Duktig Tjej .

Var just ute med Svea på promenad. Jag hade henne lös hela vägen och hon var så himla duktig och lyssnade när jag ropade ..
Hon blev helt överlycklig när hon hittade en massa äpplen som hade ramlat ner från träden och som ingen än har plockat upp . Alla andra äpplen härikring är redan borta eftersom att folk bor här åretrunt ..
Men i kolloniområdet har ju alla "åkt hem" nu inför vintertiden så det fanns jättemycket äpplen där som Svea snabbt tuggade i sig och även lekte en hel del med.

..älskade älskade Svea.





(mobilbilder)

Nu ligger Svea i sin bädd helt utmattad efter promenaden och medans jag ska ta en macka och kika på teve tills T kommer hem . Skulle egentligen lagat mat , men eftersom jag inte vet hur länge T ska sitta i valbo på möte med sin chef så väntar jag med maten .

T sitter som sagt på möte i valbo med sin arbetskamrat och deras gemensamme chef och pratar om "framtiden" . Antagligen kommer dom få sparken , eller varslad som man med finare ord brukar säga .
Men det visar sig när han kommer hem , hoppas verkligen dom inte behöver sluta - inte än iallafall ..
Längtar tills han kommer hem så att jag får hålla om honom!

Thihi , hade ingen ork att vara så seriös med bilder idag .



Nu ska jag faktiskt försöka få tag i min bästa T .

puss

Kommentarer
Postat av: roxy

gud va roligt att ha en hund att gå ut med, känns mer värt att få motion då! btw in och rösta på min blogg vilken jacka som är snyggast ! :)

2009-10-15 @ 16:29:41
URL: http://roxyfuck.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0