"personlig hundvakt".

Vaknade för ungefär 2 timmar sedan.
Jag har faktiskt bara suttit och latat mig sedan dess, suttit i soffan och bara suttit o kolla på teven o kolla på datorn. Nu har vi allafall näst intill bestämt oss för att det blir 3 veckor till thailand .Det ser ut att bli mellan den 10onde mars tills den 1a april. Då är det ju som HETAST i thailand också & det är ju det man vill åt - värme !

Det blir fler öar att besöka denna gång , eftersom vi har en vecka till att åka runt på . Det blir först landa i phuket , sedan åker vi speedboat ut till Phiphi - byter båt -vidare till KohLanta-stannar där några nätter-sedan åker vi vidare till KohLipe och ö luffar därikring .
Ska försöka besöka många öar där i trakterna eftersom att det är så vackert där .

En utav öarna vi ska besöka är KohMuk , där kan man simma in 80 meter i berget för att sedan komma till en dold strand, dock kan man inte vara där så länge eftersom att tidvattnet kommer & då kan man inte simma ut så då får man vänta 1 dygn innan man kommer ut igen .

-piraterna använde det som ett ställe att gömma sina skatter på , för sisådär 100 år sedan!



Gud vad lugnt och skönt det är här hemma nu , det enda jag hör är "gnag gnag gnag" .
Jag gav Svea mat i morse när jag klev upp , sedan fick hon sitt nya stora ben -som hon älskar ! Så nu ligger hon lugnt och stillsamt på sin bädd och gnager på hennes jättelånga nya ben.
Man kan nästan säga att jag har en "personlig hundvakt" , eller förresten , det här är mycket bättre.



Undra om jag ska ta och göra mig en smörgås , kanske en toast till och med ?
Det ska jag nog göra , en toast till frukost .

puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0