skönhetstimme/-ar.

Nu har jag påbörjat min skönhetstimme/-ar .
Har dock bara hunnit duschat kroppen och rakat mig än så länge , men snart ska jag fortsätta och då blir det först färga håret , sedan noppa och färga ögonbryn och fransar . Därefter ska jag göra en ansiktsmask och bara njuta .

Om jag hinner så ska jag även slänga iordning lite mat under tiden färgen sitter i håret , det blir soppa med vitlöksbröd till . Mums !

Ikväll ska jag även hinna med att sola , men om jag inte hinner idag så får jag vell göra det imorgon när thias är och jobbar . Det kan ju vara bra att fördriva tiden på nåt sätt när han inte är hemma , annars sitter jag bara hemma och väntar och väntar .
Åh , jag skulle vilja känna en massa människor som är gravida nu . Tänk vad kul det skulle vara att bara träffas och fika och byta tankar med varandra . Än så länge känner jag bara en enda som är gravid i min närhet och det är sabina. Vi har bestämt att vi ska vara tjockisar tillsammans i sommar på badstränderna innan vi föder lagomt till hösten/sensommaren.

Nåväl , nu måste jag nog fortsätta om jag ska hinna någonting alls med mig själv . Hatar verkligen att känna mig ofräsch och lortig.

Puss så länge


Kommentarer
Postat av: Nathalie

En följdfråga; jag undrade vart du solar och såg din kommentar i min blogg nyss. Vad kostar det bredvid american take away? Har aldrig solat där så hur funkar det? Är det bemennat eller är de bara bås du stoppar i pengar? Dum fråga kanske..

2010-04-05 @ 14:25:58
URL: http://ncgustafsson.blogspot.com
Postat av: Sandrah, Colins mamma

Tack tack :) Ja men precis om man ska ändra livsstil skulle man bli knäpp av att bara sitta och äta sallad och gå promenader i skogen typ. Tack detsamma kram

2010-04-05 @ 15:27:26
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/
Postat av: Sabina

jaaaaaa, för vi ska ta beachen till en heeeeelt ny nivå, du, jag och våra tjockismagar :D haha

2010-04-06 @ 15:32:46
URL: http://fakkfeejz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0