första körningen..

..är nu avklarad !
Allt gick vell "i stort sett" bra , var dock en hel del saker att träna på som man inte alls tänkt på innan.

Det började med att jag fick sätta mig och ställa in allting efter mina behov för att därefter backa ut med den parkerade bilen. Vi körde därefter inne bland husen bakom Ya och ha bad mig svänga HÖGER , jag började blinka och svängde därefter VÄNSTER av någon konstig anledning ..
-ja , fast det där var ju därimot vänster Frida?!
Shit fyfan vad pinsamt , var det enda som snurrade i mitt huvud .. Höger och vänster liksom , dagisnivå!
-Oj , varför svängde jag vänster ? var det enda jag sa . Kunde jag inte komma på någonting bättre? Jag höll masken och fortsatte att köra och vara allmänt irriterande och undrande över varför jag just svängde VÄNSTER fast han sa HÖGER .

Vi fortsatte att snurra runt bland husen och följde skyltar m.m , sen åkte vi till kanske "världens brantaste backe" för att där träna start i backe, vilket inte gick särskilt bra . Jag skulle stå med dragläge utan att åka varken framåt eller bakåt . Jag kände mig som värsta nybörjaren som inte kunde ett skit , för hemma kan jag jämt starta i backe(?)
Jaja , de där blir säkert bra . Jag körde iallafall med Bosse och han var fan SKITBRA och SKITKUL -inte som alla andra har sagt , att han är knäpp o värdelös.

Han tyckte även (efter första lektionen) att jag kunde boka in HALKBANAN när jag kom till receptionen efter körningen. Jag kunde som sagt ha bokat den "privat" ifall jag hade velat det , men nu hade man ju sån tur att det blev 200 kr billigare att boka genom körskolan , så det var ju bra !
så , den 4 December kommer jag att åka på halkbanan !



Jag längtar så oerhört mycket tills jag och min älskade T får våra välförtjänta körkort !

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0