ändrade planer.

jag blev hemma trots allt , thias fick nå ryck att han lära skynda sig och själv satt jag i en stor t-shirt i sängen haha. Så jag stannade hemma , men det känns skönt det med , kan nog behöva vara för mig själv ett par timmar. Dock saknar jag thias redan och nästan ångrar att jag inte följde med , men han skulle troligtvis inte vara borta så länge utan bara hjälpa till att plantera nå buskar o klätterväxter som dom påbörjade igår ute i järbo.

Nu hade jag tänkt att gå och stoppa i mig nåt att äta
, dock känns min mangosorbet mera frestande än en hårdmacka med bara smör (ja , det är det enda pålägget som finns just nu typ..). Fast man får ju inte äta glass före frukost så jag får vell tvinga i mig en liten smörgås innan jag hugger in på glassen - muuums !

Efter jag har ätit ska jag dra på mig nå fula myskläder
och bosätta mig ute på balkongen och måla spjälsängen. Vi var och hämtade ut mera sprayfärg igår så nu jääävlar ska den bli helt täckt och fin . Även botten på sängen ska få sig en omgång , för det är ju inte allt för snyggt när själva botten är träfärgad och man ser det när man lagt på madrassen . Nej , hualigen ! Ordentligt gjort ska det vara..

Brr , jag måste nog dra på mig mjukisarna redan nu för uch så kallt det är här inne..
Bilder på resultatet kommer vell sen om ni är intresserade . Fast det får nog bli först ikväll , för vi måste till ikea och köpa täcke,kudde,kisslakan, påslakan och såntdärnt ni vet. Får se hur mycket vi har råd med bara , annars får det bli en sak i taget , vi har ju som sagt en evighet på oss att bli klara med allting.

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0