goddagens !

Goddagens ! Kom precis hem ifrån venna , jag gick dit för ett par timmar sedan. Vi åkte och hämtade max på dagis och sedan åkte vi förbi gymmet där hon har börjat eftersom att  hon skulle väga in sig och så . Jag och max lekte i lekrummet så länge ..

Nu ska jag ställa ut spjälsängen på balkongen och ta o spraya det sista , såg att det var lite missar här och där . Sen kommer vell thias hem nångång nu på eftermiddagen också så då ska vi åka och handla chips inför imorgon (alla skulle ta med sig varsin grej och vi fick grejen "chips" haha)

Vi ska vara hemma hos min morbror imorgon , dock har jag "övertalat" (frågat) thias att vara nykter eftersom att jag annars kommer att vara den enda nyktra , vilket kanske inte är allt för roligt . Sen är det ju skönt att veta att man kan åka hem om det skulle bli nåt . Jag brukar ju bli så jävla trött vid 19-20 tiden så då känns de bra om thias också är nykter . Jag behövde inte ens övertala honom utan han tyckte själv att det var självklart också. (så slipper jag spydiga kommentarer om att ja skulle ha tvingat han , för så är det inte)
Nåväl , ute i järbo blir vi iallafall , vi ska grilla och spela kubb o sånt - riktigt mysigt !

Nu ska jag sätta lite fart innan det blir för mörkt för att måla..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0