besök.

Vi har just blivit lämnade utav våra besökare som har vart är under kvällern och gjort oss sällskap.. vi spelade kort och blev övertrötta - för att dra det hela i en snabb resumé.
Nu har dom tyvärr men kanske och behövligt , lämnat oss och åkt hem för att sova . Själv ska vi vell snart också krypa ner och sova , för imorgon väntar ju en ny "hårdag" .
Jag och T´s lillasyster ska nämligen fortsätta med mitt hår i morgonbitti klockan tio för att vara exakt . Vi tar bussen till Valbo och grejar med håret , sedan blir vi förmodligen tvugna att lämna T´s lillasyster i fred då hon prångt behövde plugga inför skolan på måndag .
Men jag är mer än tacksam för all hjälp hon har gett mig idag och alla andra dagar..

Det är hemskt ovant med håret , men jag antar att jag vänjer mig inom en snar framtid . Kanske är det färgen som kommer att göra håret mera "jag" . Det blir gråa och ljusbruna slingor i hela(!!) håret och i massa mängder . Jag ser verkligen fram imot att se resultatet . Lite nervös till och med ...
Tänk om det blir jättemörkt ?

T tycker förmodligen att jag är lite osocial när jag bänkar mig framför datorn helatiden, men jag kände bara att jag behövde skriva av mig lite , för det är ju det bloggen är till för - enligt mig ..
Jag skriver inte för att fånga så många läsare som möjligt , jag ber inte om att folk ska tycka och tänka som mig - bara finna sig i det just jag skriver . Alla har ett val ,stanna eller gå..

Nu måste jag faktiskt sätta punkt för idag och tacka för fina kommentarer .

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0