en helseg dag.

Idag har det inte hänt mycket alls , förns nu på kvällern .
T åkte ju till valbo på förmiddagen och skulle fixa sin telefon , det tog vell nån timme innan han kom hem . När han väl var hemma så behövde han skynda sig ner på staden för att hinna få ut en ny telefon inne på Phonehouse (dom hade bara 2st kvar i lagret) , så jag följde med .
Vi gick i raskt tempo ner till staden och PhoneHouse för att hämta ut en ny telefon , som förhoppningsvis kommer att fungera bättre - vilket den tycks göra .
Därefter gick vi till solaiet för att sola , först T , sen jag .

Vi solade i samma solarium , fast inte samtidigt . T solade först och därefter solade jag . Så jag fick ligga när det var som varmast och äckligast . Men det gick vell bra , ända fram till slutet , för när tiden äntligen var slut så fick jag panik och tappade hörseln och en del av synen (mina symptom strax innan en svimmning).
T fick springa och hämta iskallt vatten på papper medans jag satt med huvudet neråt för att försöka få upp lite blod till knoppen .-Jag klarade det , jag slapp svimma !!!
Det är mitt första svimningstillfälle där jag klarat mig ifrån att just svimmat ! Det "enda" jag behövde gå igenom var starten inför svimningen ...
I framtiden ska jag nog inte tvinga mig själv att ligga kvar så pass länge som jag gjorde idag , utan istället kliva ur när jag börjar känna mig heldöd.

Jaja , nog om detta !

Vi blev iallafall bruna och fina - vilket var huvudsaken.
Nu ska vi slå på en film tills det börjar någonting vettigt på teven . Förresten så ska vi göra lite nudlar också som vi köpte på vägen hem , på en thaibutik .
-Jag får nästan lite ThailandsFeeling .

Puss:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0