Godmorgon!

Godmorgon ! sprang just ner och hämtade upp max som ska vara här hela dagen :)
Nu ligger han i sängen och myser med T medans jag passade på att skriva här . Vi tänkte kolla klart på filmen "upp" som vi inte hann se klart igår pga andra avenyn.

Jag var även ner i tvättstugan igår och letade tvättider & tur som jag hade så fanns det en tvättid idag mellan 10:30-14:00 - så den tog jag glatt !
Mamma ska hjälpa till att tvätta också så att jag får ner allting i tvättstugan och dessutom måste ju maxen följa med ner också , så jag kan behöva en "andra hand".

T ska åka till sin mamma o pappa för att städa idag , dom ska tydligen städa förrådet och allt var det var men eftersom att jag har tvättstugan och max så finns det nog inte en minut över till att åka dit .
Istället tar jag vell en promenad med Maxen ifall det tar lång tid för T därborta & ikväll skulle vi KANSKE gå ut på resturang eller se en bio. Mysigt !
Justja , vi sätter nog upp hatthyllan idag också om det går som vi har planerat , vi har nämligen ingen slagborr och måste därför hitta någon som vi kan låna en sån utav , men jag tror mammas kompis hade en sån så vi får vell åka dit i så fall.

Nej , nu måste jag göra lite frukost !
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0