kvällspromenad.

Har just kommit in från en promenad i kolloniområdet med T och Svea .
Det var egentligen inte meningen att vi skulle gå så "långt" , men eftersom att T är lillchefen här i huset så fick han bestämma det tyckte han . Så vi gick där och strosade runt och kollade på hus , samtidigt sprang Svea runt och var överlycklig för att få gå "okopplad" vilket hon har blivit skitduktig på även om hon blir sur när vi ropar att hon ska gå "fot".

Imorgon ska jag och min Svea försöka hinna med en långpromenad innan T kommer hem från jobbet . Han skulle visst bli tidig imorgon eftersom att hans jobbarkompis lära vara hemma till 14. Så jag hinner vell nästan inte mer än att vakna och klä på mig innan han står i hallen igen , så himla underbart ..

Jag önskar så himla mycket att de fanns nån "som mig" , någon som kanske också hade hund , någon som kanske också är "arbetslös" (i stort sett..) , någon som också vill umgås och promenera och vara ute i skogen om dagarna (istället för att gå på stan ex) ..
-Någon som är som jag helt enkelt !
Synd att det tryter utav just den sortens människor i den här staden . Antingen går dom i skolan - som man borde göra , eller så jobbar dom heltid.
-Jag får helt enkelt bli hund eller nåt !

Nu ska jag fortsätta mina funderingar kring att "hitta någon som mig" så att jag får någon att dela min troliga skogspromenad imorgon på i14.



Puss

Kommentarer
Postat av: Agneta

Jag kan bli din kåååååmpis! Går hemma hela dagarna, klappar katten o äter mat o sitter vid datorn.. O söker jobb o går på möten.. OJ va roligt. Jag känner precis som du.. Ska vi bestämma att vi hittar på nått SNART ? =)

2009-10-11 @ 23:39:00
URL: http://zedmoon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0