Tisdagmys.

hej !
Idag när T kom hem från jobbet så var det ju " meningen " att vi skulle promenera ner på staden för att kika runt lite och även sola som jag så länge har tjatat om . Men även denna gång blev det inte så..

Vi började gå för vi hade ju tänkt att sola .. men på vägen gick vi in på Söders Zoo och köpte ett hundben till Svea och kollade även på lite nya koppel . Efter zoo gick vi till ica för klockan hade hunnit blitt så mycket , så vi handlade en massa gott ; Ost,kex,vindruvor,mackor...ja , lite sånt !
När vi kom hem brassade vi på ugnen och gjorde varma mackor med stuvning och tomater på . Det var supergott och det var ju inte igår man åt sånna seriösa varma mackor . Senast jag åt det var nog när jag var liten och mina föräldrar bodde ihop , då kunde mamma min lyxa till det nån kväll och göra varma mackor med stuvning åt hela familjen Höglund.

Vi spelade lite kort , inväntade idol & smälte mackorna innan vi bänkade oss framför det efterlängtade IDOL som ikväll hade premiär för året . Riktigt roligt att se så bra sångfåglar i första programmet !
Efter Idol vankades det "andra avenyn" på SVT1 , som jag har längtat ..
Dom hade ju uppehåll nu under sommaren för att sedan komma tillbaka , ja , idag ..
Till Andra avenyn hade vi kex ,ost och vindruvor som vi smaskade på , T tog även ett glas vin till .




Imorgon då ?
Jo imorgon så ska jag kanske följa med min syster till Valbo , hon skulle tydligen köpa en ny telefon & behövde lite moraliskt stöd , eller vad man ska säga .
Så , dit kanske jag åker . Eller så är jag bara hemma & myser med Svea .

Jo , förresten , jag fick en anonym kommentar då denne ville ha recept på min fyllda kycklingfilé , ni vet?
Så , jag kan vell berätta kort och gott hur det går till , det är inte nå speciellt svårt så ni behöver ju inte anteckna.

•Tina x antal kycklingfiléer ,skär sedan filéerna på mitten , så det blir som ett .....hamburgebröd typ
•Stek sedan kycklingen tills den är helt genomstekt & i princip färdig.
•Sedan tar du och lägger filéerna på en skärbräda(?) och fyller dom med det du önskar ha i . Jag valde att ha vitlöksost , som man brukar ha till kex . Jag hade också i fetaost.
•När filéerna är fyllda så tar du en tampetare och sätter i varje hörn på kycklingarna så att inte fyllningen ramlar ut. Sedan är det bara att lägga tillbaka dom i stekpannan och låta fyllningen smälta .

VIPS , så var det klart ..



PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0