Stads-igelkotten.

Nu är vi hemma för idag .
vi kom nyss hem från stigslund där vi har gått i spåret med min syster och en kompis till henne + 2 pojkhundar som förövrigt var superkåt i våran lilla Svea som nyss slutat att löpa .
Det var meningen att vi skulle gå 2,5 km spåret , men det slutade med att vi tydligen gått fel så vi gick 4,2 istället , vilket jag inte ångrar en sekund . Svea fick springa av sig till tusen och vi fick en långpromenad allihopa vilket resulterar att vi förmodligen kommer att sova riktigt gott inatt & det sägs ju att det är hälsosamt att röra på sig , bra där frajs.

Nu har vi nyss kommit innanför dörren , vi tog bussen hem därifrån & bytte sedan på staden för att komma en busshållplats närmare "hemma" , där sprack våran hälsosam-het.

Iallafall , när vi hade kommit ut ur spåret i stigslund
nu på kvällern så gick vi för att hämta T´s tröja som han hade lämnat hos min syster innan vi gick ut ur spåret . Då ser han en liten oskyldig stickig boll som springer mitt ute i vägen ;
-"den där ska jag fånga..." säger han och springer dit och plockar upp honom , djurvän som han är .
Vi står sedan och titttar och inspekterar den lille rackaren och inser att det är en liten stadsigelkot som förmodligen sprungit vilse då han var mitt i stan på vägen . Stackars liten !
bilderna är mycket suddiga då dom är knäppta med min Iphonekamera , men det gör ingenting .
Klickbara är dom endå!



Nu blir det till att ställa klockan så vi kommer upp i morgon , vi har nämligen tvättstuga 07-10.30 imorgon, sedan ska vi till hemlingby för att rasta voven & grilla kycklingkorv. Bara mysa helt enkelt !


Sov så gott så hörs vi av imorgon .
puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0