola , dvs runt åttatiden. Kul ! 
Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra imorgon . Min lillebror fyller ju 17 år imorgon så jag skulle gärna vilja ta en sväng dit , men synd att den "svängen" är närmare 2,5 mil & att T inte kommer kunna följa med .. Så vi får se hur det blir , det är ju inte svårare än att åka dit en annan dag ..

Grattis min älskade bror på födelsedagen ! (16november)
..tänk att du redan är 17 år , helt jävla ofattbart ! För mig kommer du alltid att vara 4-5 och en riktig pyroman!

jag och min älskade bror för ca 1 år sedan.


Puss och godnatt

svar till anonym.

Anonym om TeoriProv.:
Hur kan man göra det där testet? Skulle nämligen vilja prova.

svar; Jag länkade till sidan längst ner i inlägget "TeoriProv", där kan du göra testet ..

ikväll..

..börjar paradise hotel !
Någon mer än jag som kommer sitta BÄNKAD ?


svea tycker..

..att jag är elak!




..bara för att jag la hundgodis under mattan (?)
Hon kämpade ett bra tag innan fick upp mattan och kunde "krafsa" ut godisen för att sedan äta upp den ! Moahah..

puss

TeoriProv.

48 av 65 rätt (74 %) = UNDERKÄND (minst 80 % rätt krävs på Vägverkets prov)

-kuul , jag var ju så nära !
Tur att det bara var "träning" på internet (;



Jag pluggade lite trots allt ! Det var nog dom där ljusen (som jag förresten aldrig tände) som gjorde susen, eller vad tror ni?

Iallafall så måste jag fanimej börja plugga seriöst nu , jag kan inte hålla på att dra ut på det här längre . Jag är liksom snart 19 och jag lovade mig själv att ha körkort vid 18 , så go for it !

T är förresten hos en kompis så nu har jag tid att plugga för mig själv .
Puss


Ps. Gör testet själv , klicka HÄR !


nej..



..nu skiter jag i teorin och gör lite mysigt med tända ljus istället !
Kanske att man får större lust att plugga i mysig omgivning ? kanske inte ..

puss

Teori.

Bläääää, sitter och försöker plugga körkortsteori , men de går ju åt helvete.
Jag är helt enkelt för lat för att ta körkortet , ..och för fattig för den delen . Insåg just att jag troligtvis måste avboka 2 utav mina 5 lektioner pga pengarbrist .

Halkbanan har jag kvar också , den kostar ju 1400 - vilket jag tycker är skitdyrt .
Jag hatar verkligen att det ska vara så dyrt att ta körkortet . Konstigt att dom flesta väntar med att ta körkort? nej!



Nu ska jag plugga vidare och se hur mycket jag lär mig utav det här ...Körlektion imorgon !
puss

?

vad ska man göra idag då tro? jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra idag ..

blä vilken slapphelg det här har vart !

lång natt.

Inatt blev det en låång natt !
det började med att jag och T gick och la oss efter att Venna åkt hem , vi kollade på en film och skulle därefter kolla på en till , men vi hann bara halvvägs innan T´s kompis ringde och sa att vi skulle med till valbo för att kolla på skräckfilm.
Vi klädde på oss och åkte med till valbo , kollade på filmen och åkte sedan hem igen . Vi var vell hemma runt 3tiden, därefter försökte vi sova , men ingen var särskilt trött , så det tog ett tag innan vi båda somnade .

Nu har iallafall jag vaknat , T ligger fortfarande helt dööd i sängen så jag måste nog väcka honom snart så att han inte sover sig trött.

puss

promenad genom stan.

Venna kom hit på eftermiddagen , vi promenerade lite och gick till willys och handlade mat. Det fick bli soppa och baguetter i ugnen , guud så smaskigt det var !

Nu har jag och T suttit och glott på en julfilm (komedi) och klockan verkar gå allderles förjävla fort idag , kan inte fatta att klockan verkligen är elva , jag trodde den var typ åtta ?
Nu ska jag kika om det är någe bra på teve , isådanafall kan man ju alltid lägga sig i sängen och kika på teve tills man somnar , annars får man vell glo på någon värdelös film som finns på datorn ..

Längtar som sjutton tills på måndag då jag har min "första" körlektion.
puss

Calle & Mariette

..i duett ! (haha vilket rim)



-Jag bara älskar det här framträdandet
med Calle & Mariette !
Helt klart det bästa framträdandet hittills från dom bådatvå.

Puss

alla snubbar vill ju vara katt..

..tillochmed Svea , som starkt verkar tro att hon faktiskt är en katt !



Ja , ni ser ju själva ..


Jag älskar dig kissemiss



puss

"väntans tider"

Jag och T sitter fortfarande i "väntans tider" på att våran filmkväll ska börja .
Det är tänkt att en kompis till oss ska komma hit och kika på film och äta mat med oss . Det blir förmodligen film hela kvällern lång och det passar ju bra nu när T är så bakis och jag är lite illamående .

Tills dess sitter vi och glor på teve och fördriver tiden ..

Puss

snabb uppd.


Har nyss duschat och nu ska vi knäppa på en film på datorn och invänta en filmkväll i valbo.


..jag hade förresten LUGG hela dagen igår & shit så många fina kommentarer jag fick , helt sjukt !



Puss

Godmorgon!

godmorgon! här vaknade man just och såg att klockan var halvett , vad kul..
men man får vell skylla på att vi inte somnade förns efter tre någongång inatt , men endå .

T är bakfull och vrålhungrig precis som vanligt , själv är jag dötrött och kan inte ens tänka tanken på att proppa i mig en massa mat , uääck ! Nej nej , istället ligger jag nog kvar i sängen och knäpper på en film på datorn.
Sen är det tänkt att vi ska gå till willys eftersom att vi aldrig hann med det igår , så dit måste vi verkligen gå idag om vi ska ha nå frukost hemma ..

Hoppas ni alla hade en kul gårdag!
Puss

Fyfan !

Fyfan vilken kväll !!
började med att jag var i sandviken och träffade en gammal klasskompis , vi kollade på idol och pratade gammla minnen , fyfan vad jag älskar att du finns Ove !

Därefter åkte jag mot stan med bussen vid 11tiden , mötte upp T och hans kompisar på Oldsaints och var där en stund innan vi sedan gick mot goya och partade där , shit alltså ! Träffade massa roligt folk och aaa...

Älskar min underbara T , ingen kommer någonsin att få honom !

Nu är vi hemma och ska kika på en film innan vi somnar .
Puss

suck.

fyfan , jag sitter fortfarande i min sovtröja . Är verkligen helt slut , vill bara sova hela tiden ..
Undra när denna förbannade depression ska gå över ?

Iallafall så har jag och T bestämt oss för att gå till willys en sväng för att köpa lite pålägg och mackor osv , vi märkte nämligen i morse att mackorna inte alls var nå bra och att all pålägg utom smör var slut , tyyyyypiskt !

Jag vill att tiden ska gå fortare så jag har mitt körkort snart , men det kommer vell gå åt helvete som allt annat i min tillvaro för tillfället . På måndag börjar iallafall 1/5 körlektioner , så jag hoppas verkligen att dom kommer att räcka för att klara körkortet , vilket jag faktiskt tror . Räcker det med färre lektioner så avbokar jag resten..

Nu ska ja dra på mig mysisar och gå till affärn !
Puss

Slöhögsmorgon.

godmorgon ! idag har det vart en sån där "slöhögsmorgon" , vi låg nämligen kvar i sängen till tolv och bara låg .. Båda är så otroligt trötta idag och därmed har vi ingenting planerat för dagen.

Släkten skulle spela badminton vid femtiden , men jag tror inte att jag och T blir med , istället lagar vi nog någon god middag tillsammans och kikar på Idol osv. Så får det nog bli !

Tack förresten för alla jättefina kommentarer
jag har fått på sista tiden , antar att det är för att jag lagt ut så mycket "hår-inlägg" på sista tiden , har ju även fått grymt många fler besökare vilket jag tycker är himla roligt . Ni verkar gilla inlägg angående just hår , så jag ska försöka skriva lite mer om det eftersom att projekt kategorin inte kommer att uppdateras på ett tag då jag inte har råd att ens småshoppa eftersom att jag tydligen inte har något jobb(?)
men men , jag ska fixa nytt jobb , de ska jag ! Men först , körkortet ..

Nu ska jag ställa in lite potatisbullar i ugnen för både jag och T är riktigt hungriga .
puss

Fredagen Den Trettonde(!!)

Glöm inte bort att vara på er vakt idag (imorgon), det är ju faktiskt fredagen den trettonde(!!) november.
-vad som helst kan hända!
Moahaha

Undra om jag får nån otur eller inte ? Jag minns att sist det var fredagen den trettonde (Som jag minns) , så satt jag och min älskade T i flyget på väg till thailand, där vi också förlovade oss..(finns förövrigt på "film")
ja , hittills har jag bara bra minnen från Fredagen Den Trettonde.

Puss

Godnatt.

Godnatt ! Nu ska jag och min älskade prins gå till sovrummet och kolla på en komedi och bara njuta av varandras existens. Åh vad jag är lyckligt lottad !

Imorgon blir det en rejäl sovmorgon innan det händer någonting annat ! Vet varken ut eller in hur morgondagen kommer att se ut , men det är ju ganska skönt det med ..

Släkten ville förresten att vi skulle vara med och spela badminton och sedan äta middag till Idol , men jag vet inte ja , jag är ju så jävla värdelös på badminton så det får nog bli "en annan gång" .
Är mysigare att sitta hemma bara jag och T♥

Puss och Godnatt mina sköningar :)

extreem Ellie-makeover (resultat).

Sådär , nu har jag vilat mitt huvud och mina två onda fingrar på min högra hand , som också förövrigt är rätt brända nu efter att ha smält fast 100keratinslingor i Ellies hår utan värmeskydd .
-Men bra gick det och fint blev det !

Först åkte vi till Maxi för att köpa hårfärger , som vi sedan märkte att vi inte behövde då håret i princip var i samma färg som hårförlängningen. Så nu får nog ellies pojkvän en rejäl färgning av sitt hår , hihi.

Glömde att ta en före bild (som vanligt) , så jag tog en bild från Ellies bilddagbok ,vilket jag självklart fått tillåtelse att göra. Så, här kommer resultatet .

Före;



Efter;



Vad tycks? rätt stor skillnad , ellerhur..

Du är så himla fin Ellie ,
Hoppas att du blev nöjd , för det blev jag !

Puss

hår hår hår .

Pjuh . äntligen färdig med Ellies hår ! måste bara ta ett litet brake innan jag lägger ut ett resultat här !

Håll ut !

extreem Ellie-makeover.

Emma kom just förbi & nu sitter vi i soffan och slappar.

Senare idag ska jag hjälpa en gammal klasskamrat att sätta i hennes hårförlängning med hjälp av nailhair som jag skrev igår eller om det var i förrgår. Iallafall så ska jag sätta i det , sen färga och klippa ihop allting innan hon lämnar lägenheten . Hihi
-ska bli riktigt spännande !

Håll utkik efter resultat..


Puss

barnkanalen.

Tack för dom fina kommentarerna , kanske ser ni mig ute med lugg nåndag? haha

jaja , jag och idun sitter iallafall och kollar på barnprogram på barnkanalen . Vi har faktiskt inte gjort någonting annat idag & skönt är vell det , det är ju endå sånt skitväder ute ..

T kommer hem vid 3 ungefär , så kanske att jag lär laga mat innan dess , plus att jag ska tända massa ljus och göra mysigt här hemma .

Jag måste nog sätta igång nu om jag ska hinna !


R.i.p Kim

Puss

för/emot?

jag har alltid vart emot att haft lugg . När jag väl hade blitt tvungen att ha lugg som liten, satt jag bara upp den med två ariel-hårspännen med antingen ariel eller fisken Blunder på , sjävklart på varsin sida så jag fick mittbena igen som i vanlig ordning.
Nej , jag har helt enkelt alltid vart emot just lugg!

Men nu när T´s lillasyster MALIN prångt tyckte att jag skulle ha lugg , så passade jag på att se hur det skulle se ut.
Här är resultatet;



för/emot en frajs med lugg?




puss

Lykta.

Jag köpte ju som sagt en ny lykta igår , och jag kan inte mer än säg att jag är supernöjd.
-Den pryder verkligen våran hall..



Svart lykta ,
Owe´s 69:-
(Finns även som träfärgad & vit..)

sedan köpte jag även två svarta ljus , ett lite tjockare(39:-)som jag sedan använde i lyktan & ett vanligt långt(4:-) ljus.

Puss

Trött.

Godmorgon ! Nu är det fullt hus här hemma efter att min kusin Idun vaknat klockan 7. Sedan dess har vi bara legat i sängen och kollat på barnkanalen och vilat.
Nu sitter vi i vardagsrummet i soffan med täcket över oss och äter frukost , eller ja , idun äter frukost. Jag är bara jätte jätte trött . Vi har iallafall tänt massa värmeljus så nu är det riktigt mysigt här inne !

Vi har inte alls planerat vad vi ska göra idag innan T kommer hem , men kanske att vi tar oss ner på stan och går runt och letar efter en mascara och kanske fikar lite jag och Idun , men det är ingenting bestämt som sagt . Måste hinna damsuga o fixa också .

Puss

puss&godnatt.

Glömde bort att berätta att jag faktiskt köpte en ny lykta idag på Owe´s , men de får ni ta del utav imorgonbitti. Jag antar att min älskade kusin vaknar med tuppen(!!!) som vanligt . Men det kan ju vara härligt att gå upp i tid för en gångs skull , även om jag kommer att vara riktigt trött ...
Tur att barnkanalen finns , annars hade jag nog dött!

Ska försöka hinna ner på staden imorgon och köpa den där förbannade mascaran , innan jag glömmer bort det ! Sen ska jag även hinna med att damsuga och plocka lite här tills T kommer hem från körskolan , kanske även släcka ner hela lägenheten och enbart ha en MASSA ljus tända , guuuud vad mysigt .
Jag önskar så innerligt att jag hade haft ett badkar , isådanafall kunde man ju badat vareviga dag , som förr i tiden. Men icke ...

Vi får helt enkelt se hur det blir , men jag lovar att fota om jag gör några drastiska förändringar här hemma !

Puss & Godnatt

extreem Emma-makeover.

Nu är färgningen klar , imorgon återstår klippning och "styling" innan det slutgiltiga resultatet .

Emma åkte nyss hem och Idun ska snart sova , T åkte till pizzerian för att köpa mat och jag sitter och vilar efter en riktig hårkväll .



Före; en typiskt "svensk" naturlig blond hårfärg



Vi började med att färga den blonda färgen , då den skulle värka längst ..



därefter lag vi i en mörkbrun färg i resterande hår .

Sedan var det i stort sett färdigt , dock hann vi inte torka ordentligt och heller inte styla eller klippa ! Men det får bli imorgon .

Nu;




Puss
tack emma för en fin dag.

extreem Emma-makeover.

Nu är färgningen klar , imorgon återstår klippning och "styling" innan det slutgiltiga resultatet .

Emma åkte nyss hem och Idun ska snart sova , T åkte till pizzerian för att köpa mat och jag sitter och vilar efter en riktig hårkväll .



Före; en typiskt "svensk" naturlig blond hårfärg



Vi började med att färga den blonda färgen , då den skulle värka längst ..



därefter lag vi i en mörkbrun färg i resterande hår .

Sedan var det i stort sett färdigt , dock hann vi inte torka ordentligt och heller inte styla eller klippa ! Men det får bli imorgon .

Nu;




Puss
tack emma för en fin dag.

färga håret.

Nu ska jag och Emma åka iväg och köpa hårfärger ,därefter ska jag färga emmas blonda hår. Sedan sover min fina kusin här inatt och är med mig imorgon..

Håll utkik efter resultatet som kommer att läggas upp innan kvällens slut.

Puss

promenad!

Nu ska jag gå ut med min älskade vove på promenad..
Vi ska gå genom kollonierna så att hon kan springa lös och leka , synd att jag måste gå ensam, men det kan ju vara skönt det med så att man får tänka lite .

brr , det ser riktigt kallt ut .. bäst att sätta på sig mössa !

puss

Förfrågan.

Fick en förfrågan nyss utav en gammal klasskamrat ,hon undrade ifall jag kunde hjälpa henne med sin hårförlängning .

Så inom en snar framtid så kommer jag att sätta i nailhair(keratinvax) hårförlängning på henne & därefter klippa.

-Gud vad spännande det ska bli !


Här har jag satt i nailhair(keratinvax) hårförlängning på en annan kompis.;
(icke plattat,icke stylat)



Ibland funderar jag på att färga mitt hår svart igen , det är så himla mycket enklare att ha en osynlig hårförlängning då  !

Puss

mascara.

Godmorgon , lite så där i efterskott ..
Vaknade jättetidigt imorse eftersom att T skulle till körskolan , så jag låg ett bra tag innan jag kunde somna om , men tillslut gick det . Jag låg och småsov ett tag och sedan låg jag och svea och mös i vanlig ordning.

Idag slutar T vid halv fyra , så då är det tänkt att vi ska ner på staden och kika lite , jag skulle behöva köpa en bra mascara , så vi får vell se om jag hittar nån. Det skulle även vara roligt att hitta lite nya kläder !

Har ni något tips på någon bra mascara förresten ?
Jag har just nu en "isadora"mascara som är vattenfast , vilket är både bra och dåligt ..

Nu ska jag platta och greja med håret innan jag tar en promenad med Svea .

Puss

mcdonalds.

McDonalds verkar vilja att jag ska bli tjock , för när vi var där och beställde mat så beställde vi båda en hel meny. Han Mcchicken, jag chickennuggets o Co 6 bitar .
Väl hemma öppnade vi påsarna och både packade upp sin mat , jag ,som väldigt sällan tar 6 bitar i min meny då jag brukar vara rätt liten i maten såg till min häpnad att jag fått 9 BITAR istället för 6 .
-ja , mcdonalds verkar vilja att jag ska bli tjock ! dock åt jag 7 chickenbits , men inte ett ENDA pommes..

Nu ska jag och T kika på en skräckfilm innan vi somnar !

Puss

vrål..

..-hungrig är vad jag är just nu !
Dock känner jag bara för att krypa ner i sängen och koppla in teven i sovrummet för att sedan glo tills jag somnar. Jag fattar inte varför det är såhär .

Jaja , det ser ut som att McDolalds får bli min tröst ikväll. Sorgligt nog ..
jag kommer fan rulla fram snart , men det känns inte som att jag bryr mig längre . Varför ska jag göra det liksom?



Puss

Uuuuuch.

Sitter fortfarande kvar i soffan och deppar , men nu är iallafall T påväg hem och jag känner riktigt hur magen kurrar sönder på mig . Men det är vell inte så konstigt med tanke på att jag inte ätit på hela dagen..
Jag skulle bara vilja gå och köpa nån god jädra mat nånstans och sen krypa ner under täcket och gråta . Gud vad jag hatar mitt liv .

Undra om den här depressionen kommer att fortsätta hela vintern ut ? Isåfall vill jag fan bara försvinna och dö nånstans. uuuuuuuuuuuch .

Nu blev det mycket klagande här , men bloggen är till för mig och mina tankar !

Puss

RAAAAAAAAWR !

sitter fortfarande i soffan och har inte rört en fena . Mår så jävla dåligt och är så jävla arg och besviken , så nu ska jag ställa mig i duschen i en timme och bara skrika ut all ilska och gråt .

Jag hatar att du finns

Puss

helt slut.

"godmorgon" på er !
Jag vaknade faktiskt tidigt idag , men sen kände jag att jag bara vill gå under jorden så jag låg kvar i sängen fram tills halvtolv och bara filosoferade medans jag mös med Svea.

Så nu sitter jag här , i min ensamhet ..eller jag har ju Svea , men hon sover som en stock.

Skulle ju vart med Elin och därefter färgat Emmas hår idag , men jag mår så jävla skit så jag måste nog ringa och avboka de där , som jag mår nu iallafall . Istället kommer jag vell fortsätta sitta här i soffan under täcket och kanske slå på en film och försöka friskna till . Måste även duscha, göra hårinpackning & raka mig , suck .
Jag orkar verkligen ingenting idag

Jaja , duscha lär man ju göra iallafall, SEN kan jag vila .

Puss



Hemma igen.

Då var man hemma igen efter en dag i stigslund. T kom till mig och Elin ungefär vid niotiden , därefter gick han och jag hem till min syster som bor i huset "bredvid" . Där satt vi och kollade på lite gamla kort och pratade körkort. På vägen hem därifrån fick jag köra , eftersom att dom valde att skjutsa hem oss snälla som dom var . I gengäld fick dom låna lite filmer utav oss ..

Det har vart en helt underbar dag , ingenting speciellt , men helt underbar ..

Imorgon ska T iväg till körskolan igen vid halvtio , så då blir jag och Svea ensamma igen . Sitter just nu och funderar på hur jag ska spendera dagen . Elin tyckte att vi kunde umgås och gå till lekparken en sväng , så det säger man ju inte nej till , en utedag liksom . Sedan tyckte Emma att jag skulle hjälpa henne att färga håret , så det ska jag vell också göra ! Sen är det vell städning som står högst upp på schemat , har ju inte riktigt "hunnit" med det nu dom här dagarna då jag har vart rätt så förvirrad och spänd.

Jag mår verkligen fan just nu , har inte alls blivit frisk än & kroppen spökar som -jag vet inte vad ! vet tametusan inte vad det är för fel , men det lär jag ju få reda på rätt snart , innan veckans slut hoppas jag på.
spännande spännande


"Man får mer än gärna vara nyfken, men var det på ett snyggt sätt .
"

Nu måste jag sova (tycker T). Men innan dess ska vi ligga och småprata om allt och ingenting.
Jag älskar dig , det vet du .



Godnatt med er allihopa , hoppas ni har haft en lika bra dag som jag !
Puss

funderar.

Lillskruttan är fortfarande vaken & vi börjar nästan fundera vad hon har fått i sig egentligen (?).
Hon ligger i sin spjälsäng och gapskrattar och joddlar och har sig , som om hon gick på någonting . Men hon är nog bara super övertrött ..
Skitgullig är hon iallafall !

Sitter och funderar på när och hur jag ska ta mig hem , antingen buss eller promenera , men det är så tråkigt att promenera helt ensam , isåfall måste T komma och möta mig .

Puss så länge

ovisshet.

sitter fortfarande i stigslund med elin , i bakrunden hörs en ljudbok spelas ,i form utav Askungen.
Själva sitter vi och glor på våra datorer samtidigt som vi lyssnar på ljudboken och Elins systerbarns småprat i spjälsängen bredvid.

T har kommit hem nu och sitter hemma hos oss och väntar tills jag ska komma hem , men jag har inte bestämt riktigt när jag ska åka ännu så vi får se när det blir .

Imorgon ska T på körskolan
igen och jag har inte den minsta aning om vad jag ska göra, blir vell till att fördriva tiden hemma som vanligt. Skulle behöva städa och vika in lite kläder , men jag har fan ingen ork till någonting längre , har så fruktansvärt ont i huvudet och hela resten utav min kropp , helt utmattad helt enkelt ..

just nu lever jag i ovisshet & det suger


Puss

soppa.

nu har vi just tryckt i oss lite mat & för min del blev det soppa , medans elin och hennes systerdotter åt makaroner med köttfärssås.
Man blir sådär skönt mätt på soppa har jag kommit underfun med , inte så där illamående och äcklad som man blir av all annan mat , men det är vell bara för att det bara är vätska i stort sett.

Nu ska vi vell slappa magarna framför datorerna innan vi hittar på någonting annat .

puss

"tjockisdag"

Nu har jag , Elin och hennes systerdotter på 1 år just kommit tillbaka till lägenheten efter att ha vart nere på Lidl en sväng. Det blev lite småsaker som vi fick med oss hem , som ex. Cola,mexicanasoppa,godis,chips m.m
-så idag blir det en riktig "tjockisdag" för våran del !

Vi har även tankat hem tre olika filmer , varav två skräckisar , så nån utav dom ska vi vell ta och kika på också. Men det får nog bli lagom till maten.

Nu ska jag byta internet eftersom att det mobila inte vill funka på elins dator !

Puss

stigslund.

det blev inge fjärran , istället är jag i stigslund med Elin och hennes systerdotter.
Nu ska vi kila till affärn en sväng så plutten får somna .

T är på körskolan , det är ju första dagen på hans intensivkurs idag , lycka till älskling .

Puss så länge

träna?

Idag blev det ännu en sån där "vakna sent" dag igen , vet inte varför vi inte lyckas att gå upp i tid . Förmodligen för att vi aldrig lägger oss i tid . Vi brukar vel inte somna förns vid tretiden.

Kanske att jag åker till fjärranhöjder i dag och tränar , om inte min moster redan åkt dit vill säga . Isåfall så får jag vell tvätta lite istället eftersom att jag har en tid idag mellan 14-17:30. Dock har jag ju inte så mycket att tvätta förrutom ett par underkläder , men isåfall tar jag nog ner sängkläder och handdukar och tvättar dom så att man slipper det nästa gång , det blir liksom så himla mycket på en gång om man tvättar alla kläder PLUS handdukar och sängkläder.

Nu fick jag ett sms från Elin som funderar vad jag gör , så hon vill säkert leka :)

Puss

nu ni..

..mina vänner , så ska jag faktiskt sova ! har just kollat klart på efterlyst och så , så nu är det vell allt dags för att sova så man orkar med morgondagen.

Ska sova så länge som jag bara orkar i morgon , så räkna inte med ett inlägg i tuppens tid inte.
-Fast jag är vell i försig aldrig vaken med tuppen..

Jaja , sov så gott.

Puss

hårspray !

För några veckor sedan köpte jag en ny hårspray , nu vill jag tipsa om den här .

Jag har alltid användt vanliga hårsprayer och aldrig kommit på tanken att köpa någon dyr "frisörspray" heller, så jag fortsatte på mina "b-märken" och valde denna gång att prova någoting nytt .
Jag provade då "Got2b" hairspray från schwarzkopf & jag är verkligen helnöjd. Den funkar skitbra på mitt hår & inte nog med det
-den luktar helt underbart ..

Jag köpte den på H&M för 74.50:- , men när jag var på Willys sist så såg jag att den bara kostade 42:- , så om ni tänker köpa den - köp den där !



Puss

1 timme.

Pratade nyss med en utav mina mostrar i telefonen , 1 hel timme satt vi och bara diskuterade om allt mellan himmel och mask.

tillslut kom vi fram till att vi troligtvis ska åka iväg och träna imorgon på fjärranhöjder , först gymma sedan simma. Kan behöva ersätta lite fett till muskler ! grrr..

Nu börjar reprisen utav onsdagens "efterlyst" om mindre än 1 timme , så det ska vi nog kika på eftersom vi råkade missa det i onsdags.

Puss

nu har jag det (!!!!)..

Jag VET vad jag MÅSTE (!!) göra ,nämligen vika in all jävla tvätt som hänger på torkställningen..

SUUUUCK

"ensam mamma söker"

Ja, men då var "ensam mamma söker" slut för i år :( synd att det gick så fort , för jag gillade verkligen det programmet .
Tänk att 2/3 fann sin "äkta" kärlek, helt otroligt ju .

Jag och T sitter nu och funderar över vad vi ska göra nu när det inte finns någonting bra på teve att kika på. Det är ju iförsig en film på trean just nu -"..och så kom polly" , men jag gillar inte den så värst så vi skippar nog den. Istället får vi vell försöka komma på någonting annat och det är just det vi sitter och klurar på nu..

såg ni bilderna i det tidigare inlägget förresten ? visst var jag liten haha..

Nu ska jag fortsätta att klura på kvällen och morgondagen.

Puss

kärlek.



..med dig , vet jag vad äkta kärlek är .

Nu ska jag och T kika på TopModel innan "ensam mamma söker" börjar , då blir det även lite godis och dricka.

Puss

Tvåtusenfyra..

Fick just lite bilder från skolavslutningen 2004 (trorjag).
Natalie som jag gick i samma klass som skickade dom & man kan ju bara inte sluta skratta , tänk att det där är jag?

Bilderna kommer senare , jag måste kila nu , pappa väntar i bilen.

Valbo nästa!

Puss


Uppd. Här kommer bilderna efter ett par timmars väntan ..





..ja , ni ser ju själva. himla små !
allt var verkligen helt perfekt just då




"guldkompassen"

är fortfarande kvar hos min älskade pappa ,grattis på fars dag förresten .
Iallafall så fick ju pappa spelet utav oss i present & han blev jätteglad trots att hans sambo inte var med och spelade då hon var för fantasilös för att komma på något att skriva =D

Just nu sitter vi i vardagsrummet och Pappa m. sambo är ute och busar med Svea , hon älskar dom , speciellt pappas sambo.
Vi ska strax åka iväg till valbo för att äta middag med T´s familj, därefter kanske jag ska ta en sväng till emma och färga hennes hår (om jag hinner förstås), annars får vi helt enkelt ta det i veckan.

I veckan blir det väldigt tomt och tråkigt för min del , t ska nämligen på intensivkurs till körkortet , så om högst en månad kanske T har körkort - UNDERBART ! slippa åka buss eller rätta sig efter andra hela tiden , bara åka iväg när vi som helst känner för det . 
Vi har en massa planer inför tiden då vi fått körkort , blandannat att dra iväg till min stuga , bara jag och T ! Kolla på våran tomt som vi tre barn har däruppe där vi troligtvis kommer att bygga våran stuga när vi får råd , en tomt som ligger precis vid vattnet och bara ett stenkast ifrån våran nuvarande stuga där pappa och hans sambo kommer att "bo".

NÄSTA VECKA börjar förövrigt mina körlektioner , så det börjar verkligen närma sig för min del också..

Nu ska jag och T kika klart på filmen som vi hyrde igår innan vi kom hit , "guldkompassen" !
Puss

middag hos pappa.

äntligen fann jag ett ställe i huset där det fanns sändning med Mobila bredbandet - ingen dålig plats heller , fotöljen i vardagsrummet liksom. Den var nog lämpad för just mig !

Ikväll blev vi hitbjudna utav pappa på middag eftersom att han skulle vara ensam hela kvällern då hans sambo skulle ut med en väninna . Vi åkte då hit , men innan dess så var vi nere på staden en sväng för att leta efter ett paket till pappa inför "farsdag" , men vi hittade ingenting så vi åkte vidare till valbo .
Väl där så fick vi springa in på toysrus som värsta småglinen för att hitta någonting snabbt & väl därinne så hade vi tio minuter på oss att hitta spelet som vi letat efter - Rappakalja, kanske världens bästa spel !

Tips för er som inte vet vad ni ska köpa i julklapp (till vem som helst) , köp ett rappakaljaspel , det är dyrt men lätt värt vartenda öre .
-Bästa lögnhalsen vinner , dvs jag .
Jag vann , överlägset mot pappa och T !



Nu sitter jag som sagt i soffan och njuter av både maten och vinsten medans pappa åkte iväg med min lillebror och T på toa (ursäkta min ingående förklaring).
Snart ska vi vell ta en omgång till i spelet , men denna gång måste även pappas sambo vara med eftersom att hon kommit hem då det blev ändrade planer.

..förövrigt så är allt bra så ni vet, lite trött men det hör vell till när man sitter vid öppna spisen mitt ute i ingenstans. Jag älskar verkligen lugnet som finns här i mitt älskade barndomshem, jag önskar jag fick chansen att uppleva min barndom på nytt - iallafall dom positiva sommardagarna då ingenting kunde stoppa en.
Istället får man vell blicka frammåt och försöka ge sina framtida barn det man önskar uppleva själv , nämligen en barndom utav glädje,skratt och en massa fina dagar.

Såhär såg en utav alla mina underbara dagar hos pappa ut i somras.


Hoppas ni alla har det lika bra som jag , puss

vilken morgon .

Idun tyckte att det var morgon klockan halv åtta så hon satt och försökte väcka oss i omgångar.
Först vaknade hon runt 4tiden och var jättepigg , men då räckte det att gå och kissa lite och säga att
-"idun , det är mitt i natten så nu får man inte vara vaken.." , då somnade hon. Sedan vaknade hon igen vid halvåtta och var väldans pigg , hon pickade på oss och petade i våra ögon och sjöng en massa fina sånger -tills vi vaknade . Då slog vi på barnkanalen och låg och mös i sängen tills halv tio då vi gick upp för att äta frukost . Det blev yoghurt för iduns del och tänk så mycket GODARE det är att äta yogurt i sånna där "småburkar" än om det hade vart i en tallrik..
Helst hade hon velat ätit upp alla fyra burkar på en gång ! haha
Det har iallafall vart en underbart mysig kväll och morgon♥

Nu har jag precis duschat och T gick precis in för att duscha . Lite senare ska vi till min pappa ute i skogen för att äta middag och umgås med dom.

På söndag blir det middag med T´s familj så nu i helgen är det fullt upp. Datorn kommer att följa med !

Puss

jag är så onödigt ..

..NERVÖS !

Puss på livet

ÄNTLIGEN IDAG.

Det var allt på tiden att Rabih lämnade IDOL .
Nu sitter jag här i sängen återigen , men denna gång för att säga att jag är så troligt glad att en utav mina två sämsta i idol åkte ut idag , nämligen Rabih . Nästa gång hoppas jag på att Eddie åker ..

T har även kommit hem så nu kan jag vara lugn igen .

puss och sov gott

Idol.

Strax innan idol kom min en utav mina mostrar förbi . Vi kikade på Idol tillsammans och lagade även maten som jag pratade om i ett tidigare inlägg .
Mitt i programmet så bestämde T med en kompis att dom skulle gå på bio , så han drog härifrån medans vi andra fortsatte att kolla på idol .

Nu väntar jag hysteriskt på att få veta vem som åker ut ikväll , förhoppningsvis blir det Rabih då han är en utav mina "ickefavoriter". Min moster åkte förövrigt hem allderles nyss och Idun ligger här i sängen och sover som en stock efter dagens bravader.

..besviken.
Men det kanske var ett bevis på någonting.

Puss

nej..

jag hittade som vanligt ingenting på köpis och eftersom att pengarna tröt så bestämde jag mig för att inte köpa den där dressen jag pratade om tidigare , inte idag iallafall .

Just nu sitter T och min treåriga kusin Idun och kikar på teve och äter mackor med oboy . Lite senare blir det Idolmys som gäller med massa godis och annat gott. Vi ska även laga lite pommes o chickenbits .

Nu ska jag kika vidare på familyguy med mitt fina sällskap.

Puss

FoundationTips!

FÖRST trodde jag att den här fountationen var värdelös . Men nu när jag sminkat mig med den och haft den på mig så insåg jag att den fanimej är den bästa jag haft någonsin.
Huden känns sidenmjuk och man känner sig inte "instängd" som man oftast brukar göra...

TIPS till alla , köp den här foundationen på bilden nedan .
-Ni kommer inte att bli besvikna!



puss

dress.

T åkte just ner på staden för att luncha med en kompis . Själv sitter jag i min obäddade säng med datorn i knäet. Har heller inte bestämt vad jag ska ha för byxor idag så det få nog bli mjukisar som vanligt.

Ska ta en sväng med Venna till valbo och shoppa lite , dock vet jag inte hur mycket shoppa det blir för min del eftersom att jag knappt har nå pengar . Men jag tror iallafall att jag ska kolla på en mjukisdress som jag kanske ska slå till på . En grå , tunn från HM. Eftersom att jag lever i mjukiskläder(typ) så tycker jag att det ser bättre ut om man väljer en "fin" outfit fastän man har mjukisar. Därför måste jag nästan slå till på den där dressen eftersom att jag bara har en enda dress och den använder jag jämt , känns det som.

jag har kommit att tänka på en till sak , julafton ..
Snart är det ju jul och jag har inte köpt en enda julklapp , men det gör nog inte så mycket eftersom att jag inte tänkt att fira jul, då jag inte alls är en julmänniska .
Jag har funderat rätt länge på vart jag ska vara & kommit fram till att jag nog antingen ska vara hemma här i lägenheten eller åka ut till pappa och vara med honom. T ska troligtvis vara i valbo med sin familj så han blir nog inte med mig på julafton. Men det visar sig hur det blir , förra året var jag ju i valbo med T  , men i år känner jag att jag vill vara med min familj och mina syskon även om vi inte gör någonting speciellt.. -dvs hos pappa.

det enda som är mysigt med julen , är att hugga en gran ute i skogen med pappa som när man var liten..



Puss

oj.

..vad statestiken höjdes igår ! antar att jag måste vara lite mer kreativ för att fånga er uppmärksamhet . Jag vill själv hålla på med en massa projekt ,men som jag berättade tidigare så hag jar tyvärr brist på fantasi och pengar för tillfället . Men det kommer ..

Vaknade klockan tio på pricken idag utav att T ställt klockan och utav att jag samtidigt fick en massa sms på telefonen-spännande spännande! Det var både bra och dåligt att jag fick dom , vet inte vad jag ska tycka och tänka. Egentligen är jag ingen som skriver så ingående om mitt "privata" eftersom att jag jag fått flera påpekningar där ni haft helt käpprätt åt helvete fel uppfattning .
Men det är min blogg och jag skriver exakt vad jag vill och accepteras det så får ni helt enkelt sluta läsa.
Iallafall så blev jag rätt glad, samtidigt som jag blev lite arg att dom där smsen kom , ingen kan ju bara sticka och sen komma tillbaka när det passar . Iallafal inte vem som helst , men nu var det ju du ! :)
....jag behöver ingen annan

Iallafall så är jag riktigt trött idag , vet inte alls vad jag ska göra fram tills ikväll då min älskade kusin kommer . Kanske att jag ska städa hela lägenheten , det lär ju ta ett tag .

Puss

mina två bästa !

Fick en otrolig vacker syn när jag kom ut till vardagsrummet , nämligen det här ..



Är dom inte söta så säg ..
Dom stog och mös och kramades ute i vardagsrummet och Svea verkade inte det minsta brydd utav att hon faktiskt var lite ovanligt högt upp , men som sagt , hon är ju som ett barn & hon verkar tro att hon är en människa haha.


J
ag älskar er , till månen och tillbaka . ♥

Godnatt från mig och mina två bästa . Puss :)

Mtv Ema

har just kikat färdigt på MTV Ema & nu är det dags att sova.
T ska tydligen ställa klockan imorgon för att gå ner på staden och luncha med en kompis , själv vet jag inte om jag är så himla sugen på det . Ja känner bara att jag vill vara hemma och fixa lite nu när det är så rackarns stökigt här hemma . Kläder på hela vardagsrumsgolvet och massa sladdar överallt och ...jaa , suck !

Fan vad jag får ont i kroppen av att kolla på "scarred" , ni vet programmet på mtv där dom visar klipp när folk gör illa sig . Typ spräcker pungkulor ,bryter massa ben,krossar fötter,faceplantar, osv osv..
Jag får fan ont i kroppen, uch . Endå envisas man med att kolla på det ..

Nu blir det till att sova! God natt med er och ha en underbar Fredag med MYCKET fredagsmys .

Puss:)

här kommer..

..ett litet smakprov . Tänkte bara visa lite bilder som jag just knäppte som hastigast . Jag valde att bara knäppa på lite skor och mössor , eftersom att dom var enklast att sortera.



..skorna står förresten på våran nya underbara vardagsrumsmatta (som jag kom på att jag inte har visat er ännu).




När jag väl har kameran ikopplad kan jag ju passa på att visa er vad vårt mys tillvisso bestod utav ikväll
-Gröna oliver och fetaost , att äta med tandpetare ! MUMS



Puss:)


svar till anonym.

Anonym om "litegrann utav det hela":
Ditt hår är skitsnyggt! hur många slingor har du i?

svar ; för det första vill jag tacka för din kommentar , verkligen tack :)
jag köpte 100st nailhair/slingor , men jag anväde 90 ungefär. Ska sätta i dom andra tio så fort jag får tid. Måste även köpa lite mer hårfärg då så det inte ser knasigt ut ..

puss

"litegrann utav det hela"

Nu är tevekvällen över här i huset & klockan tickar vidare.

Kläderna ligger fortfarande i en enda stor röra då jag inte har någon ork alls att ens försöka sortera dom. Det väcker också väldigt många minnen att sitta och kika igenom alla gamla kläder - tänk att vi/jag en gång i tiden haft dom där på oss.
Det är dock mest kläder från pontus eftersom att han är yngst och därmed kanske mer "morderna" kläder. Men det finns också en hel del fridakläder , dvs RÖTT RÖTT RÖTT . Mamma plågade mig , jag hade fan rött på varje plagg jag hade på mig -enda tills jag fick välja själv ..

Mamma brukade lägga fram kläder till oss barn innan hon åkte till sitt jobb klockan fem på mornarna , men oftast så tyckte jag inte om hennes val utav kläder så jag brukade GÖMMA högen med kläderna och istället dra på mig kläder som jag tyckte var fina , haha.

jaja , jag får helt enkelt ta tag i det där med kläderna så fort jag får ork till det , sen om det blir idag eller inte , det visar sig .
Jag kan ju iallafall ta några kort så ni får se "litegrann utav det hela" .


Puss:)

TvKväll.

Ikväll blir det en sån där TvKväll , ingen filmkväll som det brukar vara !
Istället blir det "halv åtta hos mig " kl 19:30 , "mammas pojkar" kl 20:00 & "inlåst" kl 21:00. Därefter lär det vell bli till att sova om man ska orka upp i tid imorgon för att fixa farsdag-present och även städa lite inför helgen.

Min lilla kusin Idun kommer hit imorgon eftermiddag och ska även sova över här och därmed ge hennes mamma lite behövlig tid och ro att unna sig själv någonting . Ser verkligen fram imot morgondagen !  Antligen åker vi för att kika på hockey i sandviken på kvällern , eller så hyr vi nån film och kikar på här hemma .
Fredagsmys helt enkelt !

Fan också , jag insåg just att klockan bara var 18:30 , jag som kollade inne i köket och trodde att klockan var 19:30 - varför har vi inte ställt om den ÄN ? det kan man ju undra...

jaja , får helt enkelt fördriva tiden genom att kika på nåt historieproram som T just sitter och tittar på . Suck !

Puss

massa fint !

Gud , det finns så mycket fina saker ! Pappa kom ju förbi med barnkläderna , och det fanns en massa fint som knappt används . Även fast dom är så pass gamla som dom är så finns det fortfarande saker med prislapp kvar på(?).
Har suttit och kollat igenom det mesta nu och insett att jag aldrig någonsin kommer att slänga barnkläder från mina framtida barn . Det kommer alltid till användning , även om det inte är ens egna barn eller barnbarn. Det finns alltid någon som behöver dom bättre än en soptunna .

Massa söta vintermössor och skor , åh !

Puss :)

Barnkläder.

Pappa ringde just och berättade att han skulle svänga förbi med lite säckar med bebiskläder .
Det var från början tänkt att Max skulle ha fått det som han kunde ha och det som han skulle kunna tänkas ha när han blir några månader äldre , men nu blir det ju inte så .

Iallafall så ska jag kolla hur mycket oanvändt det är , isåfall får man vell skänka bort dom här på bloggen.
, har du bebis från 6 månader och uppåt så kanske det finns någonting som du skulle vilja ha . Kommer att lägga upp lite bilder senare idag på kläderna/skorna som jag tycker är värda att sparas/skänkas.

I värsta fall så spar jag nog det tills min lille bebis kommer , när det än blir .



Puss

Slöhög.

Godmorgon darlings ! fasen va länge ja sov idag alltså , inte bra .
De spelar vell dock ingen roll att jag sover länge om dagarna när jag endå inte ska göra någontin , men endå , man hinner inte med så mycket.

Skulle så himla gärna vilja sola idag
, men jag vet inte om jag vågar . Har ingen temp hemma så ja kan inte kolla om jag har feber , för har jag det så frodas ju bakterierna när man solar & då lär jag ju inte bli friskare än på ett dag . Därimot är det toppen att basta , så kanske att man ska smälla igång pappas bastu i helgen .

Idag blir det lugnt (som vanligt) , det enda som vi vet ska göras är att ta en tur ner mot stadenhållet och kolla upp en sak , så det ska vell bli lite sådär små pirr. Vad det är får ni nog veta efteråt.

Nu ska jag gå och torka bordet inne i köket och därefter börja ställa fram lite frukost - det blir toast med ost och tomat på och kanske lite Oboy till det .

Puss

sen kväll.

Även denna kväll blev väldigt sen för min del , självklart pga för mycket filmtittande..
Vi kikade på dom två sista "johan falk" filmerna som vi hyrde tidigare ikväll när vi var på väg hem rfån sätra.
Först kikade vi på "bonde söker fru" som slutade klockan nio , sedan kikade vi på dom sistnämnda två filmerna och vipps så var klockan ett .

På vägen hem från sätra hyrde vi även med oss en till film , men den får vi se imorgon för nu börjar ögonen säcka ihop - vilket kanske inte är så konstigt (?) .
Jag har nog gått och vänt på dygnet för jag somnar verkligen skitsent , varje kväll . Fast nu när jag inte är så pigg så har jag faktiskt gått och blitt trött dygnet runt ,vilket inte heller är särskilt roligt .
Men man kan ju inte alltid få det så perfekt som man vill ha det , intesant?

Imorgon förresten
, så ska jag kanske göra någonting som jag ABSOLUT inte trodde att jag skulle göra -men som jag kanske måste göra , nämligen...mm det får ni allt vänta tills imorgon med att höra .


Nej men nu är det vell allt sovdags(?) (för er som inte redan sover) .
Godnatt & puss:)

sätra.

sitter just nu i sätra o har vart här större delen utav dagen.
vi har käka lite pizza o äventyrat lite. Nu sitter småkiddsen och tar ett bad tillsammans medans ja o t sitter ute i vardagsrummet.

vi tar vell bussen härifrån lite senare , så vi hörs då !

Jag älskar er , fina ni

puss


kraschad.

Godmorgon ! Igår när vi kollade på "red baron" här i sovrummet på min laptop , så slutade den helt plötsligt att fungera . Felet är tydligen att lasern i skivläsargrejen har gått sönder -så nu kan jag inte kika på film mer , buhu:/
Antingen laga eller köpa ny , men eftersom att jag endå tänkt att köpa en ny dator så får det nog bli så , men bara om den krachar helt , för först ska jag ta mitt körkort :)

T ligger fortfarande och sover efter att ha blitt riktigt förbannad igår över att filmen inte funkade mitt uppe i allt . Han tyckte filmen var skitspännande , sen bara dog den ..
Men men , han sover nu iallafall och ser inte ut att ha en tanke på att kliva upp
-inte än på några timmar iallafall..
Svea ligger skitnöjd tätt intill T på min vita favoritkudde. Hon ser nästan mer död ut än T (?) !

Medans slöhögarna ligger och sover har jag försökt somnat om hundra gånger , men jag är så himla pigg så det gick bara inte . Istället funderar jag starkt på att sätta ingång alla mina tänger och kanske fippla lite med mitt hår ! Skulle vara skitkul att exprementera lite och se om jag kommer fram till någonting ..
Ska även fundera lite på om jag ska köpa en hårfärg idag när vi går till affärn .

Vad tycker ni ? :)


So loooong ..
Puss

Först och främst ..

..vill jag tacka för kommentaren ang. Filmkedjan.

Vi har just kollat klart på andra avenyn och nu väntar den andra filmen som vi har tänkt att kika på inne i sovrummet eftersom att jag gått och fått feber . Jag mår skitdåligt bara sådär pangtjong , igår mådde jag inte alls så här .
Hoppas att det går över innan helgen då det är fars dag och två middagar på schemat .

Måste också passa på att säga att jag är så jävla glad , ..& jag älskar det !
vågen börjar visa positivt , ingen snö än & jag har världens finaste familj - men det är bara några utav sakerna.

..men det är fortfarande lite utav höstdepressionen som spökar & jag verkar aldrig bli av med den.
-istället blir jag sjuk (?) !  det är allt bra skumt det här.

Jag kom också på idag att jag faktiskt saknar alla mina "projekt" på diverse saker här hemma . Tyvärr kommer det nog inte bli några stora projekt på länge eftersom att min fantasi inte är på topp + att pengarna tryter lite just nu.
Men det ordnar vell sig det också , kanske har jag ett jobb på G ? vem vet ..

Nej , nu får ni sova så gott ! - det ska jag göra !

P.s . Imorgon ska jag förresten försöka ta mig tid att fixa till håret lite , kanske tilloch med köpa en hårfärg eller så. Iallafall piffa till det på nåt sätt..

Puss

Godkväll.

Godkväll !
Nu har T kommit hem från valbo och all tvätt är upp plockat från tvättstugan. Dock ligger kläderna fortfarande i en ikeakasse efter att jag fort som attans behövde springa ner till källaren och hämta dom tio minuter innan min tid gick ut .. Så jag fick lite brådis så jag har faktiskt inte hunnit vikt ännu .

Efter att jag och Elin lagat "finmiddag" bestående utav makaroner och stråganoff så kom Tano hit för att hämta mig. Elin skulle till Andersberg så vi skjutsade hem henne innan vi fortsatte våran tripp runt om i "stor"staden Gävle . Vi åkte ut i skogen o brassade runt och köpte även lite energi inne på Lidl.
Därefter åkte vi för att kika om dom 2 nya "johanfalk" filmerna hade kommit till "filmkedjan" här på söder - men det hade dom inte .
imorgon skulle dom få in dom som hyrfilm ... SUCK .

Nu sitter jag och T och ska strax börja kika på lite program på teven innan det bästa utav allt börjar -andra avenyn! Därefter blir det till att kika på en film som vi började kolla på igår "röda baronen" eller "red baron" som det så fint heter på det fina språket engelska.

Puss

ElinPelin.

Si godagens ! Har tvättat två maskiner med tvätt nu och nu ligger det i torskåpet och väntar på att jag ska hämta upp dom .
Iallafall så kom Elin förbi precis innan jag börjat tvätta , så hon följde med mig ner till tvätten och nu sitter vi i soffan och äter chips o kollar på nåt designprogram och snackar goja.

Tänkte bara uppdatera och visa att jag lever , även om jag känner mig mera död än levande . Jag har nämligen börjat blitt riktigt sjuk och det är inte bra .

Nej men nu ska jag fortsätta äta chips och bli FET :)

Puss

dagens.

Godmorgon ! Visst känns det vell inte som att klockan snart är 11 ? inte här iallafall ..
Det är disigt ,grått och kallt ute , det skulle lika gärna kunna vara en höstmorgon runt 7 tiden .
Men klockan är 11 och det är bara att acceptera .

Idag ska jag ha tvättstugan från klockan 2 , så jag får vell hoppas på att det inte blir så mycket mera än 3 maskiner , eftersom att det bara finns tre maskiner där nere och jag har ingen som helst lust att tillbringa hela min dag där nere i källaren. Så tre maskiner blir det , jag tror det kommer att bli perfekt.

Ikväll är det andra avenyn också , så säkerligen kommer jag sitta bänkad framför teven mellan klockan 21-22.
Men nu måste jag faktiskt slita upp T så vi hinner städa lite tilsammans innan han far iväg .



Puss:)

kvällens ord.

Kom just in efter att ha vart på Sveas sista promenad för dagen , det blev en tur runt "runda gatan" .
Nu sitter vi här , hon och jag i soffan och myser med täcket och varandra. Min älskade Svea !
Snart ska jag börja sortera kläder så jag slipper göra det imorgon innan jag tvättar , jag hatar verkligen att stressa , har någon slags fobi för just "stress" .

T sticker ju till valbo och skiter i både mig och tvätten , så jag funderar starkt på att skita i hans kläder så han kan få känna på att tvätta själv för en gångs skull . Moahaha..

En solning blir det nog också imorgon , trots dagens bravader med svimningsattack osv . Man får helt enkelt ge fan i att sola "efter nån" , eller kanske ta och sola lite kortare tid(?).
Ansiktet känns så jävla fräscht nu , har inte behövt använda nån foundation eller smink över huvudtaget på ja vet inte hur länge - det , det är underbart !
Endå längtar jag faktiskt lite efter att få prova min nya mineralfoundation , fast det är endast för att bedömma om den är bra eller inte haha.  Tvivlar ju på att man får sån "len" hud som i reklamen ..

Nej , nu måste jag börja sortera om jag ska orka . Jag är fan skit trött !

Puss:)

en helseg dag.

Idag har det inte hänt mycket alls , förns nu på kvällern .
T åkte ju till valbo på förmiddagen och skulle fixa sin telefon , det tog vell nån timme innan han kom hem . När han väl var hemma så behövde han skynda sig ner på staden för att hinna få ut en ny telefon inne på Phonehouse (dom hade bara 2st kvar i lagret) , så jag följde med .
Vi gick i raskt tempo ner till staden och PhoneHouse för att hämta ut en ny telefon , som förhoppningsvis kommer att fungera bättre - vilket den tycks göra .
Därefter gick vi till solaiet för att sola , först T , sen jag .

Vi solade i samma solarium , fast inte samtidigt . T solade först och därefter solade jag . Så jag fick ligga när det var som varmast och äckligast . Men det gick vell bra , ända fram till slutet , för när tiden äntligen var slut så fick jag panik och tappade hörseln och en del av synen (mina symptom strax innan en svimmning).
T fick springa och hämta iskallt vatten på papper medans jag satt med huvudet neråt för att försöka få upp lite blod till knoppen .-Jag klarade det , jag slapp svimma !!!
Det är mitt första svimningstillfälle där jag klarat mig ifrån att just svimmat ! Det "enda" jag behövde gå igenom var starten inför svimningen ...
I framtiden ska jag nog inte tvinga mig själv att ligga kvar så pass länge som jag gjorde idag , utan istället kliva ur när jag börjar känna mig heldöd.

Jaja , nog om detta !

Vi blev iallafall bruna och fina - vilket var huvudsaken.
Nu ska vi slå på en film tills det börjar någonting vettigt på teven . Förresten så ska vi göra lite nudlar också som vi köpte på vägen hem , på en thaibutik .
-Jag får nästan lite ThailandsFeeling .

Puss:)

svar till anonym.

Anonym om början till ..:
det är svårt att tvätta själv va?

Svar ; nae inte om man inte har mycket att tvätta , men har man ett par kassar så blir det drygt att bära fram och tillbaka..
Men att bara "tvätta" är inte så svårt  :) ..det dryga är som sagt att bära , vika och sortera.


men att tvätta är riktigt TRÅKIGT om inte annat.
Puss



början till ..

..en förkylning? ja , jag känner mig faktiskt riktigt krasslig idag . Eller inte direkt sjuk , men sådär att halsen börjar svälla igen och näsan rinner .
Kanske är det bara någonting tillfälligt , allternativt en början till en förkylning . -jag orkar inte bli sjuk , igen ..

Vi har förövrigt börjat att småstäda litegranna , som att damsuga golv , plocka lite skräp osv . Dom jobbiga sakerna som att skura golven, torka fönsterbänkarna , ..det spar vi till sist här hemma !

T kanske sticker till valbo ifall inte hans telefon vill börja funka , så då tänkte jag passa på att gå ner och sola lite . Men som sagt , vet inte hur det blir än & hur länge städningen tar .



Imorgon blir det en sån där dryg dag , jag ska nämligen tvätta - igen . Och även denna gång helt ensam eftersom att T ska bort . Blir så jävla förbannad att det alltid bestäms andra saker på ANDRAS villkor när VI har bestämt att VI ska tvätta . nå
Jag är fan ingen jävla slav som ska göra ALLT , men det är ju det folk verkar TRO .
Nåja , tur att man bott ensam i stort sett hela sitt liv så att man KAN det där med att tvätta utan nån annans jävla hjälp :)

-nog om bitterheter , nu ska jag städa !


Puss :)

Städning.

Godmorgon ! nu är jag det enda som är vaken här i huset eftersom att T vägrar gå upp , likaså Svea. Dom ligger som två döingar inne i sovrummet..på varandra. Sötisar !

Idag får det allt bli en städdag , det ser verkligen för taskigt ut här hemma . Tvätten hänger fortfarande på torkställningen eftersom att det är så hårigt överallt på golven . Ja , suck vad mycket grejer det är som ska göras.

Det är även bestämt att idag BLIR det sola , hur lång tid städningen än tar så är sola verkligen ett måste . Nu när jag kanske köpt en lite för ljus foundation som man förövrigt inte får byta , så kan man ju försöka hålla färgen iallafall så att man slipper använda den och se helt förskräcklig ut ..

Nu vaknade T och Svea till liv och städningen måste vell börja ..


Ett bad på fjärranhöjder skulle heller inte sitta helt fel idag !



Puss

kvällen.

Tog bussen till sätra och Emma m. familj .dock blev de lite krångel när vi skulle gå från centrum till henne , vi hittade inte riktigt - men tillslut kom vi fram endå ..
Väl där så var det finbesök - inte vi , utan ett till finbesök . Det var en kompis till emma och hennes skitsöta dalmatin, som för övrigt inte verkade tycka om dryga valpskitar som Svea . Han morrade och levde sitt egna lilla liv , men söt som attans var han , och stoooor .
-Tack för en fin kväll !<3

Vi skulle ju ha kikat när Emma spelade på bingolotto och förhoppningsvis vann , men det blev ändrat eftersom att Emma inte hade någon lott .
Istället satt vi och babblade och gosade med hundarna tills vi skulle åka hem . Vi fick skjuts hem eftersom att Dalmatinen och hans matte ändå skulle mot andersberghållet - tack fina du :D

Nu tänkte vi att vi skulle kika på ensam mamma söker eftersom att vi missade det idag - men tro på fasen att det inte hade kommit ut än , suuuuuck . Vi får helt enkelt se det imorgon istället..

Nu , sängen !

puss

Bingolottokväll.

Nu ska vi strax ta bussen till sätra för att ha en bingolottskväll med Emma m. familj.
Vi har dessvärre inte hunnit köpa någon lott ännu men det är alltid kul att bara umgås endå , dessutom så vinner säkert emma om inte jag spelar, så jag står över att köpa en för hennes skull =D

Våran buss går om sisådär 30 minuter direkt till henne, så det är rätt praktiskt .

Puss så länge .

4 behövliga..

..saker har jag vart och köpt idag !
Vi åkte till köpis en sväng med Ken eftersom att han endå skulle åka dit o kika på en telefon och T lämna in sin på lagning typ.
Vi kom dit och då sa dom att det skulle ta omkring 30 minuter . Medans så gick vi och käkade på Ikea , pasta med köttfärssås (barnportion 19:- ) blev det för min del , medans grabbarna åt någon kotlettrad.

Iallafall så gick vi tillbaka till stället där vi lämnat in t´s telefon och hämtade den , sedan tog vi en runda på mediamarket och kikade lite . Väl där så upptäckte vi att telefonen fortfarande inte fungerade inom området där den hade pajat - så vi fick vända ..
Vi lämnade in telefonen på nytt och väntade 30 minuter , men inte heller denna gång fungerade det . Så nu måste T försöka laga det själv och om det inte fungerar så får han antagligen lämna in den på lagning som tar runt 1 månad.
Men men ..

Medans vi väntade alla dessa minutrar så passade vi på att gå en sväng i lite klädbutiker , men vi fastnade inne på HM då jag hade fullt sjå med att välja fundation , men tillslut hittade jag en som jag tror passar just mig . Den täpper nämligen inte igen alla äckliga porer och låter därmed huden "andas" -vilket jag tycker låter väldigt bra..



Vad har du för fundation ?
Har du någon som du är riktigt nöjd med ?


Min "shoppingkasse" bestod idag utav ;

Tröja Vit , H&M 149:-
Hårspray "Got2b" , H&M 74,50 :-
MineralFoundation , H&M 159 :-
"tuss" , H&M 19,50 :-


..& även en barnportion med makaroner och köttfärssås från Ikea , 19:-



Nu sitter vi och väntar på att åka till min underbara , Emma Loke & Idun. Där ska vi spela lite bingolotto , eller iallafall kika när emma spelar eftersom att vi inte har köpt någon lott ännu -jag brukar aldrig vinna ! :( Men vi kanske köper en lott endå tillsammans , jag och T .

Puss:)

träning !

Godmorgon ! efter att ha vaknat klockan 9 enligt klockan (8 egentligen), så tänkte jag att ; nu kan jag minsann gå upp!
Men när jag insåg att klockan bara var åtta så tvingade jag mig själv att sova en stund till för att inte bli så rastlös.

Men nu är jag vaken iallafall , och jag  tvingade också T att gå upp så att han ska hinna till valbo och fixa sin telefon medans jag åker och solar . Klockan 1 blir det förmodligen till att träna lite , vi ska dra upp på korpen jag och ett gäng med släktingar och spela badminton 1 timme eller två , så man blir av med lite FETT !



Jag har bestämt mig nu att jag måste faktiskt börja träna , även om jag inte är "skitfet" , men jag måste träna endå för jag känner själv att jag börjar trappa upp i vikt igen och det är INTE bra !

Nu ska jag gå och borsta håret och äta frukost .

puss

RSS 2.0