inte som planerat.

Det blev inte riktigt som vi planerat igår , istället blev vi kvar ute i skogen hos min morbror och hans sambo (som jag också åkte till lager med).
Vi åkte iallafall till lager , men innan vi åkte dit så åkte vi till falun , själva staden , och handlade lite . Eller vi handlade lite inne på en underklädsbutik (2 riktiga kap för min del).. Sen gick vi till ett café och fikade innan vi sedan åkte vidare mot lager 157. En utav hennes kompisar följde även med från falun till lager .

Väl på lager så hittade vi vell inte så överdriver mycket , men litegrann iallafall . Tänkte lägga upp bilder osv i nästa inlägg för jag har inte hunnit fota grejerna ännu.

Nu är jag iallafall hemma , min morbrors tjej skulle jobba här i gävle och morbror min skulle köpa en jobbarbuss , så då åkte vi med dom hem. Fast Thias skulle spackla golv hemma hos dom så han följde med tillbaka ut i skogen igen.
Får vell se när han kommer hem igen ,antar att det blir ikväll nångång..

tjingeling så länge

Kommentarer
Postat av: Ankiepankies

Hoppas du får en fin onsdag! :)

2010-04-14 @ 11:55:39
URL: http://ankiepankies.blogg.se/
Postat av: Marie

Har du nån bra låt/några bra låtar du vill dela med dig av? Kommentera inlägget via länken nedan, bästa tipset länkas i min blogg. Lite gratis reklam är ju inte helt fel :)



http://mmary.blogg.se/2010/april/dagens-lat-6.html#comment



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

2010-04-14 @ 12:05:14
URL: http://mmary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0