Godmorgon!

Godmorgon!
Det blev en riktigt härlig morgon idag , vi vaknade i princip samtidigt men låg endå kvar och pratade och mös fram tills för en stund sedan.

T är ute med Svea på en promenad och jag ska swicha iordning nånting att äta till frukost . Efter frukosten ska vi kika klart på en film som vi började kolla på igårkväll men som vi inte orkade kolla färdigt på . Därefter har vi vell ingenting planerat ..
Jag funderar dock på att sola lite idag igen för att bättre på brännan lite, men denna gång ska jag nog smörja in mig innan för att slippa bli så röd . Eller helt enkelt sola lite kortare tid ? Grejen är den att jag aldrig bränt mig förrut , inte i solarium , så dom måste haft jävla bra rör.



Ni ser säkert att magen är lite småröd?



Nåväl , nu måste jag börja med frukosten.

Kommentarer
Postat av: karolina

Hej, grattis för det första :D Jag har tänkt på en sak, eftersom att sola solarium försämrar immunförsvaret, borde du inte ta det lite lugnt med att sola under graviditeten så att du inte går och blir sjuk? All lycka till er!

2010-04-04 @ 17:16:16
URL: http://karolinaspanberg.devote.se
Postat av: Anonym

Huden blir känsligare när man är gravid, kanske därför :)

2010-04-04 @ 19:33:05
Postat av: Teona

Jag kommenterar här för det gick inte att kommentera på din sista inlägg. Varför är det farligt med att färga håret`?



Fin blogg :)

2010-04-05 @ 00:31:30
URL: http://satiisfaction.blogg.se/
Postat av: Anna Berger

HAHA gumman, jag gillar starkt din lösning med gummisnodden för att hålla igen byxorna nu när magen växer! Tror jag ska börja göra så där jag med, dock av andra själ än gravilitet HAH ! Kram :)

2010-04-06 @ 23:02:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0